Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Na galvą jau šiek tiek aleido, bet tas silpnumas ir pykinimas doh.gif
Sugrąžinkit mane į realybę 4u.gif Pradėjau prisigalvoti, kad gal čia tas pykinimas ir silpnumas dėl nestuke.gif doh.gif doh.gif Nes mmm kažkaip per tris dienas praėjo ir nė jokio ženklo nebeliko, bet juk čia turbūt todėl, kad gleivinė maža buvo g.gif O be to, juk ginė, kai žiūrėjo per mmm, būtų mačiusi ką nors g.gif
Papildyta:
Man atrodo Kutvela yra apšalusi nuo žinios, kad nestuke.gif ir todėl mums nieko negali parašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 08 16, 09:49)
Na galvą jau šiek tiek aleido, bet tas silpnumas ir pykinimas  doh.gif
Sugrąžinkit mane į realybę  4u.gif Pradėjau prisigalvoti, kad gal čia tas pykinimas ir silpnumas dėl  nestuke.gif  doh.gif  doh.gif Nes mmm kažkaip per tris dienas praėjo ir nė jokio ženklo nebeliko, bet juk čia turbūt todėl, kad gleivinė maža buvo g.gif O be to, juk ginė, kai žiūrėjo per mmm, būtų mačiusi ką nors  g.gif
Papildyta:
Man atrodo Kutvela yra apšalusi nuo žinios, kad  nestuke.gif ir todėl mums nieko negali parašyti  biggrin.gif

nu siaip man mmm 3 dienas buna... o paskui biski pateplioja ir viskas g.gif o nestumas taip greit nepamatomas realiai sako nuo 5savaites viskas aiskiai matosi - gali itarti, bet nepatvirtinti - bent jau taip man gine pasakojo ax.gif gali NT pabandyt pasidaryt jei silpnumas nepraeis g.gif
Kutvela "groja" musu nervais, versdama tiek laukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės yahoo.gif aš jau čia 4u.gif ištikrųjų bijau dar tikėt bet rodo II kažkaip negaliu patikėt, o be to bijua dar džiaugtis
Junete mes tais pačiais metais susituokę? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 16 rugpjūčio 2007 - 10:55
QUOTE(kutvela @ 2007 08 16, 11:48)
sveikutės  yahoo.gif  ištikrųjų bijau dar tikėt bet rodo II kažkaip negaliu patikėt, o be to bijua dar džiaugtis

o ka mes tau sakem bigsmile.gif bigsmile.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yess.gif sokiai.gif sokiai.gif dabar tiesiu taikymu darytis HCG. o greit pasirode bruksiukai ir ar ryskus buvo?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 16, 10:56)
o ka mes tau sakem bigsmile.gif  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yess.gif  sokiai.gif  sokiai.gif dabar tiesiu taikymu darytis HCG. o greit pasirode bruksiukai ir ar ryskus buvo?

na manau kad po kokių 4 minučių na tas ryškumas jei norit galiu nufotografuot
dar truputį palauksiu negaliu dar patikėt drebu visa, o be to kažkaip dar atrodo kad testas meluoja ryt dar vieną darysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 16 rugpjūčio 2007 - 10:59
QUOTE(kutvela @ 2007 08 16, 11:58)
na manau kad po kokių 4 minučių na tas ryškumas jei norit galiu nufotografuot

siusk cia apziurai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 16, 11:48)
sveikutės  yahoo.gif  aš jau čia  4u.gif  ištikrųjų bijau dar tikėt bet rodo II kažkaip negaliu patikėt, o be to bijua dar džiaugtis

atėmiau iš tavęs mmm atėmiau iš tavęs mmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif clap.gif bis.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif galiausiai apsiverkiau cray.gif
Atsakyti
matot aš dariausi euro testą nes ačiausiai manęs buvo vaistinė euro tai aš juo nelabai tikiu
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 16, 11:03)
atėmiau iš tavęs mmm atėmiau iš tavęs mmm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  clap.gif  bis.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  galiausiai apsiverkiau  cray.gif

na kad tas atėmimas ir tau ir man pamačytų
Papildyta:
QUOTE(editana @ 2007 08 16, 10:59)
siusk cia apziurai bigsmile.gif

bandau įkelt i albumą bet kažko labai lėti keliasi doh.gif
na bandau įkelt
http://s54.photobuck...nt=DSC02616.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 16 rugpjūčio 2007 - 11:12
QUOTE(kutvela @ 2007 08 16, 12:07)
matot aš dariausi euro testą nes ačiausiai manęs buvo vaistinė euro tai aš juo nelabai tikiu
Papildyta:

na kad tas atėmimas ir tau ir man pamačytų

cray.gif ar tos mmm veikia, ar kokis velnias čia...pastoviai apsiašarojus vaikštau. bet jau taip nuoširdžiai džiaugiuosi už tave. teisybę sakysiu ir už save, jog mmm sulaukiau. Bet žinai ką lotuliukas.gif jaučiuosi žygdarbį padarius, kad mmm atėmiau lotuliukas.gif
Atsakyti
200proc kad tu nestuke.gif nebegaliu cry.gif thumbup.gif viska darau ir asara braukiu ir dziaugiuos thumbup.gif
o tu taip bijojai 4u.gif
Papildyta:
primink savo istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 16, 12:48)
sveikutės  yahoo.gif  aš jau čia  4u.gif  ištikrųjų bijau dar tikėt bet rodo II kažkaip negaliu patikėt, o be to bijua dar džiaugtis

JEGAAAAA!!! yahoo.gif SVEIKINUUUUUU!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na mano istorija tokia kad pas mane policistinės kiaušidės, planuoju jau nuo 2005 metų, turėjau 6 stimuliacijas clostilbegitu pries laporaskopiją, į kurias kiaušidės visai nereagavo, aišku begalė tyrimų , gimdos nuotrauka, laporaskopija, vel stimuliacijos clostilbegitu, pažiūrėt ar kas nors pasikeitė na ir pirmą kartą geriant po operacijos kiaušidės sureagavo, na o antra kaip ir sėkminga, va tokia mano istorija 4u.gif
Atsakyti