Keistai čia Amade, na būtinai parašyk kai tik galėsi kaip sekėsi

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 17, 09:56)
Labas rytas merginos.
pas mane mmm ir mistiškos...trečią dieną jau nebebuvo...tik krūtinė jautri liko.Gal negerai, ir tas kraujas ne kraujas kažkoks... reiks važiuoti pas gyd.

pas mane mmm ir mistiškos...trečią dieną jau nebebuvo...tik krūtinė jautri liko.Gal negerai, ir tas kraujas ne kraujas kažkoks... reiks važiuoti pas gyd.
niu pas mane irgi budavao bardakas, mmm veluodavo menesiu, yra buve ir trim, o begdavao ne kraujukas, o ruda kose baisi...

QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 17, 10:06)
niu pas mane irgi budavao bardakas, mmm veluodavo menesiu, yra buve ir trim, o begdavao ne kraujukas, o ruda kose baisi...
gal tau taip todel, kad po ilgo tarpo pirmos naturalios mmm? ar tai isvis pirmos tavo mmm? 

Labukas
Kutvela, kokios naujienos superinės
Valio !!!!
Papildyta:
Pakoreaguotas sąrašiukas:
Tikimės, kad ir vien stimuliacijos padės sulaukti stebukliuko:
bnldz 2s. nuo 07-17
Užsispyrėlė 1s. nuo 07-28
Amade 2s. nuo 07-30
editana 3s. nuo 08-04
doviler 5s. nuo
Pie 2s. nuo 08-04
cooliuke 8s. nuo 08-05
77777 3s. nuo 08-07
Junete 3s. nuo 08-11
Ailė 1s. nuo 08-11
Mūsų nėštukės:
Meril 01 po 1s. lasiniuotis 02 po 1s. Lucky_star 03 po 2s. (dvynukai) Moškė 03 po 6s. godulia 03 po 2s. Sivana 04 po 1s.(dvynukai) jurgasik 06 po 1s. Cvietočik 06 po 2s. Rase-liukas 06 po 2s. PrestoTea 07 po 1s. Niktė 07 po 2s. Kutvela 08 po 2s.

Kutvela, kokios naujienos superinės

Papildyta:
Pakoreaguotas sąrašiukas:
Tikimės, kad ir vien stimuliacijos padės sulaukti stebukliuko:
bnldz 2s. nuo 07-17
Užsispyrėlė 1s. nuo 07-28
Amade 2s. nuo 07-30
editana 3s. nuo 08-04
doviler 5s. nuo
Pie 2s. nuo 08-04
cooliuke 8s. nuo 08-05
77777 3s. nuo 08-07
Junete 3s. nuo 08-11
Ailė 1s. nuo 08-11
Mūsų nėštukės:
Meril 01 po 1s. lasiniuotis 02 po 1s. Lucky_star 03 po 2s. (dvynukai) Moškė 03 po 6s. godulia 03 po 2s. Sivana 04 po 1s.(dvynukai) jurgasik 06 po 1s. Cvietočik 06 po 2s. Rase-liukas 06 po 2s. PrestoTea 07 po 1s. Niktė 07 po 2s. Kutvela 08 po 2s.
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 17, 09:01)
niu gal rimtai inplantacija vyksta? Jau tada pas tave biski tepliojo, pries kiek cia dienu? Pats tas metas pastoti tau dabar.... 

QUOTE(velute @ 2007 08 16, 21:57)
labutis mergaites.ta musu temele tiesiog permirkusi kiaurai nuo vilties,tikejimo ir liudesio.bet gerai,kad mes stiprios ar bent stengiames tokiomis but.vyrai cia jau kai kurie butu seniai paluze,.o mes vis keliames,klumpam ir vel keliames eiti.turbut ir jus daznai sau sakote,kodel man taip,kodel tie kuriems nereikia vaiku dauginasi,o man nesiseka.taip ir suima pyktis,kai isgirsti apie paliktus,pragertus,ismetytus ar dar blogiau vaikus.o mes lyg darbsciosios bitutes vargstam,darom,gydomes,kartais isleidziam paskutines santaupas ir nepasiseka.bet gerai kad nenuleidziam ranku ir neprarandan vilties.tad laikykimes ir tikekim,kad viskas bus gerai.
as irgi laukiu kada testuka galesiu darytis.jau praejo 8 dienos kai susileidau sprogdinancius.na pirmadieni ryte bandysiu pasidaryt,gal jau ka parodys.o dabar esu nervota,irzli,viskas kliuva,matyt taip veikia tas laukimas.nors pries puse metu kai dare pirma stimuliacija priauginau 2 folikulus ir iskart pastojau.o dabar turejau 4,tai ir viltis dviguba.nors man pastoti nera tokia didele svente kaip kai kurioms is jusu,man super butu svente jei isnesiociau vaikeli.tai ir lauki dabar vieno,po to kito.ir vis tikiesi geresnio.
kazkaip uzsuko siandien ant liudnu minciu.bet nieko prasimusim,laimesim.ateis svente ir i musu visu namus

as irgi laukiu kada testuka galesiu darytis.jau praejo 8 dienos kai susileidau sprogdinancius.na pirmadieni ryte bandysiu pasidaryt,gal jau ka parodys.o dabar esu nervota,irzli,viskas kliuva,matyt taip veikia tas laukimas.nors pries puse metu kai dare pirma stimuliacija priauginau 2 folikulus ir iskart pastojau.o dabar turejau 4,tai ir viltis dviguba.nors man pastoti nera tokia didele svente kaip kai kurioms is jusu,man super butu svente jei isnesiociau vaikeli.tai ir lauki dabar vieno,po to kito.ir vis tikiesi geresnio.
kazkaip uzsuko siandien ant liudnu minciu.bet nieko prasimusim,laimesim.ateis svente ir i musu visu namus

sveika

Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 17, 06:56)
Labas rytas merginos.

ar tikra ,kad ne

Papildyta:
na o as siandien buvau savo derliuko paziuret,gine sake kad viskas gerai,gleivine 8.5mm.,folikulu yra nemazai bet tinkamo sprogdinimui nei vieno,gavau dar dvi dozes gonalio,ir sekmadieni susileist ovitreli.
QUOTE(77777 @ 2007 08 17, 12:00)
....ir sekmadieni susileist ovitreli.
tai kitos savaitės pradžia bus darbinga

QUOTE(Junetė @ 2007 08 17, 12:23)
jo teks papluset,bet dabar biski esu pasimetus,gydytoja siulo pirmadieni padaryti IUI,ir net nezinau ka daryt,

QUOTE(77777 @ 2007 08 17, 12:28)
jo teks papluset,bet dabar biski esu pasimetus,gydytoja siulo pirmadieni padaryti IUI,ir net nezinau ka daryt, 

o jau nuo 3 stimuliacijos daro IUI? gal dar pabandyt beveik naturaliai

Papildyta:
QUOTE(77777 @ 2007 08 17, 12:00)

Papildyta:
na o as siandien buvau savo derliuko paziuret,gine sake kad viskas gerai,gleivine 8.5mm.,folikulu yra nemazai bet tinkamo sprogdinimui nei vieno,gavau dar dvi dozes gonalio,ir sekmadieni susileist ovitreli.

Papildyta:
Kutvela, ar nuejai HCG pasidaryt?

QUOTE(Amade @ 2007 08 17, 13:21)

na, man irgi yra vieną kartą buvę, kad prasidėjo mmm nespėjus išgerti viso duphaston.