QUOTE(Diija @ 2007 08 19, 13:41)
Sveikutės visos

Atėjau pas jus iš "Antifosfolipidinio sindromo" skyrelio. Turėjau du nesivystančius nėštumus, tai teko ieškot priežasties, ir rado - antifosfolipidinis sindromas...... Dabar jau geriu tam tikrus vaistukus ir tikiuosi geriausio, bet..... pasirodo ovuliacija nevyksta, ir reikia stimuliuoti

kiek pamenu, man visada buvo nereguliarios mmm, kartais jų laukdavau po 3 mėnesius, tačiau prieš pusmetį tyriausi hormonus (FSH-7,39, LH-4,35) ir PK gydytoja atmetė. Tačiau mano PRG buvo 1,92, o šį mėnesį - 2,03. iš to ginė ir nusprendė kad O nevyksta ir reikia stimuliacijos. Dabar laukiu sekančio ciklo ir bandysim.... iš jūsų skyrelio jau įsivaizduoju kaip viskas vyksta, tačiau vistiek neramu... Įdomu, jau daug nėštukių iš šio skyrelio išėjo

? O kiek ilgai jau bando šitą stimuliacijos būda senbuvės?
sveika prisijungus

Del klausimo, ar daug iseina

po stimuliaciju... jei nesumeluosiu, kas menesi bent po 1 turim...
As asmeniskai pradet tikiuosi sia savaite su 3 stimuliacija... pirmoji buvo kova, po jos liko nesproges folikulas, kuris peraugo i cista, veliau seke laparaskopija, antroji stimuliacija buvo rugpjucio pradzioj, po kurios ciklas tebuvo 18 dienu...

Cia kiekvienos atvejis vis kitoks...
QUOTE(editana @ 2007 08 19, 17:27)
AMADE ir COLIUKE - si stimuliacija ir man kazkaip sunkiai emociskai pakeliama - nesuprantu kas daros ir noriu ir nebe, ir nusibosta viskas ir...gerai kad MB dar daro tai ka reikia ir nesipriesina- sako - bandysim kiek reikes ir kiek tik galesim

laikykimes mergaites isaus ir musu diena

nu man irgi kazkokia syza uzejus

nors siandien jau normaliai, apsisprendziau ne i VK pradet vaiksciot, o test su savo gine, pas ja ryt tikiuosi ir nupust, kol dar laikas ir nusprest kaip stimuliuojames... Man kazkaip del tos gleivines neramu, jei po 2 Clost reiks gert, tai sakes bus tai gleivinei be estrofemo...
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 19, 18:32)
kadangi as perejau prie IUI tai kiekviena karta daro vyro spermograma ir zinau rezultatus pries atplovima ir po atplovimo. dar pries IUI vyro tyrimus daremes 3 kartus. Pirmas buvo visai nieko, antras kardinaliai neigiamai skyresi nuo pirmo, o trecias irgi nieko puikaus neparode, tai ir privede prie IUI
vakar suzinojau kad mano viena geriausiu draugiu pagimde, tai irgi posmeli nuzliumbiau... gal jau butu laikas pas psichologus kreiptis, kad jau taip stogas ciuozia nuo to norejim? ar bandet kuri nors?
Nu ziuresim, ka maniske gine apie spermograma pakukuos...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion