Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Piešinukas perkeltas nuo popieriaus (paprasto), spausdinta lazeriniu spausdintuvu. Perkėlinėta "paprastuoju-ilgesniuoju" būdu biggrin.gif
(technikos aprašymas čia http://www.supermama...mp;hl=modelinas)
Atsakyti
manęs pasigedot? ax.gif
Atsakyti
na turbūt daugeis jau mate kitam forume bet parodysiu ir čia jei labai nebarsit blush2.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 08 11, 14:06)
Piešinukas perkeltas nuo popieriaus (paprasto), spausdinta lazeriniu spausdintuvu. Perkėlinėta "paprastuoju-ilgesniuoju" būdu biggrin.gif
(technikos aprašymas čia http://www.supermama...mp;hl=modelinas)

grazu wub.gif

a as dariau dariau ta dalyka ir man nepavyko doh.gif doh.gif verysad.gif

ar yra skirtumas kad mano spausdintuvas rasalinis, gal todel nepavyko ppiesinumo ant fimuko perkelt ?????? g.gif

nes dariau taip kaip ir aprasyta, bet nesigavo

a kaip ilgai reik laikyt kai vaitspiritu paglostai ta piesinuka? 10 min ar dar daugiau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
mama gulbe, jei rasalinis spauzdintuvas geriau naudok ne vaitspirita o palauikyk prispaudus iiiiilgai
spiritas paplauna vaizda, na bent man smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 08 12, 20:42)
mama gulbe, jei rasalinis spauzdintuvas geriau naudok ne vaitspirita o palauikyk prispaudus iiiiilgai
spiritas paplauna vaizda, na bent man smile.gif ax.gif

g.gif g.gif nu reiks pabandyti ax.gif man nepaplove to vaizdelio laikiau laikiau, tepiau tepiau ,tik fimukas ko tai net lydytis pradejo unsure.gif doh.gif nu reiks nakciai tada taip paprastai uzdet - ziuresim kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
na nereikia daug teplioti smile.gif
patepei paglostei ir palikai smile.gif
kai daug tepi aisku prades tirpti smile.gif
nu kaip ir nafos produktas tas vait spiritas, tobis geras tirpilkis mirksiukas.gif
po to fimo tarsi trapesnis pasidaro smile.gif

pabandyk maziau tepti ir daugiau laukti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 11, 21:10)
manęs pasigedot? ax.gif

aisku pasiilgau smile.gif ax.gif ax.gif ax.gif

Gugile, labai grazu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 08 12, 01:18)
na turbūt daugeis jau mate kitam forume bet parodysiu ir čia jei labai nebarsit blush2.gif :

Gražuuu wub.gif į gintariukus panašu biggrin.gif
Atsakyti
gražu, gugile thumbup.gif

o kaip padarai apvalius plokščius? g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galit kas pradedančiajai atsakyt į kelis klausimus?
1. Ar kepinukus įdėti į jau įkaitintą orkaitę?
2. Ar prieš kepant padarius skylutes išimti pagaliukus? Ar tos skylutės "neužsiklijuos" bekepdamos?
3. Su kuo kočiojat? Ar turit tokias taklytes makaronams daryti, kaip užsienio puslapiuose mačiau g.gif smile.gif
Pradžiai tiek. Labai ačiū, jei kuri sugaiš laiką ir atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 13, 19:18)
Sveikos, ar galit kas pradedančiajai atsakyt į kelis klausimus?
1. Ar kepinukus įdėti į jau įkaitintą orkaitę?
2. Ar prieš kepant padarius skylutes išimti pagaliukus? Ar tos skylutės "neužsiklijuos" bekepdamos?
3. Su kuo kočiojat? Ar turit tokias taklytes makaronams daryti, kaip užsienio puslapiuose mačiau  g.gif  smile.gif
Pradžiai tiek. Labai ačiū, jei kuri sugaiš laiką ir atsakys  4u.gif

prašom, prašom į mūsų kompaniją mirksiukas.gif

1. aš dedu į įkaitintą;
2. nuužsiklijuos, be to po to galėti jas pakoreguoti grąžteliu;
3. turiu vaikišką kočėliuką, dar naudoja mažą butelį; o stakleles kai kurios turi ax.gif
Atsakyti
Labai dėkoju už atsakymą aciuks.gif
Maišiau maišiau tas dvi spalvas. Pirmą kartą gražiausiai gavosi biggrin.gif Pakartot panašius raštus jau sunkiau išėjo. Na, eksperimentuosiu drinks_cheers.gif
Labai užkabino tas fimo smile.gif
Prenumeruoju temą, dažniau apsilankysiu thumbup.gif
Atsakyti