Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Naujausias kepinukas ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
man šitas kepinukas toks brrrrrrrrrrraškinis rolleyes.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
O.. Jutare, čia jau aukštasis pilotažas thumbup.gif biggrin.gif Labai dailu wub.gif
Atsakyti
kitty***, nu skanus jis toks biggrin.gif Tkiuosi, ir užsakovei patiks, kai gaus ax.gif

LadyStar, ačiū, bet tikrai ne aukštasis biggrin.gif Dar oi oi oi kiek yra vietos augimui biggrin.gif
Atsakyti
Jau prisižiūrėjau čia šitoje temoje tiek fgrožybių ohmy.gif Ten iš kažkokio puslapio kur buvo vaizdeliai įdėti, tai išsižiojau net mega_shok.gif
Na nieko, aš labai pasimokysiu, ir tikiuosi bent jau jus pasivyt kaip nors (kada nors) laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 00:29)
Jau prisižiūrėjau čia šitoje temoje tiek fgrožybių ohmy.gif Ten iš kažkokio puslapio kur buvo vaizdeliai įdėti, tai išsižiojau net mega_shok.gif
Na nieko, aš labai pasimokysiu, ir tikiuosi bent jau jus pasivyt kaip nors (kada nors) laugh.gif hihihi.gif

Jeigu bus noras, tai ne tik pasivysi, bet ir pralenksi biggrin.gif
Atsakyti

durnas klausimas: o galima piesinuka nusipiest su kokia akvarele ir tada dekupazint? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 13 rugpjūčio 2007 - 23:40
QUOTE(Gegytė @ 2007 08 14, 00:40)
durnas klausimas: o galima piesinuka nusipiest su kokia akvarele ir tada dekupazint? 4u.gif

nu nemanau... mastau.gif Tai sušlapęs piešinėlis "išplauks" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 13 rugpjūčio 2007 - 23:47
ai joa.... apie tai tai ne nepamasciau.taciau jei akrilu piest - tai nieko blogo nebus. bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 08 14, 00:53)
ai joa.... apie tai tai ne nepamasciau.taciau jei akrilu piest - tai nieko blogo nebus. bandysiu smile.gif

o tai kam tau piešt ir dekupažint, jei tada jau geriau tiesiai ant lipdinio paišyt...
O jei norisi dekupažint būtinai, tai geriau piešk-skanuok, atsispausdink dekupažink
Atsakyti
Ant popieriaus piešt lengviau.

jauciu, kad taip ir darysiu.skanuosiu savo piesinius smile.gif

Aciu profems smile.gif
Atsakyti
o tu bandei piešti ant Fimo?
Atsakyti