Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

O svarbiausia, kad vakar naktį prisimiiau, kad to spirito namie yra. Kad nesmardinčiau namų, atidėjau darbus rytojui. Prisigalvojau visokių dalykų, kokius darysiu, bet... verysad.gif
Spasudinau su rašaliniu spausdintuvu, popierius nuo spirito permirko. Laikiau ilgai, bet niekas net nemėgino persikelti ant fimo doh.gif verysad.gif
Mistika ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 14, 17:46)
čia MAGIC kažką buria, kad jai gaunasi hihihi.gif Nes man irgi nesigavo... biggrin.gif

Nu gerai jau gerai biggrin.gif , išduosiu burtažodį :
Glostant paveiksliuką , reikia 7 kart suburbuliuoti po nosim tokį tekstą:
- Šuldu buldu šuldu buldu ...
Dar gerai būtų pritemdyti patalpą ir uždegti bent vieną savos gamybos žvakę cool.gif .

rolleyes.gif

(Šiaip tai jau rašiau, kad mano paveiksliukai spausdinti lazeriniu spausdintuvu (ir spalvotu ir nespalvotu mirksiukas.gif )

O įdomu ItaBita kokius burtažodžius naudoja, kad jai gaunasi bigsmile.gif ?
Atsakyti
Aš pagalvojau, kad gal per daug to vaitspirito pripyliau g.gif Patepliojau, tai viskas ten plaukt ėmė, bet dažai tai nepanašu, kad nusiklijuot norėjo schmoll.gif
Kažkur skaičiau, kad kažkam ir su rašaliniu pavyko padaryti g.gif Gal reikia iškart dėt, nelaukt, kol išdžiūs dažai g.gif
Niekaip nesuprantu, kaip vieniems darant išeina, kitiems ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 20:09)
Niekaip nesuprantu, kaip vieniems darant išeina, kitiems ne  blink.gif

O nebandei be to spirito palaikyti?
Nes aš kaip tik galvojau, kad rašaliniu spausdintas paveiksliukas turėtų geriau atsispausti nei lazeriniu spausdintas?
Pati išbandžiau lazeriniu spausdintus paveiksliukus - po palaikymo per naktį jau visai neblogas vaizdelis gaunas g.gif

P.S.:
"Šuldu buldu" biggrin.gif
Atsakyti
o kepant fimiukus reikia kartoti: burbuliuoki virale užkeiktas...oi, čia ne tas, čia sriubai virti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2007 08 14, 21:51)
O nebandei be to spirito palaikyti?
Nes aš kaip tik galvojau, kad rašaliniu spausdintas paveiksliukas turėtų geriau atsispausti nei lazeriniu spausdintas?
Pati išbandžiau lazeriniu spausdintus paveiksliukus - po palaikymo per naktį jau visai neblogas vaizdelis gaunas  g.gif

P.S.:
"Šuldu buldu"  biggrin.gif

Tai tiesiog prispaudei sausą lapą prie modelino ir palikai per naktį? Ir kažkas išėjo? g.gif
Atsakyti
Dar paspjaude per kairi peti, oi cia katinams baidyti, bet matyt sake mutabor lotuliukas.gif
Atsakyti
na man taip netycia gavosi, kai susukau gabaliuka, kuris liko balto fimo ir nepaziurejau kad etikete i vidu isukau smile.gif blush2.gif blush2.gif
kai jau po kurio laiko isitraukiau, ziuriu ogi vsa etikete puikiausiai ant fimo atsispaudusi liko smile.gif
Atsakyti
sveika, sesute wub.gif
Atsakyti
sveika sveika smile.gif ax.gif
kaip tavo vaiku gauja laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 15 rugpjūčio 2007 - 13:35
visi trys pas svainę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 08 15, 13:59)
na man taip netycia gavosi, kai susukau gabaliuka, kuris liko balto fimo ir nepaziurejau kad etikete i vidu isukau smile.gif  blush2.gif  blush2.gif
kai jau po kurio laiko isitraukiau, ziuriu ogi vsa etikete puikiausiai ant fimo atsispaudusi liko smile.gif

Tai nieko netepei, tiesiog šiaip atsispaudė? ohmy.gif reikės pamėginti.
Pabursiu dar biggrin.gif Abra kadabra laugh.gif
Atsakyti