Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Jutare @ 2007 08 14, 11:17)
lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Gal juodo Fimo atsirado jau? Nes praėjusią savaitę aš paskutinį nupirkau tongue.gif
Tikrai daug apie tai kalbėjom - jei dideli nelygumai, pradėk kokiu 400, tada imk vis smulkesnį - 600, 800, 1000, 1500. Žiūrėk, kad nuo to stambiausio nepaliktum gilių dryžių mirksiukas.gif

Dar pasigilinsiu i temas, nes dabar dar tik pirmaja skaitau ir tai tik pradzia dar, tai nespejau rasti.
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 14, 11:17)
lauksim pasirodant mirksiukas.gif
Gal juodo Fimo atsirado jau? Nes praėjusią savaitę aš paskutinį nupirkau tongue.gif

Nemačiau g.gif O Panevėžy tai tik tose dviejose vietose ir būna fimo? Daugiau niekur g.gif
Man ten kažkai mažai spalvų pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 11:20)
Nemačiau  g.gif  O Panevėžy tai tik tose dviejose vietose ir būna fimo? Daugiau niekur  g.gif
Man ten kažkai mažai spalvų pasirodė  unsure.gif

nu aš tai prieš Garsą perku. O kitos vietos net nežinau ir neieškau hihihi.gif Kur dar atsirado? biggrin.gif
Dabar jie labai išsipardavę, Vilniuj kai buvau, tai sakė gal tik rugsėjo pradžioj gaus užsakytas prekes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 14 rugpjūčio 2007 - 10:22
Aš tai vis važinėjau į Sąvaržėlę, bet ten praeitą savaitę sakė, kad užsakė, bet neatvežė. Tai irgi turbūt vėliau bus tik g.gif
O pirkau prieš Garsą aš, tai juodos nepastebėjau. Turbūt teks laukti rugsėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 14 rugpjūčio 2007 - 10:26
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 11:25)
Aš tai vis važinėjau į Sąvaržėlę, bet ten praeitą savaitę sakė, kad užsakė, bet neatvežė. Tai irgi turbūt vėliau bus tik  g.gif
O pirkau prieš Garsą aš, tai juodos nepastebėjau. Turbūt teks laukti rugsėjo  smile.gif

tai reiškia, dar nepasipildė jie. Nes juodą aš visą išpirkau, kiek buvo prieš Garsą tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaune sakė, gal rugpjūčio pabaigoje bus tik doh.gif

Kubiukus ir kitokias geometrines formas aš ir su 220, 320 patraukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 14, 11:30)
tai reiškia, dar nepasipildė jie. Nes juodą aš visą išpirkau, kiek buvo prieš Garsą tongue.gif blush2.gif

Ot kokia tongue.gif
Aš tai nusipirkau vakar tik porą rudos spalvų.
O ten būna ir blizgių spalvų? Tokia pat kaina?
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 11:34)
Ot kokia  tongue.gif
Aš tai nusipirkau vakar tik porą rudos spalvų.
O ten būna ir blizgių spalvų? Tokia pat kaina?

būna visokių spalvų (kol aš nespėju prasisukt laugh.gif ), ir kainytė ta pati - 5,90 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 08 14, 11:37)
būna visokių spalvų (kol aš nespėju prasisukt laugh.gif ), ir kainytė ta pati - 5,90 biggrin.gif

aniaaa? bigsmile.gif kažkaip kai kartu kaune pirkom, ponia tik baltos keliasdešimt pakelių paėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 08 14, 11:41)
aniaaa? bigsmile.gif kažkaip kai kartu kaune pirkom, ponia tik baltos keliasdešimt pakelių paėmė lotuliukas.gif

aš Panevėžy prasinešu tongue.gif
Atsakyti
Nieko su vaitspiritu neišėjo verysad.gif Kažin kodėl verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 08 14, 17:43)
Nieko su vaitspiritu neišėjo  verysad.gif  Kažin kodėl  verysad.gif

čia MAGIC kažką buria, kad jai gaunasi hihihi.gif Nes man irgi nesigavo... biggrin.gif
Atsakyti