Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Gražūs papuošalai thumbup.gif

mama_gulbe, kaip tavo laumžirgynas gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
kažkaip tema apmirus g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu wub.gif
Aš irgi kvadratukų prisidariau, darysiu skyles ir ryt kepsiu thumbup.gif
Atsakyti
Brūkšniuk , labai dailūs tavo fimukai wub.gif o man tai niekaip gražiai nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
Oi, tau daugybė kitų dalykų nuostabiai gaunasi wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na, kai kas gal ir gaunasi blush2.gif bet su fimukais nesusidraugauju...o pagrindinė priežastis - kad su švitriniu popierium reikia nemažai darbuotis... o aš to garso ir to jausmo nepakenčiu tiesiog lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 21 rugpjūčio 2007 - 11:07
o mane kvapas į trečią valandą užknisa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam pravers
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas yra iš Jonavos ir gal jums įdomu? Jonavoje radau kur yra pirkti FIMO. Parduotuvėje "Mubas", kanceliarinių prekių parduotuvėje, einant link didžiosios MAXIMOS biggrin.gif
Atsakyti
O as turiu tokia ideja...gal kas norit pravesti kursus ir papasakoti bei parodyti gyvai, kaip tuos mellfiorius padarot rolleyes.gif gal as ir is interneto galeciau info issitraukti ir bandymu keliu kazka suregzti, bet visiskai neturiu laiko ilgoms paieskoms...tai ieskau pagalbos blush2.gif skolinga neliksiu...kokiu nors degintu medinuku tikrai atsilyginciau blush2.gif tai kaip, merginos? mirksiukas.gif
Atsakyti
teorikai galima tai padaryti smile.gif
alia wokshopa smile.gif
tik beda, kad visos po visa Lietuvele isibarsciusios smile.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, ka tik baigiau dar vienus auskariukus, rezultatu nelabai patenkinta, bet is klaidu mokaisi smile.gif
user posted image
Atsakyti