Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(ItaBita @ 2007 08 23, 22:05)
teorikai galima tai padaryti smile.gif
alia wokshopa smile.gif
tik beda, kad visos po visa Lietuvele isibarsciusios smile.gif ax.gif  ax.gif

tai va, kad ne vienoj vietoj...bet gal kada koki meetuka reiktu suorganizuoti...o Kaunas gaunasi per viduriuka tarp Vilniaus ir Panevezio lotuliukas.gif

QUOTE(jura_jurate @ 2007 08 23, 22:32)
Sveikutes, ka tik baigiau dar vienus auskariukus, rezultatu nelabai patenkinta, bet is klaidu mokaisi smile.gif

Smagu, kad bandai...as turbut neturiu teises kritikuot, nes pati tai nieko doro dar is fimo nepadariau blush2.gif bet man labiausiai kliuna spalvu deriniai ax.gif cia tik tarp kitko pastebejimas... siaip labai faini auskariukai 4u.gif
Atsakyti

Smagu, kad bandai...as turbut neturiu teises kritikuot, nes pati tai nieko doro dar is fimo nepadariau blush2.gif bet man labiausiai kliuna spalvu deriniai ax.gif cia tik tarp kitko pastebejimas... siaip labai faini auskariukai 4u.gif
[/quote]
Kaip tik kritikavimas padeda tobuleti, siaip as ir uz tradicini spalvu derinima, cia tik meginimas smile.gif
Atsakyti
siap tai ne miestas esme smile.gif
atvaziuoti galima belekur smile.gif
bet gi tam reik vietos, nepradesim mes lipdytis kokioje kavinukeje smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors.... g.gif vienok kokioje cileje, te paskuij i peciu savo lipdinius tik kyst lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Papildyta:
[quote=jura_jurate,2007 08 23, 21:39]
[/quote]
Kaip tik kritikavimas padeda tobuleti, siaip as ir uz tradicini spalvu derinima, cia tik meginimas smile.gif
[/quote]

zinok man grazu smile.gif
gal nuotrauka koreguodama siek tiek persistengei todel spalvos tokios o siaip man grazu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
zinok man grazu smile.gif
gal nuotrauka koreguodama siek tiek persistengei todel spalvos tokios o siaip man grazu smile.gif mirksiukas.gif

Nu aciu, zinok jie tokie kokie ir nuotraujoj 1 prie vieno spalvos lotuliukas.gif man zinote vaikinas padejo spalvas rinktis ir lipdyt tad rezultatas -akivaizdus, o stai dar vieni braskiu vagis lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
tai as mielai i svecius kvieciu 4u.gif su visais darbo irankiais galit atlekti, nes as tai nieko neturiu rolleyes.gif bet jus tik pasakot, ko reikia, ir as asirupinsiu mirksiukas.gif baisiai knieti man ta mellfiori isbandyti ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
na as ne apie darbeliu spalvas
kadangi jie ant visiskai totaliskai balto fono, atrodo daug ryskenes spalvos smile.gif
as pie kontrasta, o ne apie pacias spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 08 23, 21:59)
tai as mielai i svecius kvieciu 4u.gif  su visais darbo irankiais galit atlekti, nes as tai nieko neturiu rolleyes.gif bet jus tik pasakot, ko reikia, ir as asirupinsiu mirksiukas.gif baisiai knieti man ta mellfiori isbandyti ax.gif

čia katras kvieti? bigsmile.gif aš tai Kaune gyvenu, jeigu ką ax.gif
Atsakyti
speju, kad mane i Kauna kviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 08 23, 22:14)
g.gif  g.gif
kodel as nieko nezinau?  ax.gif  g.gif  schmoll.gif

ania? blink.gif o aš tai čia ne prie ko?

tada geriau Jutare kviečiam į Kauną (ji ir taip dažnai būna), o darom pas Justę blink.gif
Atsakyti
niu tai tep i bus viskas jei bus isvis smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik be panikos smile.gif
viskas kontroliuojama mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau aš tai tikrai negaliu mokyti millefiori technikos biggrin.gif Reikia dar gerokai padirbėti ax.gif
Atsakyti
gali gali smile.gif
kiek visokio grozio priraicius smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti