Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 13, 14:40)
as tik dabar galvoju kur cia man reiks susikraut fimukus g.gif siaip labai malonu su juo dirbti.Tik kitakart nedaryciau:
1.pirma minkiciau sviesesne spalva o poto tamsesne.Kdangi turiu juoda ir raudona,tai paminkius juoda raudonas siek tiek issipurvino
2.pries dedama kept fimukus nuvalyciau plyta ant kurios kepsiu fool.gif Kepiau senoi sovietinei duchofkei,kur net rodykles ant termometro nebera(tokiu dabar rasi tik pas pensininkus ir nuomuojamuos butuos)ugnele "padariau is akies",kadangi pkytreles neturejau(bet uztai pilna orkaite samotiniu plytu prigrusta) kepiau ant plytos viskas gerai tik truputuka aplipo  visokiais ten gabaliukai plytos,bet manau nusislifuos ax.gif

Ačiū už protingas mintis. kaip tik šiandien ruošiuosi išbandyti FIMO. Nebūčiau pati sugalvojusi dėl spalvų išsitepimo.
Atsakyti
dėl išsitepimo - taigi manosi ant rankų, kad kai kurios spalvos tepa mirksiukas.gif Pvz., paminkiusios raudoną, nusiplaukit rankas, jei minkysit baltą po to. Nes kitu atveju turėsit riūūūžavą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 13 rugsėjo 2007 - 14:18
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 13, 16:15)
Ačiū už protingas mintis. kaip tik šiandien ruošiuosi išbandyti FIMO. Nebūčiau pati sugalvojusi dėl spalvų išsitepimo.

nu as nezinau kaip kitom,bet man taip sakant kociojant juoda gabaliuka rankos pasitepe niu ir automatiskai kociojant raudona ji pasimurzino ciut ciut unsure.gif siaip buvau pasiruosusi toki stiklini a lia voleli blynams,bet kad rutuliukus voliojau tai man jo neprireike smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 09 13, 16:17)
dėl išsitepimo - taigi manosi ant rankų, kad kai kurios spalvos tepa mirksiukas.gif Pvz., paminkiusios raudoną, nusiplaukit rankas, jei minkysit baltą po to. Nes kitu atveju turėsit riūūūžavą biggrin.gif

niu kadangi as pirmakart visa ta reikala dariau ir vakare tai kazkaip net nedasilo i rankas zvigtert nes ir skubeja skubejau,labai norejau pazet kas gausis.O dabar zinosiu blush2.gif
Papildyta:
o kaip sakant senbuvems gi nelysi i akis su kvailais klausimais pvz. O paminkius viena gabaleli ar reikia rankas plauti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 13, 15:24)
niu kadangi as pirmakart visa ta reikala dariau ir vakare tai kazkaip net nedasilo i rankas zvigtert nes ir skubeja skubejau,labai norejau pazet kas gausis.O dabar zinosiu blush2.gif
Papildyta:
o kaip sakant senbuvems gi nelysi i akis su kvailais klausimais pvz. O paminkius viena gabaleli ar reikia rankas plauti? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif nu jo, viskas per skubėjimą biggrin.gif Bet kuo daugiau darai, tuo daugiau visko sužinai biggrin.gif Lauksim pasirodant su rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
tai as tik burbulus neslifuotus ir nelakuotus galeciau parodyt,galvoju nubeksiu svitrinio nusipirkt,bet kad lialia mano truputuka apsirgo,tai kazkaip viska atidejau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 13, 15:39)
tai as tik burbulus neslifuotus ir nelakuotus galeciau parodyt,galvoju nubeksiu svitrinio nusipirkt,bet kad lialia mano truputuka apsirgo,tai kazkaip viska atidejau wink.gif

vis tiek rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
sakai rodyt rolleyes.gif nu bandau tadum foto keltis
Atsakyti
pirmi blynukai rutuliukai,ale nelabai kokybiski bet mieli ax.gif user posted image
Atsakyti
nu fainuoliai bigsmile.gif O nekokybiški kodėl? Kad ne idealiai apvalūs? g.gif
Atsakyti
na panasiai mastau.gif ne visai apvalus ir nevienodo dydzio
Atsakyti
na ir kas kad nevienodi blush2.gif vis tiek labai dailūs smile.gif
maga ir man modiliną išbandyt smile.gif
Atsakyti
o-pa-pa, kokie dryyyyyžuoti wub.gif
Atsakyti