Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(uups @ 2007 09 13, 22:58)
o ash patarciau ir neshlifuot,- atrodo kaip naturalus akmuo  thumbup.gif
tik nicka labai juokingai susitrumpinai ,- beveik 'naktinukai' lotuliukas.gif

nuotraukoj graziau atrodo rolleyes.gif unsure.gif
kunigunda, o spalva kokia tai as net nebezinau g.gif maisiau 3 blush2.gif
uupsik, specialiai taip trumpinausi mirksiukas.gif

kentaure i visus klausimus jurate atsake, o kocioju as tokiu kocelu is vaikisko rinkinio plastelinui mirksiukas.gif visai gerai gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
Gal paklausiu ir durno klausimo, bet vistiek paklausiu:
Vakar pirmą kartą kepiau modeliną kaip parašyta instrukcijoj 110 temperatūroje 30 min. (Pasidariau nestorus, apie 3-5 mm, kvadratinius blynus) Nežinau, kokio kietumo jis turi būti atvėsęs, bet man atrodo, kad gavosi per minkštas. Tai vat ir klausiu: ar galima jį "dakept"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 14 rugsėjo 2007 - 10:49
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 14, 11:48)
Gal paklausiu ir durno klausimo, bet vistiek paklausiu:
Vakar pirmą kartą kepiau modeliną kaip parašyta instrukcijoj 110 temperatūroje 30 min. (Pasidariau nestorus, apie 3-5 mm, kvadratinius blynus) Nežinau, kokio kietumo jis turi būti atvėsęs, bet man atrodo, kad gavosi per minkštas. Tai vat ir klausiu: ar galima jį "dakept"?

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad galima smile.gif

Atsakyti
mano lialka siandien atsikando rutuliuko blink.gif o atrodo iskepe normaliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 14, 12:34)
mano lialka siandien atsikando  rutuliuko blink.gif o atrodo iskepe normaliai wink.gif

Nu va ir man tokia durna (dar viena) mintis kilo, o kokio kietumo jis turi būti, kad pvz kaip apyrankę ar pakabuką galėčiau nešioti ir nelūžtų?
Atsakyti
pvz tokio kietumo rutuliukus kaip gavosi pas mane as galeciau nesiot,susigadintu jei smarkiai su kuom nors ibreztum ar kas nors atsikastu doh.gif bet vat jei tokio kietumo butu papuosalas is pliksteliu tarkim tada tai manau galetu ir perluzti nesunkiai
Papildyta:
ploksteliu norejau pasakyt tongue.gif
Atsakyti
O nuo ko jis pasidaro kietesnis: ar nuo aukštesnės temperatūros ar nuo kepimo laiko? Ir jei nuo to ir nuo to, tai kas geriau?
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 14, 14:14)
O nuo ko jis pasidaro kietesnis: ar nuo aukštesnės temperatūros ar nuo kepimo laiko? Ir jei nuo to ir nuo to, tai kas geriau?

g.gif sakyciau pas mane gal temperatura buvo mazoka,as gi "is akies dariau" nes kepiau ne 30min o 40min
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 14, 14:19)
g.gif sakyciau pas mane gal temperatura buvo mazoka,as gi "is akies dariau" nes kepiau ne 30min o 40min

kazkaip as neaiskiai parasiau doh.gif norejau pasakyt kad kepiau ilgiau nei reikia ir vistiek taip iseina gavosi perkandamas,tai as manau kad temperatura per maza buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2007 09 12, 13:15)

Aciu, esu labai dekinga uz adresiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
O to modelino foto tai neturiu, bet nupasakosiu smulkiai, kur radau - Hiper Rimi Žirmūninėj, ten kaip įeini pri įėjimą ir eini jau prekybos sale tiesiai tiesiai, ant tako, prie žaislų sustatyti konteineriai su kanceliarinėmis prekėmis. Tai mano pirktieji modelinai (vadinasi modeliavimo masė, parašyta ir liet ir estiškai ir latviškai), paprastesnės spalvos kainavo 4,45, gražesnės - 4,95. Buvo ir brangesnės dėžutės, bet ten tas, kur pats sukietėja, tai man tokio nereikia, nespėsiu nieko nulipdyti su savo leliais smile.gif
O Fimo tai aiškiai kad turbūt geriausias, bet tai kad ir brangesnis gerokai. Man su vaikučiais laaaaaabai daug jo reiktų, nes tuoj visos spalvos virstų vienas pilka mase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 09 14, 16:46)
O to modelino foto tai neturiu, bet nupasakosiu smulkiai, kur radau - Hiper Rimi Žirmūninėj, ten kaip įeini pri įėjimą ir eini jau prekybos sale tiesiai tiesiai, ant tako, prie žaislų sustatyti konteineriai su kanceliarinėmis prekėmis. Tai mano pirktieji modelinai (vadinasi modeliavimo masė, parašyta ir liet ir estiškai ir latviškai), paprastesnės spalvos kainavo 4,45, gražesnės - 4,95. Buvo ir brangesnės dėžutės, bet ten tas, kur pats sukietėja, tai man tokio nereikia, nespėsiu nieko nulipdyti su savo leliais smile.gif
O Fimo tai aiškiai kad turbūt geriausias, bet tai kad ir brangesnis gerokai. Man su vaikučiais laaaaaabai daug jo reiktų, nes tuoj visos spalvos virstų vienas pilka mase biggrin.gif

tai kaip supratau, tas modelinas yra nekepamas? Paprasta modeliavimo masė g.gif
Atsakyti