Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti draugui?

na, Mb is tu tipu kuriems visokios sirdeles ir knygeles tikrai ne prie sirdies... jis pasakys aciu grazu ir t.t. bet zinau kad ne jam... Nors kol kas tik pora metu kartu, bet zinau kad zmogus vertina kokybe ir su jo skoniu man tikrai sunku.. todel tikrai nesimetau smulkmenos.. pvz Kaledoms pasakiau, kad nesikeiciam.. nes laikrodzio uz 1000lt kol kas nupirkti negalejau... taupymas vyksta.. todel nieko nedejau po egle.. nors jis man padejo... o griztant prie temos: tai mes tik graziai paminejom ta diena.. isgerem sampano ir suvalgem skaniausio pyrago... si syki organizuoju pasijodinejima... ir turbut man labiau patinka daryti staigmenas ne svenciu, gimtad dienomis.. nes jos man daugiau tampa komercinemis sventemis... o va siaip.. oplia ir staigmena.. atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2008 09 29, 23:10)
Be progos padariau dar viena dalyka, kuris nudziugino. Aisku po to pamirso apie tai  biggrin.gif  Surinkau jo nuotraukas ismetytas po visur, padariau kompiuteryje sedincias foto ir sudejau i albuma.

Tokią pat dovaną dovanojau gimtadienio proga, tik į albumą dėjau jo vaikystės nuotraukas.

Galima dovanoti bilietą į kiną, į teatrą, galima kartu nueiti pasėdėti kavinėje.
Atsakyti
gal ir atsibode jau, bet as metuku proga padovanojau pagalve su musu daug nuotrauku ant jos cool.gif nes nieko nesugalvojau daugiau, o ir siaip kad kambari butu musu foto thumbup.gif nesitikejau bet labai patiko ir dziaugesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
patalyne, 0.5 ir prezervatyvu. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nusivežiau į Molėtų observatoriją stebėti žvaigždžių naktį wub.gif
Atsakyti
Na jūs merginos ir šposinat smile.gif Nesupykit, bet kaikurių pasiūlymai labai jau "įdomūs"... Jau rašiau šita tema didelį pasiūlyma kitoj temoj, bet nesusilaikau ir čia pakomentuoti smile.gif Jeigu dovanojate dovaną vaikinui, tai ją dovanokite vaikinui, o ne sau, nes dabar čia dauguma pasiūlymu ką padovanoti merginai kokią gražia proga.
Pradžioj apie tas romantiškas dovanas. Aš pats esu taip vadinamas "mielas vaikinukas" (geras, draugiškas, romantiškas ir t.t.), t.y. savo mergytei padovanoju rudeninių lapų puokštę, įdedu slapta atvirutę į rankinuką su savo žodžiais, mėgstu vakarus prie žvakučių ar prie jūros su savo mergyte ir t.t. Bet gauti dovanų pliušinį žaislą ar tuos kiškučius... Negražu aišku kabinėtis prie dovanų, bet man kiltų klausimas ar nesityčioja iš manęs mergytė. Taip pat puodukai ar marškinėliai su jūsų foto labai prasta idėja. Kaip ir tekstų išgraviravimai ant kažkokio indo. Čia "top" variantai iš jūsų siūlytų, kurie netiks 95% vaikinų.
Daug buvo minėtas masažiukas. Man atrodo, kad masažiuką (kad ir su aliejuku) padarote ir be progos. Ar čia tik pas mane taip? smile.gif bet esu gavęs karštų akmenų masažą salone, tai jis labai patiko. Nežinau kaip kitiems patiktų, bet variantas geras. Drąsesnes gali ir kažką ekstremaliau sugalvoti smile.gif
Apskritai dovanėles kaip malonu gauti merginoms, taip jas malonu gauti ir kaikuriems vaikinams. Bent jau tokiems, kaip aš tai tikrai.
Čia nukopinu savo pačio pasiūlymus kuriuos buvau parašęs kitoj temoj:
1. Pikantiška sritis. Vyrai yra vyrai ir didžiajai daliai jų pikantiška/erotinė sritis tikrai patiks. Ir gal ne tik patiks, bet LABAI patiks. O tokiam erotikos perpildytam pasaulyje sugalvoti ir įgyvendinti kažką tikrai nėra sunku. Aišku čia jau lemia viską ir kiek jūs pati galite leisti. Tikrai ne kiekviena padovanos jau čia minėtą erotinį masažą (nors tokią dovaną gavęs savo saulę užlepinčiau paskui nežinau kiek laiko). Teoriškai galima sugalvoti ir dar ekstremaliau. O šiaip variantų begalės: jūsų striptizas (drasesnės gali nusivesti į striptizo klubą ar per valentino dieną į Rygą kasmet vykstantį Erots festivalį), puzle su jūsų pikantiška foto, Kalėdoms ar Naujiems kalendorių su "katytėm", iš sekshop'ų kažką linksmo (nes rimčiau vyrams ten nelabai ką nupirksi), kažkokį seksualų drabužėlį sau (jeigu tai patiktų jūsų antrąjai pusei), savo erotinę fotosesiją ar paveikslą su savimi. Čia galvok ir galvok, tuo labiau, kad dabar tai pop'sas ir visur tas kišama. Bet vyrams tai limpa
2. Hobis. Čia gali būti kiek sudėtingiau vien iš techninės pusės žinoti ką pirkti, bet pasidomėkite apie jo pomėgį ir manau galima kažką sugalvoti. Pvz.: aš Formulės 1 fanas ir tikrai būčiau laimingas gavęs kad ir mėgstamos komandos vėliavą, kepuraitę ar kažką pan. Kad jau čia buvo kalbama apie marškinėlius, tai va čia jie liptų, t.y. man labai patiktų, jeigu gimtadienio proga mano saulytė nusipirktų Red Bull Racing F1 maikutę sau ir ją paskui vasarą nešiotų. Čia gal kiek nukrypau nuo temos. Bet čia jau reikia žiūrėti į kiekvieno vyro pomėgius.
3. Sportas. Na ne visiems jis limpa, bet jeigu patinka sportas, tai jau minėti mėgstamų komandų atributai bent vieną kartą tikrai galima dovanoti. Aišku antrą kart jau gali būti ir neįdomu. Nebent kažko labai norės ir to neslėps.
4. Praktinės dovanos. Turiu pripažint yra tokių vaikinų/vyrų, kuriems tokios patinka, bet sunku kažką ir patart, nes nesuprantu, kaip gali patikti Tiesa kitus tokios dovanos gali ir nustebinti neigiama puse. pvz.: keista buvo gauti piniginę.
5. Alkoholis. Skaičiau kad patarinėjat dovanoti butelį. Net nežinau ar šį punktą įtraukti čia ar žemiau. Pats mažai vartoju alkoholio tad norėčiau to nepatarti, bet busiu nešališkas ir paliksiu čia. Tiesa man pačiam vyno degustacija tikrai patiktų. O va daugumai kitų vyrų/vaikinų manau patiktų alaus degustacija. Kiek girdėjau kažkas tokio būna, tad galite pasidomėti Čia gal jau kiek dovana bent jau 25+
6. Kultūra. Čia jau taip pat specifinė sritis ir ne kiekvienam patinkanti. Jeigu skaito knygas, tai prašau bent kartą į metus kokia proga jau turit dovaną Aš pats neskaitau knygų, bet "Politika" visai patiko, nors čia miks'as su 1 variantu. Tinkamas spektaklis gal patiktų, bet čia jau turbūt mažesniai daliai.
7. Ekstremalios dovanos. Daugumai vaikinukų (ypač jaunesnių) patiktų ekstremalios dovanos, kaip kad šuolis parašiutu, bundzee jump, galint leisti daug pinigų dovanai - pavažinėjimas kartu su ralio pilotu ar pravažiavimas su formule. Na kas dar nevažiavę pravažiavimą su kartingu ir pan. Turėtų patikti.
8. Dar jeigu jau nieko nesugalvojate manau kokį kartą tiktų originalus jo mėgstamo atlikėjo CD arba originalus jo mėgstamo žaidimo CD (jeigu dar tuo užsiima)... Mes visą gyvenimą išliekam suvaikėję, tai dalis dar užsiima smile.gif Ai dar vieną kartą manau tiktų padovanoti žieduką.

Tiek iš mano pusės ir sėkmės bandant nustebinti wink.gif Linkiu kad pavyktų ir jums būtų atsilyginta su kaupu wink.gif
Atsakyti
Savo buvusiam pirmu metu draugystes proga surinkau visa Queen kompaktu kolekcija.. Kadangi kaip zinia si grupe isleido ne viena ir ne du kompaktus, tai padaryti nebuvo labai paprasta.. Bet, buvo tikrai verta smile.gif Nes dar ilgai prisiminisu koks laimingas jis buvo gaves ta dovana, ir kaip gedinosi man padovanojes tik pora graziu zvakuciu biggrin.gif
Atsakyti
visada kepu pyragą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kibele @ 2010 03 31, 20:55)
visada kepu pyragą biggrin.gif

Bet pyragas visada kitoks? g.gif
Atsakyti
As tai netikusiu dovanu karaliene. Siemet jau jauciausi pasistengusi is peties - isstenejau is savo labai kukliu iplauku bilietus i Metallica koncerta.
O jo tevas padovanojo tokius pacius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 04 01, 09:17)
As tai netikusiu dovanu karaliene. Siemet jau jauciausi pasistengusi is peties - isstenejau is savo labai kukliu iplauku bilietus i Metallica koncerta.
O jo tevas padovanojo tokius pacius.  doh.gif

Nesmagus sutapimas, bet mintis buvo gera. Aisku brangoka, ypac tokiu sunkesniu metu... Bet kaip ten bebutu saunuole smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai turi jusu dvieju nuotraukas geras? Issirink tau labiausiai patinkancia ir graziai iremink, gali dar graziai pasirasyti. Arba jeigu nori dar graziau padaryti, gali atspausdinti ne ant fotopopieriaus, o drobes, atrodys kaip tikras paveikslas! As mamai tokia dovana dariau gimtadienio proga, ji liko suzaveta smile.gif Pati uzsakinejau Vilnijue CUPe, firmoje Artiq. Gali interente pasiziuret kaip tai atorodo www.artiq.lt. Jau veliau pamaciau kad pas juos galima ne tik paprastai perkelti nuotrauka ant drobes, o dar padaryti jai tapybos efekta, tada isties stulbinamai atrodo, maciau ju salone pavyzdi!!! thumbup.gif
Atsakyti