O as manau kad vyrai viska gali sau nupirkti, ir marskinius, ir chalatus ir apatinius. Dovana turi buti originali ir isimintina. Siais metais mano vyrui buvo jubiliejus. Jis lakunas ir ar jam padovanojau stai tokia dovana. Sveciams patiko ir vyras buvo laaaaabai patenkintas. Tad rekomenduoju nustebinti savo brangius zmones

Fantastiškai atrodo

QUOTE(Dinulkas @ 2011 07 22, 15:08)
O as manau kad vyrai viska gali sau nupirkti, ir marskinius, ir chalatus ir apatinius. Dovana turi buti originali ir isimintina. Siais metais mano vyrui buvo jubiliejus. Jis lakunas ir ar jam padovanojau stai tokia dovana. Sveciams patiko ir vyras buvo laaaaabai patenkintas. Tad rekomenduoju nustebinti savo brangius zmones

Ir visai nekaloringas

Papildyta:
QUOTE(Iceland @ 2010 02 09, 16:15)
Kaip ten viskas vyksta, ar organizuoja grupems ar galima tik dviems?
Aš dažniausiai dovanoju to, ko reikia
Žiebtuvėlį, piniginę. Galvoju kvepalus padovanoti, o buteliuką išgraviruoti
Manau gera idėja ir tiesiog pasidaryti pikniką, progai esant apkalbėti kartu praleistą laiką, ypač, jei negalima skirti daug pinigų dovanai
Jei blogas oras - galima gult į pilną putų vonią pasiėmus gero vyno butelį
Nieko ekstremalaus kažkaip nesiorganizuojam.

Tuoj ne už kalnų ir mūsų šventė. Jau 4 metukai kaip kartu būsim, tad galvoju kaip čia nustebinti savo mylimąjį
Kiekvienais metais papildau fotoalbumą, kur nuotraukose tik mes, bet aišku dar kažko reikia
Labai patiko mintis apie vakarienę, bet mes gyvename atskirai, tai nesinori kažkaip prie tėvų tokį vakarą rengt
Per daug pinigų išleisti negaliu, nes visgi studentė, tai ir galvoju...
Ką galite pasiūlyti?
Kažkokių dovanų nenoriu pirkti, labiau traukia pramogos, tik kad trūksta fantazijų
Gal kokia įdomesnė kavinė yra, gal kažko romantiško?

Kiekvienais metais papildau fotoalbumą, kur nuotraukose tik mes, bet aišku dar kažko reikia

Per daug pinigų išleisti negaliu, nes visgi studentė, tai ir galvoju...
Ką galite pasiūlyti?
Kažkokių dovanų nenoriu pirkti, labiau traukia pramogos, tik kad trūksta fantazijų

Gal kokia įdomesnė kavinė yra, gal kažko romantiško?

QUOTE(monkey-love @ 2011 09 12, 19:51)
Aš planuoju nusivesti į kavinę sūrio fondiu paskanauti

Mūsų metinės ankstų rudenį, dovanų nedovanojam, bet kartu leidžiam laiką, piknikas, vakarienė kur nors, pasivaikščiojimai kur dar nebuvom, naujų vietų atradimas 
Jei kiekviena proga vienas kitam dovanotume kažkokius daiktus tai per kelis metus reiktų vis keisti butą į didesnį
Va, man įdomu, merginos suka galvas, dovanoja, stebina ir t.t. o ką jų vaikinai/vyrai? Pvz moteris nuperka kelialapius į SPA kitame mieste. Bet ar neturėtų būti kažkaip kartu kažkas organizuojama
Bent jau taip aš įsivaizduoju metinių paminėjimus.

Jei kiekviena proga vienas kitam dovanotume kažkokius daiktus tai per kelis metus reiktų vis keisti butą į didesnį

Va, man įdomu, merginos suka galvas, dovanoja, stebina ir t.t. o ką jų vaikinai/vyrai? Pvz moteris nuperka kelialapius į SPA kitame mieste. Bet ar neturėtų būti kažkaip kartu kažkas organizuojama

O pas mus kažkaip neprigijo tokia tradicija sukaktuvių progom dovanas dovanot ir labai dėl to džiaugiuosi, nes ir taip jau kiekvienais metais vis sunkiau sugalvot ką dovanot kalėdom, gimtadieniui... O tą dieną pažymim pagal norus ir galimybes - gali būti viešbutis, o gali būti ir skani vakarienė namuose