QUOTE(Eri28 @ 2007 08 19, 19:20)
Laba,
turiu klausima patyrusioms mamytems: as kol kas negaliu pati savo dukrytes maitinti, tad kad nedingtu pienukas, vis kasdien nusitraukineju. Smalsu, kokia yra apytiksle vienkartine pieno doze, kuria dvieju savaiciu kudikeliai suvalgo? Kad isivaizduociau, ar pakankamai nusitraukiu vienu kartu pienelio. Nusitraukiu vienu kartu apie 70, po nakties 80ml. Ar tai pakankamai, jei pati dabar maitinciau?
Labutis
Ar priimsit ir mane nors kartais pas jus

. Nors manes negalima pavadinti kaip maitinancia krutimi, bet ziuriu problemos yra panasios ir kaip maitinancioms MP. Mano sunelis iki 2sav. suvalgydavo po 100ml MP, o paskui iki 6sav. 125ml, ir iki dabar 140-150ml. Tiesiog edrunas

, bet gydytoja sake uztai per daug labai svorio priaugom. Sunelis 2men. ir savaites svere 7300g 66cm, o gime 4130g 54cm. Ar jums kam nors tiek daug priaugo? Idomu ar tai normalu valgant MP?
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2007 08 21, 12:33)
...........
o del viduriuku tai eisim pas gydytoja, nes maziukas kankinasi, nors ir daro kakuti, bet stena raivosi

tai geriau nueisiu ir bus ramu zinosiu kas ir kaip
............
Pradzioj ir mano vaikiukas labai stenedavo, bet kuo daresi didesnis tuo vis lengviau jam daresi prakakot, nors tikrai viduriai nebuvo uzkieteje. O dabar nuo 2.5 men isvis man staigmena pradejo tustintis tik kas trecia para, isvis nestenedamas padaro

ir tokia kosyte geltona skysta (kaip trinta darzoviu sriuba o nebe varskyte)

. Ar jusu vaikuciai didesni irgi taip jau tustinasi?