QUOTE(Margareta @ 2007 08 19, 23:15)
pienas kudikiams yra ir atsigerimas ir maistas tikrai nereik tu arbateliu
o as norejau paklausti kai mazoji mano 3 men zagsi tai ar cia reiskia, kad per daug prisivalge, ar kad jai dar truksta ar tai nesusije dalykai?
Jei zagsi, reiskia valgydama prisirijo oro, o jei nevalge, tai besijuokiant, bedukstant tai ivyko.
Mano maziukas daznai zagsi, labai jis aktyvus, valgo lyg kur skubedamas, pradejo balsu juoktis, tai to oro prisigaudo dazniau ir zagsi. O MP jam neikisi jei jis nealkanas
O kas del vandens ir arbateliu maziesiems, tai maniskis yra gaves vandenuko tik kelis saukstelius su vaistukais, nekisu jam tu skysciu, nes MP yra puiki priemone troskuliui numalsinti, kai buvo labai karsta, tai vis duodu maziui dazniau pazist, ir jei jis nealkanas, tai labai greit numalsindavo troskuli, nustodavo zirzt. Kiekviena mama jaucia, ko ir kada reikia jos mazyliui, todel jei kazkas duoda atsigert arbateles, tai ner blogai, juk musu mamos mums virdavo visokiausias ir girdydavo, tuomet nebuvo tokios kategoriskos nuomones kad iki 6men. tik MP ir maistui ir atsigerimui. Dar dabar susiduriu su nuomonem ir priestaravimais kodel savo kudikiui neduodu arbatu... Kai prisivalgiusi melyniu pas maziu pamaciau tamsios spalvos ismatas, supratau, kad visas mano isgertas arbatas jis ir taip gauna