Sveikos mamytes ir as noreciau prisijungti prie jusu burio
Mano sunyciui jau 1 metukai ir 3 menesiukai, bet papulis dar didziausias malonumas pasaulyje

Oi kiek reikejo stiprybes ir kantrybes, kad pienelio butu. Esu labai dekinga vyrui ir savo seimai
Jau gimdymo namuose savo mazuli teko primaitinti misinuku. Taip iki kokiu dvieju menesiuku su misinukais ir visdelto, pavyko turet savo pienelio tiek daug

O kiek teko isklausyti, repliku, neigiamos nuomones. Tipo kam tu taip vargsti, kam to reikia. Esu isgirdus ir tokiu zodziu "Ar jis uzauges padekos uz tai "
As nesuprantu kaip taip galima kalbeti, tokius dalykus. Koks cia vargas,kai troksti savo kudikiui duoti, tai kas jam geriausia. Zinoma uzauga vaikuciai be mamos pienelio ir buna laimingi, sveikuciai. Bet tai mano pasirinkimas ir as visada svajojau, kad maitinsiu savo vaikeli tiek ilgai kiek reiks. Mano mama mane maitino tik 2 menesiukus, bet as ja pilnai suprantu. Tais laikais ir buti kitaip negalejo, todel ji dejo visas pastangas, kad mane palaikytu moraliskai.
Oi kiek prirasiau

Labai dziaugiuosi uz visas cia pasisakiusias mamytes, kurios maitina savo angelelius ir nezada dar taip greitai is ju atimti sio malonumo