Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

jau turiu guerlainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 11, 14:25)
jau turiu guerlainą  ax.gif

Niu ir kaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 11, 14:40)
Niu ir kaip? bigsmile.gif

ką tik pasimaliavojau biggrin.gif fainuoliška man ji labai, jokių blizgučių nematau kolkas biggrin.gif BET, man atrodo, kad verčiau reikėjo jamt šviesesnę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 11, 15:01)
ką tik pasimaliavojau  biggrin.gif  fainuoliška man ji labai, jokių blizgučių nematau kolkas  biggrin.gif  BET, man atrodo, kad verčiau reikėjo jamt šviesesnę  biggrin.gif

Mane dar domina kaip gerai laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 11, 15:10)

paskiau parašysiu mirksiukas.gif

o aš dar atradau labai fainą dalyką biggrin.gif galėsiu dabar ramiai Clinique pore minimizer priemonę naudot, nes man tai vos ne idealiausias dalykas blizgesio sulaikymo prasme. Ir odą išlygina perfect thumbup.gif bet va su kreminėm pudrytėm nedraugavo visiškai, tai su bronzine bus super duper bigsmile.gif

p.s. gal kam peršviesi blondinių terracotta ir nori su manim apsikeisti? biggrin.gif
Atsakyti
as kalbejau apie mozaikine, tu turbut turi ta vientisos spalvos ar ne?
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 03 11, 16:34)
as kalbejau apie mozaikine, tu turbut turi ta vientisos spalvos ar ne?

aga, aš apie vientisą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 02 13, 20:36)
kaip as noriu Guerlain terracotta, brunetems , siandien ziurejau kristianoj , taip labai patiko, bet kainuoja 150 lt, tai negaliu persilaust nusipirkt sad.gif

aš 169 berods mokėjau lotuliukas.gif

QUOTE(addicted @ 2008 02 14, 19:57)
as jei tepuosi su terracottos sepeteliu,tai labai tamsiai uzsitepa,kaip negre atrodau
tai vot,tepu su kitu dideliu sepeteliu,is karto vaizdas geresnis  ax.gif
nu nezinau,tos terracottos sepetelis i siuksliu deze tinkamas,siurkstus ir labai daug bronzanto ant jo uzsideda

tai gal čia šuo pakastas ax.gif bet man taip malonu su tuo Guerlain tepliotis ax.gif

galvoju, jei niekas nenorės su manim numeriukais apsikeist šitą kolkas skruostukams naudosiu, o paskum šviesesnę gal nusipirksiu ir maliavosiuos abiem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 11, 14:10)

puikiai laikosi smile.gif
Veila> kuri numeriuka pirkai kad per tamsus? mano tai 1
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2008 03 11, 17:43)
puikiai laikosi  smile.gif
Veila> kuri numeriuka pirkai kad per tamsus? mano tai 1

02 medium unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 11 kovo 2008 - 17:24
user posted image

noreciau atsiliepimu apie sita..braskese 50proc nuolaida velykine, nenoriu praziopsot, jei geras ax.gif

lancome- star bronzer bamboo (limited edition)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piliulkina: 12 kovo 2008 - 01:58
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 02:57)
user posted image

noreciau atsiliepimu apie sita..braskese 50proc nuolaida velykine, nenoriu praziopsot, jei geras ax.gif

lancome- star bronzer bamboo (limited edition)

Geriems daiktams 50% nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 11, 16:43)
aga, aš apie vientisą  ax.gif

As ir maniau, kad kalbi apie mozaikini bronzanta smile.gif Vientiso as nesu bandzius - kazkaip praleidau unsure.gif biggrin.gif O jis labai tamsus? Koki atspalvi duoda? Veila, o kokia spalvyte tu naudoji Chanel krempudros - kad sis medium per tamsus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti