Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

Naudoju Mary Kay saules pudra. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 12, 03:45)
Geriems daiktams 50% nebuna  rolleyes.gif

siauras požiūris, bet koks skirtumas, jis juk Jūsų
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:34)
siauras požiūris, bet koks skirtumas, jis juk Jūsų

ESLAUDOS poziuris nera siauras, kaip tik - kur kas platesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 12, 15:47)
ESLAUDOS poziuris nera siauras, kaip tik - kur kas platesnis  mirksiukas.gif

taip taip;]
prašau, praeikite..
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:53)
taip taip;]
prašau, praeikite..

nesupratau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai mozaikine su blizguciais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 12, 19:20)

teip, yra kelios salelės su blizgučiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 12, 20:20)

aha, kokios 5 saleles blizgancios
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:53)
taip taip;]
prašau, praeikite..

oho, tai is parfumerijos prie kosmetikos persimete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 12, 04:12)
As ir maniau, kad kalbi apie mozaikini bronzanta  smile.gif  Vientiso as nesu bandzius - kazkaip praleidau  unsure.gif  biggrin.gif  O jis labai tamsus? Koki atspalvi duoda? Veila, o kokia spalvyte tu naudoji Chanel krempudros - kad sis medium per tamsus  g.gif  bigsmile.gif

pas mane du numeriukai Chanelio tai aš juos miksuoju biggrin.gif

aš įsigijau netgi ne tą apie kurį kalbat, bet tą naujieną su tan boosteriu

TERRACOTTA TAN BOOSTER – pirmoji „sumani“ pudra, kuri pagauna net menkiausią saulės spindulėlį, netgi žiemą, ir pagreitina įdegimo procesą, sustiprina ir ilgiau išlaiko švelnų, švytintį ir natūraliai atrodantį įdegį. Šio stebuklo paslaptis – amino rūgščių koncentratas, kuris, veikiamas UV spindulių, stimuliuoja natūralaus odos pigmento melanino gamybą. Pasirinkite vieną iš dviejų atspalvių, šveisesnei ar tamsesnei odai, ir visus metus net nepasidažiusi švytėsite nuostabiu saulėtu spindesiu.

nutariau du zuikius nušaut ir dar, kad man melaniną bronzatas skatintų (beje Kristianos tinklapy kaina 10lt mazesnė nei reali) biggrin.gif

bronzatą parduodu išparduotuvėj su 74 lt nuolaida bigsmile.gif durna ane? bet buvo kas griežtu tonu pasakė tipo "už tiek ir tiek nusipirksiu". prajuokino bigsmile.gif nu ir taip vos ne už pusę kainos parduodu naują bronzatą, o derybos į kairę ir į dešinę. nepardavinėsiu aš daugiau toj išparduotuvėj lotuliukas.gif

tai va, jau net buvau planą surezgus kaip parduosiu ir eisiu pas Eslauda konsultuotis dėl kokios mozaikinės ar rutuliukų kokių spalvotų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 13 kovo 2008 - 00:45
Gal kas bandet sita isa doros bronzine pudryte:My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 13 kovo 2008 - 01:05
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 12, 22:55)
aha, kokios 5 saleles blizgancios

Asmeniskai man, tepant visa veiduka, bronzantai labiau patinka be blizguciu, nes atrodo naturaliau idegus. Be to, blizgesys labai isryskina menkiausius trukumus, o ir ant kaktos, kazkaip riebokai ziurisi smile.gif O jei bronzantas naudojamas kaip skaistalai tuomet su blizguciu graziau wub.gif

QUOTE(Veila @ 2008 03 13, 01:41)
pas mane du numeriukai Chanelio tai aš juos miksuoju  biggrin.gif
aš įsigijau netgi ne tą apie kurį kalbat, bet tą naujieną su tan boosteriu

TERRACOTTA TAN BOOSTER – pirmoji „sumani“ pudra, kuri pagauna net menkiausią saulės spindulėlį, netgi žiemą, ir pagreitina įdegimo procesą, sustiprina ir ilgiau išlaiko švelnų, švytintį ir natūraliai atrodantį įdegį. Šio stebuklo paslaptis – amino rūgščių koncentratas, kuris, veikiamas UV spindulių, stimuliuoja natūralaus odos pigmento melanino gamybą. Pasirinkite vieną iš dviejų atspalvių, šveisesnei ar tamsesnei odai, ir visus metus net nepasidažiusi švytėsite nuostabiu saulėtu spindesiu.

nutariau du zuikius nušaut ir dar, kad man melaniną bronzatas skatintų (beje Kristianos tinklapy kaina 10lt mazesnė nei reali)  biggrin.gif

bronzatą parduodu išparduotuvėj su 74 lt nuolaida  bigsmile.gif  durna ane? bet buvo kas griežtu tonu pasakė tipo "už tiek ir tiek nusipirksiu". prajuokino  bigsmile.gif  nu ir taip vos ne už pusę kainos parduodu naują bronzatą, o derybos į kairę ir į dešinę. nepardavinėsiu aš daugiau toj išparduotuvėj  lotuliukas.gif

tai va, jau net buvau planą surezgus kaip parduosiu ir eisiu pas Eslauda konsultuotis dėl kokios mozaikinės ar rutuliukų kokių spalvotų  blush2.gif

Del krempudru maisymo, tai suprantu tave, nes as irgi daznai pamaisau drinks_cheers.gif
Parduodi tikrai gera kaina prabangu nauja daikta, manau tikrai atsiras kas pagriebs smile.gif O pirkeju pasitaiko visokiu mirksiukas.gif
Lauksiu kada ateisi konsultuotis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti