QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 12, 03:45)
siauras požiūris, bet koks skirtumas, jis juk Jūsų
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:34)
siauras požiūris, bet koks skirtumas, jis juk Jūsų
ESLAUDOS poziuris nera siauras, kaip tik - kur kas platesnis

QUOTE(Tiffany @ 2008 03 12, 15:47)
taip taip;]
prašau, praeikite..
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:53)
nesupratau...

QUOTE(Malena @ 2008 03 12, 19:20)
teip, yra kelios salelės su blizgučiais

QUOTE(Malena @ 2008 03 12, 20:20)
aha, kokios 5 saleles blizgancios
QUOTE(piliulkina @ 2008 03 12, 15:53)
oho, tai is parfumerijos prie kosmetikos persimete

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 12, 04:12)
As ir maniau, kad kalbi apie mozaikini bronzanta
Vientiso as nesu bandzius - kazkaip praleidau
O jis labai tamsus? Koki atspalvi duoda? Veila, o kokia spalvyte tu naudoji Chanel krempudros - kad sis medium per tamsus

pas mane du numeriukai Chanelio tai aš juos miksuoju

aš įsigijau netgi ne tą apie kurį kalbat, bet tą naujieną su tan boosteriu
TERRACOTTA TAN BOOSTER pirmoji sumani pudra, kuri pagauna net menkiausią saulės spindulėlį, netgi žiemą, ir pagreitina įdegimo procesą, sustiprina ir ilgiau išlaiko švelnų, švytintį ir natūraliai atrodantį įdegį. Šio stebuklo paslaptis amino rūgščių koncentratas, kuris, veikiamas UV spindulių, stimuliuoja natūralaus odos pigmento melanino gamybą. Pasirinkite vieną iš dviejų atspalvių, šveisesnei ar tamsesnei odai, ir visus metus net nepasidažiusi švytėsite nuostabiu saulėtu spindesiu.
nutariau du zuikius nušaut ir dar, kad man melaniną bronzatas skatintų (beje Kristianos tinklapy kaina 10lt mazesnė nei reali)

bronzatą parduodu išparduotuvėj su 74 lt nuolaida

tai va, jau net buvau planą surezgus kaip parduosiu ir eisiu pas Eslauda konsultuotis dėl kokios mozaikinės ar rutuliukų kokių spalvotų

Gal kas bandet sita isa doros bronzine pudryte:My Webpage
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 12, 22:55)
aha, kokios 5 saleles blizgancios
Asmeniskai man, tepant visa veiduka, bronzantai labiau patinka be blizguciu, nes atrodo naturaliau idegus. Be to, blizgesys labai isryskina menkiausius trukumus, o ir ant kaktos, kazkaip riebokai ziurisi

QUOTE(Veila @ 2008 03 13, 01:41)
pas mane du numeriukai Chanelio tai aš juos miksuoju
TERRACOTTA TAN BOOSTER pirmoji sumani pudra, kuri pagauna net menkiausią saulės spindulėlį, netgi žiemą, ir pagreitina įdegimo procesą, sustiprina ir ilgiau išlaiko švelnų, švytintį ir natūraliai atrodantį įdegį. Šio stebuklo paslaptis amino rūgščių koncentratas, kuris, veikiamas UV spindulių, stimuliuoja natūralaus odos pigmento melanino gamybą. Pasirinkite vieną iš dviejų atspalvių, šveisesnei ar tamsesnei odai, ir visus metus net nepasidažiusi švytėsite nuostabiu saulėtu spindesiu.
nutariau du zuikius nušaut ir dar, kad man melaniną bronzatas skatintų (beje Kristianos tinklapy kaina 10lt mazesnė nei reali)
durna ane? bet buvo kas griežtu tonu pasakė tipo "už tiek ir tiek nusipirksiu". prajuokino
nu ir taip vos ne už pusę kainos parduodu naują bronzatą, o derybos į kairę ir į dešinę. nepardavinėsiu aš daugiau toj išparduotuvėj
tai va, jau net buvau planą surezgus kaip parduosiu ir eisiu pas Eslauda konsultuotis dėl kokios mozaikinės ar rutuliukų kokių spalvotų

Del krempudru maisymo, tai suprantu tave, nes as irgi daznai pamaisau

Parduodi tikrai gera kaina prabangu nauja daikta, manau tikrai atsiras kas pagriebs

Lauksiu kada ateisi konsultuotis