Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

QUOTE(Veila @ 2008 03 15, 11:59)
o jums labiau patinka Guerlain mozaikinė ar meteoritai?

Veila, meteoritai nerudina, jie tik skaistina ir sutvirtina makijaza. Net limituoto leidimo rusvi- Perles De Velours ar Beige meteoritai neparudins. Velours duoda toki -rusva bordo atspalvi su daaug zerucio - jie tinka zandukas, o beige - duoda toki silta gelsva atspalvi.
Guerlain Mozaikine - visai kas kita. Ji parusvina veiduka. O tos saleles kur su blizguciais gali buti naudojamos kaip seselis ar highlighteris smile.gif 4u.gif
Atsakyti
man labai patiko Inscene bronzine pudra. Galima nusipirkti kosmadoje uz 26 litus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 14:49)
Veila, meteoritai nerudina, jie tik skaistina ir sutvirtina makijaza. Net limituoto leidimo rusvi- Perles De Velours ar Beige meteoritai neparudins. Velours duoda toki -rusva bordo atspalvi su daaug zerucio - jie tinka zandukas, o beige - duoda toki silta gelsva atspalvi.
Guerlain Mozaikine - visai kas kita. Ji parusvina veiduka. O tos saleles kur su blizguciais gali buti naudojamos kaip seselis ar highlighteris  smile.gif  4u.gif

beige neparudina? g.gif
aš tai negaliu apsispręst, bo visko noriu lotuliukas.gif vėl nuvarysiu į kristute ir nieko neišsirinksiu lotuliukas.gif

ESLAUDA, ir ką mes be tavęs darytume? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 10, 12:32)
merginos patarkit, nes negaliu apsispręst- kurią pirkt Guerlain terracotta, ar Chanel saulės pudrytę?  g.gif

Na ,dabar jau turiu abi ,tai vėliau galėsiu parašyt kuri man geresnė biggrin.gif O tu jau įsigijai gal kitą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 15, 15:14)
beige neparudina?  g.gif
aš tai negaliu apsispręst, bo visko noriu  lotuliukas.gif  vėl nuvarysiu į kristute ir nieko neišsirinksiu  lotuliukas.gif

ESLAUDA, ir ką mes be tavęs darytume? rolleyes.gif

Neparudina, o be to, maziau skaistina, nei Mythic. Mythic - labiau paskaistina, bet kartu siek tiek pasviesina odyte. Tas skaistumas kazkaip susijes su odos pasviesinimu.
Bet istikruju, tai visko ir reikia- ta prasme, atskirai meteoritu ir atskirai bronzanto rolleyes.gif
Butumet tokios pat grazios kaip ir be manes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 15, 15:27)
Na ,dabar jau turiu abi ,tai vėliau galėsiu parašyt kuri man geresnė biggrin.gif O tu jau įsigijai gal kitą?  mirksiukas.gif

oki 4u.gif dar neįsigijau bigsmile.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 15:29)
Neparudina, o be to, maziau skaistina, nei Mythic.  Mythic - labiau paskaistina, bet kartu siek tiek pasviesina odyte. Tas skaistumas kazkaip susijes su odos pasviesinimu.
Bet istikruju, tai visko ir reikia- ta prasme, atskirai meteoritu ir atskirai bronzanto  rolleyes.gif
Butumet tokios pat grazios kaip ir be manes smile.gif  4u.gif

niu dar klausimuką užduosiu, o tas pašviesinimas prie dirbtinių lempų neatrodo keistai? g.gif

nebūtume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 14, 21:20)
nieko kai turesiu papildomu pinigeliu, kai nereikes pirkti jokiu butinu daiktu, nusipirksiu guerlain terracota  thumbup.gif
o kolkas man uztenka Maxfactor 1 numeriuko, esu labai juom patenkinta, man jis labai graziai atrodo  thumbup.gif
user posted image

Man šis labai geras mirksiukas.gif Pasibronzuoju kasdien saikingai ir nesimato jokių perdaug blizgučiu, atrodo labai natūraliai. Pas mane šviesiausias. Atrodo, Nr.1. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 15, 15:50)
oki  4u.gif  dar neįsigijau  bigsmile.gif
niu dar klausimuką užduosiu, o tas pašviesinimas prie dirbtinių lempų neatrodo keistai?  g.gif 

nebūtume  tongue.gif

As tau atsiusiu foto i AZ mirksiukas.gif
Butumet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 16:29)
Butumet  tongue.gif

ESLAUDA, aš tave myliu lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 15, 16:29)