Įkraunama...
Įkraunama...

BRONZANTAI arba saulės pudros

QUOTE(emmute @ 2008 03 19, 20:52)
gal seki kas kur ką apie ką rašo g.gif
nepastebėjau per visas temas pagyrų

Sutapo kad i tas pacias uzsukom,o ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 19, 16:59)
4u.gif
jadzka, bet TBS taigi čia ne bronzatas, o skaistalai, ar ne?  ax.gif

Va geras klausimas g.gif: a6 taip bronzat1 naudoju ir kaip skaistalus ir kaip šėšėlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 19, 21:35)
Va geras klausimas g.gif: a6 taip bronzat1 naudoju ir kaip skaistalus  ir kaip šėšėlius smile.gif

o kaip bronzatas jie ne perdaug blizgūs? nes vienos mergičkos klausiau, tai sakė jai nelabai patinka ant viso veido TBS bangelės ax.gif
Atsakyti
Aš kaip tik norėjau pirkti TBS bangeles ant viso veido, kad galėčiau tepti g.gif ax.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 03 19, 23:28)
o kaip bronzatas jie ne perdaug blizgūs? nes vienos mergičkos klausiau, tai sakė jai nelabai patinka ant viso veido TBS bangelės  ax.gif

Net nežinau g.gif: kai mano oda tokia tamsoka - tai tos bangelės pasiskirsto gražiai. Neatkreipiau dėmesio, kad būtų per daug blizgu g.gif:
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 20, 12:47)
Aš kaip tik norėjau pirkti TBS bangeles ant viso veido, kad galėčiau tepti g.gif  ax.gif  bigsmile.gif  smile.gif

Atsakyti
Per žioplumą sudaužiau savo Guerlain bronzantą verysad.gif Šiaip jis man labai patiko, bet naudojau daugiau kai skaistalus, nes turi nemažai blizgesio. Dabar dairausi kito, gal kuri galėtų ką patart? Norėčiau, kad to blizgesio būtų ne tiek daug, bet kartu ir suteiktų veidui švytėjimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievullka @ 2008 03 22, 18:12)
Per žioplumą sudaužiau savo Guerlain bronzantą verysad.gif Šiaip jis man labai patiko, bet naudojau daugiau kai skaistalus, nes turi nemažai blizgesio. Dabar dairausi kito, gal kuri galėtų ką patart? Norėčiau, kad to blizgesio būtų ne tiek daug, bet kartu ir suteiktų veidui švytėjimo blush2.gif

jei labai patiko pirk ta pati mirksiukas.gif

As jau kelias dienas dziaugiuosi savo Givenchy bronzantu is keturiu saleliu thumbup.gif 4 spalvos pasimaiso ir visai idomiai gaunasi,visai be jokio blizgucio thumbup.gif puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievullka @ 2008 03 22, 18:12)

uzmesk aki i chanel irreelle soleil kokybe labai gera, turi dauk maziau blizguciu nei guerlain, suteikia subtilu spindesi veidukui, turejau pora nr, labai patiko tik kad pabosta norisi kazko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 22, 18:35)
uzmesk aki i chanel irreelle soleil kokybe labai gera, turi dauk maziau blizguciu nei guerlain, suteikia subtilu spindesi veidukui, turejau pora nr, labai patiko tik kad pabosta norisi kazko naujo smile.gif

ir as norejau ta pati pasiulyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 22, 18:23)
jei labai patiko pirk ta pati mirksiukas.gif
As jau kelias dienas dziaugiuosi savo Givenchy bronzantu is keturiu saleliu thumbup.gif 4 spalvos pasimaiso ir visai idomiai gaunasi,visai be jokio blizgucio thumbup.gif puikiai laikosi thumbup.gif

gal galetum nuotraukyte, nes db kaip tik bronzanto paieskose, vis norejau guerlaino blondiniu bet kad labai jau blizgi visgi tai net ir nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 22, 18:36)
gal galetum nuotraukyte, nes db kaip tik bronzanto paieskose, vis norejau guerlaino blondiniu bet kad labai jau blizgi visgi tai net ir nzn ax.gif

Stai toks:
user posted image
Atsakyti
Malena, o jie vienos rūšies, ar yra kelių numerių. Visam veidui naudoji, ar tik skruostams? ax.gif
Atsakyti