Mane tai domina skysti bronzatai. Kiek žinau tokius turi Erdesa ir TBS'as tikrai. Gal kas bandė? Įsivaizduoju, kad visai gerai būtų ant odos patepti ir tiek : Be jokių krempudrų ir pan.
turiu as ta pudra su sepeteliu essence firmos.tai laaabai blizga jin;] Papildyta: Papildyta: o mane labai domintu va sita bourjois;> nes man is nebrangesniu reiketu;] Papildyta: ir beje o kokius sepetelius jus naudojat bronzatams?
Sveikos mergaites, as cia dar naujoke, tad perskaiciau visa tema iki galo Pati kazkada buvau labai suzaveta EZ, bet del jos ryzo efekto apsigalvojau, bet per atsitiktinuma perduotuveje radau kita bronzanta kuris man labai patiko ir tiko, noreciau ir jusu paklausti gal kas bandet ir naudojot Nee teracotta pudras?
isbandziau siandien Artdeco bronzanta is vasaros kolekcijos Nr.3, tai veidukas toooks sviezias, neblizgus ir spalvyte pudros sokoladine, yra dar ir Nr.4, bet man ji per ryzas
tokia, tik be bronzantu paprasta Dior pudra, superine, pries plakant gerai suplakti, ir tada apie 10cm nuo saves purksti, labai tolygiai padengia veida, ir nesusidaro rauksleliu, kaip tepant su kitom...
parsivesus is uk tai ten 30 svaru toks daikciukas...