QUOTE(donatada @ 2007 08 03, 15:14)
As 100% sutinku su
SoJa. Del to ir as galvoju moketi brangiau. Tik man idomu kaip ten su karstais puodais? O jus issrinko ka butent( ar lieta granita, ar dura stone)? as kiek suprantu tai jie truputeli visi skiriasi, man noretusi to kuris yra labiausiai atsparus visokiems mechaniniams poveikiams, demems, karsciui. Ka jums dizainere patare? Ir ar jus patys uzsisakinejant, ar uzsako ta firma, kuri baldus daro?
Tiesą sakant tai aš jau nesigilinau ar ten lietas granitas ar dura stone

Jau čia man per sudėtinga buvo apdoroti visą turimą informaciją, nes kai darom viso buto rekonstrukciją, tai tiek daug ir visko reikia žinot, kad jau ta stalviršio medžiaga buvo antaeilis dalykas. Baltijos marmuro apskritai ten tik viena dėžutė su pavyzdžiais buvo, iš jo ir išsirinkom. Užsakys viską dizainerė. Iš pradžių pastatytys virtuvę, o tada atvažiuos BM meistrai atmatuos ir išlies per 3 sav., kad jau tiktų viskas idealiai.
Šiaip tai turbūt nėra nei vieno stalviršio ant, kurio galima būtų mėsą platuku daužyti

nu bet ar to reikia ? Aš tai visai nesiekiu to, kad ir pjaustyti ant stalviršio galėčiau, nes man tai patogiau daryti ant lentelės. O norint statyti puodą ant stalviršio, tai papildomai galima užsakyti ir įlies tokias gražias geležines groteles šalia kaitlentės. Dabar susimąsčiau, gal reikėtų jų užsiprašyti ?
Gal kas jau turite tas groteles ? Papasakokite, ar patenkintos ?
Papildyta:
Stengiuosi šią temą skaityti visą, bet vis pasitaiko, kad kažko nedaskaitau, todėl dar norėčiau paklausti apie
plintusus virtuvėje

Kokius darote jei virtuvės grindys bus išklotos plytelėmis ?
Beje kokiam aukštyje pas Jus yra kanalizacija ? Mums padarė santechnikai "standartiškai" 50 cm. aukštyje, o Vokė3 sako, kad čia standartas voniai, o virtuvėje reik 25 cm, ar iš tikro taip ?