Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

noreciau paklausti jusu, gal kas turite gliancinio ( lakuoto) pavirsiaus virtuves komplekta.?ar praktiska? bijau, kad labai nusiciupines stalciai ir spinteles nuo pirstu. o ypac matysis ant virsutiniu spinteliu, nes susiprojektavau apsvietima, nukreipta i komplekta.padekite su patarimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigrutė: 04 rugpjūčio 2007 - 21:27
QUOTE(melana @ 2007 08 04, 13:16)
Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę

labai panaši į mano, net pagalvojau, kad mano virtuvės brėžinys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2007 08 04, 14:25)
Mano nuomone reiketu patraukti kriaukle i kaire puse, nes tarp kriaukles ir kaitlentes norisi darbastalio.

Tai ir aš norėčiau to tarpo, bet ten jau viskas padaryta. Ir taip durnai doh.gif vandentekis prie pat ventiliacijos blink.gif
Galima būtų patraukti kaitlentę su gartraukiu, tada gartraukio tos šlangos matysis irgi nesinori, na nebent pakabinamas lubas daryt ir po jom slėpt g.gif

QUOTE(_Kari_ @ 2007 08 04, 14:36)
O man si virtuve mazoka pasirode, na, ta prasme, mazai spinteliu, virsutines spinteles mazos. Ar susitalpinsi visus puodus? smile.gif As tai gal kampu bandyciau ta virtuve susiorganizuot, nebent visai neiseina...  ax.gif

Išeitų ir kampu, bet 5 m. ir taip pakankamai, ir tai jei daryčiau 5 m. virtuvę, į butą stalviršio tokio ilgo niekaip neįneštų, reiktų sudurimą daryt...

QUOTE(LiusiLiu @ 2007 08 04, 15:10)
kiek teko girdet projektuotoju nuomone, tai jokiu budu kriaukle salia kaitlentes negali buti, turi buti mazdaug 60 cm. tarpas. o siaip 5 m. ilgis nera daug visai nieko butu toj tuscioj erdvej dar statyti kokia indauja, nes  stalas atrodo toks vienisas tam kampe smile.gif apacioje daryciau dar daugiau stalciu dideliu, man labai grazu be to ir patogu, o virsuje galima dar tu pailgu spinteliu deti, nebus gal tada taip tuscia smile.gif

Apie indaują su stalčiais ir aš mąstau, nes visokių taurių turiu ir kitokių visokių indų...
Daugiau stalčių ten nelabai išeina, nes šalia kriauklės indaplovė, po kriaukle šiukšliakas, o kitur tik siauros gaunas spintelės

QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 15:39)
Kaip tik visa menesi derinom virtuves baldu projekta,tai isiterpsiu ax.gif

3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Galima tarkim pacios tos kairiausios spinteles auksti pakeisti, taip kad apatine jos dalis sudarytu vientiasa linija su kitomis spintelemis, o virsutine dalis baigtusi tokiame aukstyje kaip saldytuvas mirksiukas.gif
Ir is vis - bent jau as esu uz kuo maziau stiklu virtuveje, nes viskas nurasoja, nusisaudo...tik valymo daug tongue.gif

Privalumas - po orkaite stalcius thumbup.gif Keptuvems pats tas thumbup.gif

Ai, dar ranksluostines pasigedau unsure.gif Nebent jinai jums nereikalinga biggrin.gif

Rankšluostinę turim dabartinėj virtuvėj, tai man ji ne itin reikalinga, stiklai aliuminiam rėmely man patinka, tai pavalyčiau, o dėl tų viršutinių išdėstymo dar kažką reiks pagalvot, pasidėliot gal tikrai kažko trūksta g.gif o gal antrą aukštą užvanot spintelių, nes dabar projekte jų aukštis tik 35cm.

QUOTE(helena @ 2007 08 05, 10:31)
labai panaši į mano, net pagalvojau, kad mano virtuvės brėžinys  lotuliukas.gif

gal gali parodyt ? bigsmile.gif ax.gif

Labai dėkoju visoms už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 05 rugpjūčio 2007 - 10:33
QUOTE(melana @ 2007 08 04, 12:16)
Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę

kaip ir visoms man labiausiai kliuna kriaukle salia kaitlentes. Be to, visiskai pritariu su siais teiginiais:
QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 14:39)
1. Kaip jau cia minejo, daryk tarpa tarp kriaukles ir kaitlentes.
2. Vel mineta cia - daryk daugiau stalciu. Spinteles nera tokios praktiskos kaip dideli isvaziuojantys slaciai.
3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Privalumas - po orkaite stalcius thumbup.gif Keptuvems pats tas thumbup.gif

Ai, dar ranksluostines pasigedau unsure.gif Nebent jinai jums nereikalinga biggrin.gif

Ir dar, ten kur stalas, minejai kad yra 1 m tarpas tarp sienos ir spinteliu.Galima daryti tokia tipo spinta (1m*1m) ir ji yra padalinta i 4 lygias dalis. (kaip tik nete nerandu to, ko ieskau, bet gal suprasi)pabandysiu dar paieskoti mirksiukas.gif Man graziai ziuretusi tokia spinta.Ir vietos daug pasidejimui joje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 08 05, 11:30)
gal gali parodyt ? bigsmile.gif  ax.gif

jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O aš manau, kad kriauklė šalia kaitlentės yra labai patogu. pati taip pasidaryti norėjau, bet niekaip nėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 13:41)
O aš manau, kad kriauklė šalia kaitlentės yra labai patogu. pati taip pasidaryti norėjau, bet niekaip nėjo  doh.gif

Kodėl patogu? Taigi taškosi g.gif
Atsakyti
Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko ax.gif
Žinoma, kas Onutei patogu, kazytei gali būt atvirkščiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36)
jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom  4u.gif
user posted image

pas tave čia irgi patogu atrodo mirksiukas.gif gamini per vidurį, maišai kokius blynus, ko nereik meti į kriauklę plauti, tešlą šalia į keptuvę, nu irgi liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 14:02)
Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko  ax.gif
Žinoma, kas Onutei patogu, kazytei gali būt atvirkščiai  lotuliukas.gif
Papildyta:
pas tave čia irgi patogu atrodo  mirksiukas.gif gamini per vidurį, maišai kokius blynus, ko nereik meti į kriauklę plauti, tešlą šalia į keptuvę, nu irgi liuks  mirksiukas.gif

Tataigis
Atsakyti
mamytes, as gal biski i tema bet ir ne i tema- ar yra koks pigesnis analogas tu calgon drusku ir tableciu ax.gif
Atsakyti
Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja blink.gif bet to kad 2 savaites vėlavo atvežt, nemaniau kad montavimas gali daugiau nei savaitę užsitęst, atvažiuoja padirba pusvalandį ar valandą ir išvažiuoja blink.gif
Bet svarbiausia kad vis sako rytoj pabaigsim blink.gif Tėvams virtuvę per 2 dienas surinko su visais pataisymais unsure.gif

Virtuvė 7 kv m. tai tik tiek kiek matosi biggrin.gif, dar prie lango viena kabanti spintelė bus 4u.gif sorry už kokybe vakare fotkinta su telefonu blush2.gif Ar galima tokia virtuvyte savaite laiko montuoti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 05 rugpjūčio 2007 - 14:25
QUOTE(Nikoleta @ 2007 08 05, 15:20)
Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja  blink.gif bet to kad 2 savaites vėlavo atvežt, nemaniau kad montavimas gali daugiau nei savaitę užsitęst, atvažiuoja padirba pusvalandį ar valandą ir išvažiuoja  blink.gif
Bet svarbiausia kad vis sako rytoj pabaigsim  blink.gif Tėvams virtuvę per 2 dienas surinko su visais pataisymais  unsure.gif

Virtuvė 7 kv m. tai tik tiek kiek matosi biggrin.gif, dar prie lango viena kabanti spintelė bus  4u.gif sorry už kokybe vakare fotkinta su telefonu  blush2.gif Ar galima tokia virtuvyte savaite laiko montuoti  g.gif

user posted image

tikrai apsurdas, tėvams per dvi dienas sumontavo du meistrai 8 kv.m. virtuvę su stalu ir dviem suoliukais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36)
jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom  4u.gif

labai miela, jauki ir patogi virtuvė atrodo ... norėčiau ir aš tokio tarpo tarp kriaukles ir viryklės, bet bet virtuvės išmatavimai ir visokios angos savo daro unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 08:10)
Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis rolleyes.gif ale MB kai isgirdo,kad virtuvej plyteliu ant grindu nebus,sako schmoll.gif kaip virtuve be plyteliu doh.gif ar tikrai ju butinai reik g.gif

pas mus visam bute bus laminatas ... dabartiniame bute virtuveje laminatas jau tris metus, spalvos nepakeitė, valosi gerai ir esu patenkinta ... plytelių nenoriu, nes grindis reiktų daryti šildomas, o to nedarysim ...
Atsakyti