QUOTE(melana @ 2007 08 04, 13:16)
Norėčiau jūsų patarimų ir nuomonių apie šią virtuvę
labai panaši į mano, net pagalvojau, kad mano virtuvės brėžinys

QUOTE(donatada @ 2007 08 04, 14:25)
Mano nuomone reiketu patraukti kriaukle i kaire puse, nes tarp kriaukles ir kaitlentes norisi darbastalio.
Tai ir aš norėčiau to tarpo, bet ten jau viskas padaryta. Ir taip durnai

Galima būtų patraukti kaitlentę su gartraukiu, tada gartraukio tos šlangos matysis irgi nesinori, na nebent pakabinamas lubas daryt ir po jom slėpt

QUOTE(_Kari_ @ 2007 08 04, 14:36)
O man si virtuve mazoka pasirode, na, ta prasme, mazai spinteliu, virsutines spinteles mazos. Ar susitalpinsi visus puodus?
As tai gal kampu bandyciau ta virtuve susiorganizuot, nebent visai neiseina... 

Išeitų ir kampu, bet 5 m. ir taip pakankamai, ir tai jei daryčiau 5 m. virtuvę, į butą stalviršio tokio ilgo niekaip neįneštų, reiktų sudurimą daryt...
QUOTE(LiusiLiu @ 2007 08 04, 15:10)
kiek teko girdet projektuotoju nuomone, tai jokiu budu kriaukle salia kaitlentes negali buti, turi buti mazdaug 60 cm. tarpas. o siaip 5 m. ilgis nera daug visai nieko butu toj tuscioj erdvej dar statyti kokia indauja, nes stalas atrodo toks vienisas tam kampe
apacioje daryciau dar daugiau stalciu dideliu, man labai grazu be to ir patogu, o virsuje galima dar tu pailgu spinteliu deti, nebus gal tada taip tuscia 

Apie indaują su stalčiais ir aš mąstau, nes visokių taurių turiu ir kitokių visokių indų...
Daugiau stalčių ten nelabai išeina, nes šalia kriauklės indaplovė, po kriaukle šiukšliakas, o kitur tik siauros gaunas spintelės
QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 15:39)
Kaip tik visa menesi derinom virtuves baldu projekta,tai isiterpsiu
3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Galima tarkim pacios tos kairiausios spinteles auksti pakeisti, taip kad apatine jos dalis sudarytu vientiasa linija su kitomis spintelemis, o virsutine dalis baigtusi tokiame aukstyje kaip saldytuvas
Ir is vis - bent jau as esu uz kuo maziau stiklu virtuveje, nes viskas nurasoja, nusisaudo...tik valymo daug
Privalumas - po orkaite stalcius
Keptuvems pats tas
Ai, dar ranksluostines pasigedau
Nebent jinai jums nereikalinga 

3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Galima tarkim pacios tos kairiausios spinteles auksti pakeisti, taip kad apatine jos dalis sudarytu vientiasa linija su kitomis spintelemis, o virsutine dalis baigtusi tokiame aukstyje kaip saldytuvas

Ir is vis - bent jau as esu uz kuo maziau stiklu virtuveje, nes viskas nurasoja, nusisaudo...tik valymo daug

Privalumas - po orkaite stalcius

Rankšluostinę turim dabartinėj virtuvėj, tai man ji ne itin reikalinga, stiklai aliuminiam rėmely man patinka, tai pavalyčiau, o dėl tų viršutinių išdėstymo dar kažką reiks pagalvot, pasidėliot gal tikrai kažko trūksta

QUOTE(helena @ 2007 08 05, 10:31)
gal gali parodyt ?

Labai dėkoju visoms už nuomones

QUOTE(melana @ 2007 08 04, 12:16)
kaip ir visoms man labiausiai kliuna kriaukle salia kaitlentes. Be to, visiskai pritariu su siais teiginiais:
QUOTE(hereja @ 2007 08 04, 14:39)
1. Kaip jau cia minejo, daryk tarpa tarp kriaukles ir kaitlentes.
2. Vel mineta cia - daryk daugiau stalciu. Spinteles nera tokios praktiskos kaip dideli isvaziuojantys slaciai.
3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Privalumas - po orkaite stalcius
Keptuvems pats tas
Nebent jinai jums nereikalinga 
2. Vel mineta cia - daryk daugiau stalciu. Spinteles nera tokios praktiskos kaip dideli isvaziuojantys slaciai.
3. Nesiziuri kazkaip tos 3 stiklines pakabinamos spinteles. Privalumas - po orkaite stalcius

Ir dar, ten kur stalas, minejai kad yra 1 m tarpas tarp sienos ir spinteliu.Galima daryti tokia tipo spinta (1m*1m) ir ji yra padalinta i 4 lygias dalis. (kaip tik nete nerandu to, ko ieskau, bet gal suprasi)pabandysiu dar paieskoti

QUOTE(melana @ 2007 08 05, 11:30)
jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom

O aš manau, kad kriauklė šalia kaitlentės yra labai patogu. pati taip pasidaryti norėjau, bet niekaip nėjo

QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 13:41)
O aš manau, kad kriauklė šalia kaitlentės yra labai patogu. pati taip pasidaryti norėjau, bet niekaip nėjo 

Kodėl patogu? Taigi taškosi

Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko
Žinoma, kas Onutei patogu, kazytei gali būt atvirkščiai
Papildyta:
pas tave čia irgi patogu atrodo
gamini per vidurį, maišai kokius blynus, ko nereik meti į kriauklę plauti, tešlą šalia į keptuvę, nu irgi liuks

Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36)

QUOTE(kankorezis @ 2007 08 05, 14:02)
Nu prisipili iš krano vandens į puodą ir tiesiai ant kaitlentės, niekur nešt nereikia, neprilaistai. Arba išsivirei bulvių ir nukošei čia pat. Man labai šitep patiko
Papildyta:
gamini per vidurį, maišai kokius blynus, ko nereik meti į kriauklę plauti, tešlą šalia į keptuvę, nu irgi liuks 

Papildyta:

Tataigis
mamytes, as gal biski i tema bet ir ne i tema- ar yra koks pigesnis analogas tu calgon drusku ir tableciu

Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja
bet to kad 2 savaites vėlavo atvežt, nemaniau kad montavimas gali daugiau nei savaitę užsitęst, atvažiuoja padirba pusvalandį ar valandą ir išvažiuoja
Bet svarbiausia kad vis sako rytoj pabaigsim
Tėvams virtuvę per 2 dienas surinko su visais pataisymais 
Virtuvė 7 kv m. tai tik tiek kiek matosi
, dar prie lango viena kabanti spintelė bus
sorry už kokybe vakare fotkinta su telefonu
Ar galima tokia virtuvyte savaite laiko montuoti

QUOTE(Nikoleta @ 2007 08 05, 15:20)
Vargstu su savo virtuvinio meistrais, jau savaitė montuoja
bet to kad 2 savaites vėlavo atvežt, nemaniau kad montavimas gali daugiau nei savaitę užsitęst, atvažiuoja padirba pusvalandį ar valandą ir išvažiuoja
Tėvams virtuvę per 2 dienas surinko su visais pataisymais 
, dar prie lango viena kabanti spintelė bus
sorry už kokybe vakare fotkinta su telefonu
Ar galima tokia virtuvyte savaite laiko montuoti

tikrai apsurdas, tėvams per dvi dienas sumontavo du meistrai 8 kv.m. virtuvę su stalu ir dviem suoliukais

Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36)
jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom

labai miela, jauki ir patogi virtuvė atrodo ... norėčiau ir aš tokio tarpo tarp kriaukles ir viryklės, bet bet virtuvės išmatavimai ir visokios angos savo daro

Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2007 08 04, 08:10)
Pas ka virtuve bendra su svetaine, ka su grindim darysit? As kazkai linkus neskaidyt zonom ir daryt vientisas visur vienodas grindis
ale MB kai isgirdo,kad virtuvej plyteliu ant grindu nebus,sako
kaip virtuve be plyteliu
ar tikrai ju butinai reik 

pas mus visam bute bus laminatas ... dabartiniame bute virtuveje laminatas jau tris metus, spalvos nepakeitė, valosi gerai ir esu patenkinta ... plytelių nenoriu, nes grindis reiktų daryti šildomas, o to nedarysim ...