Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

Nu žinokit nesuprantu. Mes kai užsakinėjom virtuvė, ten stovėjo pvz su toki blizgančiu paviršiumi ir mes pačiupinėjom tai normaliai, tai negaliu pasakyti kad labai žiauriai, pasilieka pirštai. Aš galvoju, gal čia priklauso nuo plokštės, nes pas mus bus dažyta ir padengta laku ar kuo ten. Bet jeigu labai pirštai matysis tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 08 06, 09:13)
Nu žinokit nesuprantu. Mes kai užsakinėjom virtuvė, ten stovėjo pvz su toki blizgančiu paviršiumi  ir mes pačiupinėjom tai normaliai, tai negaliu pasakyti kad labai žiauriai, pasilieka pirštai. Aš galvoju, gal čia priklauso nuo plokštės, nes pas mus bus dažyta ir padengta laku ar kuo ten. Bet jeigu labai pirštai matysis tai  g.gif

Nu man tai tikrai neprakteska,o jai dar ira mazi vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 08 06, 08:11)
Kad problema su blizgios virtuvė tai FAKT.As pas viena valousi tai sunkei pasalint antspaudu.Atrodu isvalijou,o velijou vel matosi.Ta pati ir problema su saldetuvu ir gartraukiu metalo spalvos.matosi anspaudai.Ir reike valit ir valit kad blizgetu.

Niu,pas mus saldytuvas metalo spalvos,tai tikrai nieks nelieka ir nereik vis lakstyt su skudureliu schmoll.gif va,mikrobange tai doh.gif nezinau nuo ko priklauso,bet ne visur tie antspaudai taip lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu aš tikiuosiu kad ant mano naujos virtuvės irgi neliks pirščiuku, ypač mano dukrytės
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 08:02)

Stengiuosi šią temą skaityti visą, bet vis pasitaiko, kad kažko nedaskaitau, todėl dar norėčiau paklausti apie plintusus virtuvėje  blush2.gif Kokius darote jei virtuvės grindys bus išklotos plytelėmis ?

Man irgi labai aktualu... Pusmetis gyvenam be plintusų, nes nesumąstau,kokius dėti blush2.gif
Merginos, patarkit 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Miglute @ 2007 08 06, 08:38)
Man irgi labai aktualu... Pusmetis gyvenam be plintusų, nes nesumąstau,kokius dėti  blush2.gif
Merginos, patarkit    4u.gif

na pas mus tai plintusus plytelcikas is tu paciu plyteliu 5 cm plocio padare, uzklijavoir paskui dar baltu akrilu virsus nutepe kad tarpu nebutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2007 08 05, 13:23)
kaip ir visoms man labiausiai kliuna kriaukle salia kaitlentes. Be to, visiskai pritariu su siais teiginiais:

Ir dar, ten kur stalas, minejai kad yra 1 m tarpas tarp sienos ir spinteliu.Galima daryti tokia tipo spinta (1m*1m) ir ji yra padalinta i 4 lygias dalis. (kaip  tik nete nerandu to, ko ieskau, bet gal suprasi)pabandysiu dar paieskoti mirksiukas.gif Man graziai ziuretusi tokia spinta.Ir vietos daug pasidejimui joje mirksiukas.gif

kriauklę atitraukt nuo kaitlentės gali būt sunkoka, nes ten ir vandentiekis ir ventiliacija jau padaryta, tai žiūrėsim ar gausis kažką perdaryt, o apie tą spintą ir aš jau užsimąsčiau, greičiausiai reiks pasidaryt, nes stalui vietos ir taip būtų

QUOTE(helena @ 2007 08 05, 13:36)
jau buvau anksčiau įdėjus, bet prašom  4u.gif
user posted image

geras bigsmile.gif
Ir spalvos tokios pat. Aš galvojau apie tamsiai rudą faneruotę, o viršutines su baltu stiklu padaryt

Labai graži virtuvė pas tave ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 08 06, 09:43)
na pas mus tai plintusus plytelcikas is tu paciu plyteliu 5 cm plocio padare, uzklijavoir paskui dar baltu akrilu virsus nutepe kad tarpu nebutu  4u.gif

Ačiū, bet mums šis variantas netiko dėl tam tikrų priežasčių verysad.gif
Atsakyti
aš irgi nelabai noriu plinusiukų iš plytelių, bet jei kitokio varianto nerasiu, tai teks daryti tokius.
Mediniai tai tikrai netiks.
Ypatingai neieškojau dar, nu bet niekad man neužkliuvo jokioj parduotuvėj plintusai. Kažkaip norėtųsi tikėtis, kad kažkoks pasirinkimas juk turi būti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 10:13)
aš irgi nelabai noriu plinusiukų iš plytelių, bet jei kitokio varianto nerasiu, tai teks daryti tokius.
Mediniai tai tikrai netiks.

Man irgi mediniai prie plytelių negražu, plastikiniai irgi netinka - kaip kažkoks prielipas atrodo, visai sudarko grindų vaizdą.Manau arba pjaustyti plyteles arba jau geriau visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2007 08 06, 09:45)
Labai graži virtuvė pas tave  ax.gif

Ačiū 4u.gif Pas mane irgi ne be stiklo, ant sienos puikuojasi, labai patogu valyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 08 05, 22:01)
baldu dizainere ir mums siule rintis ta blizgu pavirsiu, bet man tiek is isvaizdos nepatiko, tiek del to, kad pirsciuojasi, todel rinkomes matini pavirsiu ax.gif

Kartais matinis pavirsus dar teplesnis ir labiau 'parodo' pirstukus, nei blizgus, viskas nuo konkreciu medziagu priklauso.

Del plintusu. Dabartineje virtuveje (sujungtoje su svetaine), kur bendra siena yra ir parketo ir virtuves plyteliu yra uosiniai plintusai, o ten kur tik plyteles - tik plyteliu plintusai. Jei nera jokiu grindu jungimu su parketu, tai as tik vienareiksmiskai uz tu paciu plyteliu, kaip ir grindys, plintusus. Ir patogu be galo, ir isvaizda vientisa, grazi.
Atsakyti