Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

Lietuti, labai dailūs namučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 06, 15:11)
Lietuti, labai dailūs namučiai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Parduodu verysad.gif veiksmas Panevezyje.
Atsakyti
Dėl šaldytuvų spalvos- mano giminaitis nusidažė automobiliniais dažais,gavos super.Užsisakė firmoje,kuri jais prekiauja,ir pagamino spalvą.Savo atveju ir taip bandysiu daryti.Nepavyks,tada teks pirkt naują šaldytuvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 08 06, 14:33)
Nudazyta ta pacia spalva, kaip ir dureles. Ten kur gaminom baldus, ismontave nuvezem ir saldytuvo dureles, kurias nudaze ta pacia spalva. Ziurisi labai gerai, vientisai.

nu čia geras-iš tikro atrodo nerealiai drinks_cheers.gif o kaip priežiūra?gerai viskas valosi?
Atsakyti
QUOTE(Angel* @ 2007 08 06, 15:10)
norėjau pasiteirauti,gal kas nors gamino virtuvės baldus firmoje "Ievu takas" ?
gal gaminot Kaune kokiam nors "garaziuke" ir esat patenkintos kokybe?jei taip,tai kokiam?

man siandien zadejo atvaziuoti sumontuoti virtuve, laukiu nesulaukiu clap.gif
gaminomes individualiai pas baldininka, rekomendacija geras turintis, ir darba jo maciau ne pas vienus kaimynus musu thumbup.gif
kokybes dar nezinau asmeniskai, pagyvensiu pamatyusiu, bet seip jis man labaiusiai patiko (teko bendrauti su 3 baldininkais, jau neskaiciuoju visu baldu imoniu) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue: 07 rugpjūčio 2007 - 08:19
QUOTE(Blue @ 2007 08 07, 08:15)
man siandien zadejo atvaziuoti sumontuoti virtuve, laukiu nesulaukiu  clap.gif
gaminomes individualiai pas baldininka, rekomendacija geras turintis, ir darba jo maciau ne pas vienus kaimynus musu  thumbup.gif
kokybes dar nezinau asmeniskai, pagyvensiu pamatyusiu, bet seip jis man labaiusiai patiko (teko bendrauti su 3 baldininkais, jau neskaiciuoju visu baldu imoniu)  doh.gif

Mes irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 08 06, 14:10)
Bisk parodysiu, prasom ziureti i grindis ir plintusus:
user posted image
Vat cia nueina i priekambari
user posted image
O vat cia is plyteliu
user posted image
ir dar pati virtuvyte, jau rodziau beje.
user posted image

Ačiū, lietuti 4u.gif .
Tikrai jauki tavo virtuvytė wub.gif Pas mane labai panašsus išplanavimas, tik veidrodinis atspindys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 08 07, 07:39)
nu čia geras-iš tikro atrodo nerealiai  drinks_cheers.gif o kaip priežiūra?gerai viskas valosi?

Prieziura tokia pat kaip ir dureliu. Siaip tai minimali prieziura, mastau, kad dureles valau ne dazniau nei kas dvi savaites ir tai is pareigos daugiau.
Ir dar, kieno virtuvyte yra 1,80 X 2,70 tai labai labai praktiskas isplanavimas, siulau kopijuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 07 rugpjūčio 2007 - 09:39
QUOTE(Blue @ 2007 08 07, 09:15)
man siandien zadejo atvaziuoti sumontuoti virtuve, laukiu nesulaukiu  clap.gif
gaminomes individualiai pas baldininka, rekomendacija geras turintis, ir darba jo maciau ne pas vienus kaimynus musu  thumbup.gif
kokybes dar nezinau asmeniskai, pagyvensiu pamatyusiu, bet seip jis man labaiusiai patiko (teko bendrauti su 3 baldininkais, jau neskaiciuoju visu baldu imoniu)  doh.gif
Gal galetum permesti kontaktus i a.s. Kaip tik renkuosi kur uzsisakyti virtuve Kaune.

Aciu
Atsakyti
Turiu kvailoką klausimą. Ar prieš gaminant virtuvės baldus jau būtina turėt indaplovę. Noriu imontuojamos, bet vis dar neapsisprendžiu kokios
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 08 06, 14:10)
Bisk parodysiu, prasom ziureti i grindis ir plintusus:
user posted image
Vat cia nueina i priekambari
user posted image
O vat cia is plyteliu
user posted image
ir dar pati virtuvyte, jau rodziau beje.
user posted image

Laba.Noriu i kitas foto paziuret mirksiukas.gif matou tik virtuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 08 07, 12:33)
Turiu kvailoką klausimą. Ar prieš gaminant virtuvės baldus jau būtina turėt indaplovę. Noriu imontuojamos, bet vis dar neapsisprendžiu kokios

Jo, geriausia visa technika susipirkti pries gaminant baldus ar bent jau numatyti kokia pirksi (palikti uzstata ar pan.),o po to pateiksit visus ismatavimus baldu gamintojams (ten kur pirksit indaplove turi duoti ir jos ismatavimus),o pirkti patarciau didesne (netgi jei virtuve nedidele) daugiau visko telpa,pvz. blekos :mirksiukas
Atsakyti