Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniška sriuba

Aš kinietiškas sriubas verdu taip: į sultinį įpilu smtį cukraus, samtį acto, tadu sudedu, pvz. mirkytus baltus grybus, agurką, šviežiai maltų juodųjų pirpirų arba blanširuoto pomidoro, virtų kalmarų ir pipirų, kratais įleidžiu žalią kiaušinį.


Jolitka, kaip verti baltų grybų sriubą? blush2.gif
Atsakyti
Pat, baltu grybu sriuba kitaicai vire beveik taip pat kaip tu parasei. Ji buvo astriai saldziarugste. I sudeti iejo: balti grybai, agurkai (sviezi), kiauliena siaudeliais apvirta atskirai, apelsinu sultys, cili aliejus, druska, cukrus, actas.
Atsakyti
Ačiū, Jolitka 4u.gif Gal kada prie progos dar kokiu receptėliu mus palepinsi? wub.gif
Atsakyti
Tikrai negaila, kai turesiu laiko prisizadu parasyti tongue.gif
Atsakyti
Lauksim, lauksim 4u.gif
Atsakyti
parasykite kas kaip gaminti kreveciu sriuba kad butu soti. ir kokius grybus ten perkate?
Atsakyti
kaip gaminti kukuruzu ir vistienos sriubyte?
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 30, 21:28)
Juros gerybiu sriuba labai jau nesudetinga:

Juros gerybiu asorti
Morkos siaudeliais
Smulkintas cesnakas
Smulkintas poras
Vistienos sultinys
Cili aliejus
Druska
Cukrus

Juros gerybes sumeti i nedideli kieki vandens, apvirti, veliau uz kokiu 8 min sudeti likusius produktus. Sriuba t.b. labai astri. Nenustebk del cukraus - nera nei 1 kinisko patiekalo, kad virejas nedetu cukraus.
Skanaus!!!



o galima sužinoti kiek ko dėti? kiek morkų, kiek cukraus ir pan.? nes jei darysiu iš akies, bijau, kad nesigaus, jūros gėrybių 500 gr.?
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 30, 00:27)
As 2 metus dirbau kinu restorane, tai nemazai sriubu zinau: kinu namine - cia ta su kiausiniu, astri sriuba su kiauliena - mano skaniausia, vistienos - kreveciu, triju delikatesu, juros gerybiu, baltu kinisku grybu sriuba su agurkais ir t.t.

o kaip isvirt ta su baltais grybais saldziarukscia ir astre su vistiena kartais matosi agurkai ar pomidorai?
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 30, 21:28)
Juros gerybiu sriuba labai jau nesudetinga:

Juros gerybiu asorti
Morkos siaudeliais
Smulkintas cesnakas
Smulkintas poras
Vistienos sultinys
Cili aliejus
Druska
Cukrus

Juros gerybes sumeti i nedideli kieki vandens, apvirti, veliau uz kokiu 8 min sudeti likusius produktus. Sriuba t.b. labai astri. Nenustebk del cukraus - nera nei 1 kinisko patiekalo, kad virejas nedetu cukraus.
Skanaus!!!

Noriu paklausti kiek cukraus į tokią sriubą reikėtų įdėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 04 01, 20:07)
Kinu namine sriuba
Bambuko ugliai
Vistienos file
Kiausiniai
Krabu lazdeles
Juodi kiniski grybai

Vistiena supjaustyta siaudeliais, apverdama, po to dedami bambukai, mirkyti grybai, isilgai supjaustytos krabu lazdeles ir isplakti kiausiniai. I sriuba dedama: cukrus, vistienos sultunys, druska, soja, vandeny istirpintas krakmolas.

Turi buti svelnaus skonio, kaip kisielius - tokios konsistencijos.

SENDIEN BANDYSIU SITA SRIUBYTE 4u.gif
Atsakyti
topsecret.gif NU JAU SRIUBA TAI FUI doh.gif o dar tiek produktu sugadinau doh.gif nu nezinau kaip kitiems bet man tai laabai neskani, doh.gif na lauksiu vyro gal jem skani bus g.gif tikiuosi labai unsure.gif
Atsakyti