Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

turiu tokia beda. pusantru metu naudojau elektrini epiliatoriu ir viskas buvo gerai - jei ir iaugdavo vienas kitas plaukas, tai nelabai ir matydavosi, ir ne beda buvo. bet va po to jau koks puse metu kaip elektrinis epiliatorius matyt pradejo nebetikti - plaukeliai masiskai iauga. cry.gif kojos atrodo ziauriai.. vasara prie gero idegio nelabai matosi, bet siaip.. baisu.. kaip kiekviena diena veidus skutanciu vyru zandikauliai cry.gif ir ne kiek neperdedu.. visa vidine priekine koju puse nuseta taskais - iaugusiais plaukeliais - jie ryskiai matosi. spaudyti ar traukti su adata jau yra beviltiska - ju pilna kas keli milimetrai, jau nebeimanoma visu ju isvaduoti..
tai nebezinau ka daryt. bandziau isvis nesalint plauku, laukt, gal ataugs, prasikals jie - bet ne velnio, tai siandien su depiliacinem putom pasalinau plaukelius, bet tai iauge juk lieka.
gal yra kokios kosmetines proceduros tokiai vedai salinti? kaip suprantu, tai cia visokie salinimai vashku nepades, nes ten gi plaukelio pavirsiuje reikia, kad israuti. na neisivaziduoju. gal tiesiog ka nors girdejot, galit patart?? sad.gif
Atsakyti
PRIES DEPILIUODAMA ELEKTRINIU TURI VISUOMET PASIAUS PLAUKELIUS, O KAD NEIAUGINETU REIKIA SU SIURKSCIU RANKSLUOSCIU GERAI VAKARE, KAI PLAUNI KOJAS, ISTRINT, KIEKVIENA KARTA, O APSKRITAI TAI REIKETU EITI I KOSMETIKOS KABINETA IR DEPILIUOTI KARSTU VASKU NES PO TO IR KREMA IR AMPULE PRIES IAUGIMA ITRINA, NA ZODZIU NUEIK I KOSMETIKOS KABINETA IR TEN TAU TURETU PADETI ISPRESTI SIA PROBLEMA, BENT JAU AS TEN DEPILIUOJU IR JOKIU PROBLEMU NETURIU.
Atsakyti
o kiek mazdaug kainuoja depiliacija kosmetikos salone? pvz jei blauzdas nori depiliuot. apytiksliai, kad orientuotis ax.gif
na as suprantu siaip, kad reikejo iskart mest ta elektrini, kai tik pamaciau, kad jau bedas jis man tik daro. ir kad kosmetike butu geriau mano kojas sutvarkius. bet tai galvoju, kaip ji su tais iaugusiais susitvarkys - negi kiekviena knibines g.gif sakau, ten kas keli milimetrai giliai iauge, vargo daug. doh.gif
Atsakyti
Aš už blauzdų depiliaciją moku 35 lt smile.gif
Atsakyti
ir kiek laiko neatauga?o jei visas kojas?o bikinio sriti galima?kiek ten kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Jei jau pradėjom tokia tema, tai gal galite paaiškinti kuo skiriasi depiliatorius nuo epiliatoriaus?
aš kaip tik dabar galvoju pirkti depiliatorių, nes jau atsibodo skustis su peiliukais, artėjant vasarai naudoju pleistrus, man labai patinka, o kažkaka bandžiau karštą vašką pati, tai tiek vėdos prisidariau, kad žaizdom nuėjo ir atsižadėjau visam laikui vaško
Atsakyti
QUOTE(Giedruliux @ 2005 02 07, 15:32)
ir kiek laiko neatauga?o jei visas kojas?o bikinio sriti galima?kiek ten kainuoja? blush2.gif

Už bikinio sritį moku 28 lt. ir rami esu 4-5 savaites 4u.gif Blauzdo irgi paliekamos ramybėj panašima laikotarpiui biggrin.gif

Atsakyti
As tai tik bikini salone, o rankos, kojos ar pazastys-namie su depiliatorium cool.gif man tai kosmetologe sake, kad iaugineja tik pacioj pradzioj, kol plaukeliai dar labai stiprus, paskui praeina.Gal is tikruju depiliatorius pas tave sugedo, gal jis nebeispesa plaukeliu, o nutraukia juo kaip nors prie pat odos?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 02 07, 16:37)
As tai tik bikini salone, o rankos, kojos ar pazastys-namie su depiliatorium cool.gif man tai kosmetologe sake, kad iaugineja tik pacioj pradzioj, kol plaukeliai dar labai stiprus, paskui praeina.Gal is tikruju depiliatorius pas tave sugedo, gal jis nebeispesa plaukeliu, o nutraukia juo kaip nors prie pat odos?

Kažkas netaip... plaukas įauga ir dėl pakitosios augimo krypties ir dėl to, kad tampa silpnesnis ir negali prasikalt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 02 07, 14:37)
Jei jau pradėjom tokia tema, tai gal galite paaiškinti kuo skiriasi depiliatorius nuo epiliatoriaus?

Sveikutes, kazkur skaiciau, kad kremus, kurie istirbdo plaukelius vadina depiliaciniais, o prietaisus kurie rauna plaukelius - epiliatoriais smile.gif
Atsakyti
o gal galit man nežiniukei, pasakyt tokį dalyką:
kai depiliuojama su vašku ar epiliatorium, taigi turi būt kažkokio ilgumo tie plaukeliai, tai ką daryt, kai jie pradeda atauginėt ir dar neužtenka to ilgio?
ar taip nėr ir galima tą pačią dieną kai jau juos pamatai ataugant vėl plėšt su pleistru:/
Atsakyti
QUOTE(-e- @ 2005 02 07, 17:17)
o gal galit man nežiniukei, pasakyt tokį dalyką:
kai depiliuojama su vašku ar epiliatorium, taigi turi būt kažkokio ilgumo tie plaukeliai, tai ką daryt, kai jie pradeda atauginėt ir dar neužtenka to ilgio?
ar taip nėr ir galima tą pačią dieną kai jau juos pamatai ataugant vėl plėšt su pleistru:/

Su vasku tai taip, cia tas plauku auginimas tai didelis minusas sad.gif
Atsakyti