Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(Lija22 @ 2005 03 14, 18:38)
As turiu Satin Ice Optima (Philips). Jis man labai patinka thumbup.gif  Nesakau kad nera ne vieno iaugusio plaukelio schmoll.gif Bet ju tik keli, dazniausiai vos pastebimi biggrin.gif

Dekui uz info 4u.gif Turbut vel seimos biudzeta reikes patustinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2005 03 14, 20:21)
Dekui uz info 4u.gif  Turbut vel seimos biudzeta reikes patustinti doh.gif

Tai nera uz ka smile.gif Tikiuosi islaidos bus ne veltui mirksiukas.gif Jei nori gali ji pirkti issimoketinai. As taip padariau ir nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, ir as galvojau kad ce man vienai taip iaugineja po depiliatoriaus group.gif
Pas mane irgi Philips, paprastas, ne ice. Mane tai nervina, tokie mazi juodi taskuciai, juos paspaudi ir islenda tas plaukelis...brrr Ka daryt?
Atsakyti
Ir aš turiu elektrinį peštuvą, rodos, Brown firmos, jau kokie 7 metai. Plaukeliai įauginėja nuolat, bet dabar ėmiausi su tuo kariauti - nusibodo taškuotos kojos. Kelis kartus kojas nuskutu peiliukais, kai vėl truputį atauga - nusibrūžinu šiurkščia pirštine, ir tada jau prasinešu su epiliatoriumi. Paskui tepu kremu po depiliacijos (Avon). Žinote, po poros mėnesių tokių procedūrų jau matau rezultatus: tikrai mažiau įaugusių plaukučių, lyg ir lyginasi blauzdų spalva (tiesa, dar vaikštau į soliariumą).
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
mano iauge plaukai neatrodo kaip taskeliai. jie isauga normaliai, na tarkim 2mm, bet iauga i oda( na ta prasme su pincetu neisimsi). atrodo kaip nenuskustas plaukas, tik nestyro.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 03 15, 19:32)
mano iauge plaukai neatrodo kaip taskeliai. jie isauga normaliai, na tarkim 2mm, bet iauga i oda( na ta prasme su pincetu neisimsi). atrodo kaip nenuskustas plaukas, tik nestyro.

Taškuotos kojos likdavo jau po to, kai tuos įaugusius plaukučius išdraskydavau - lieka mažutė žaizdelė, kuri po to patamsėja, kaip ir nudraskius spuogelius ant veido.
Atsakyti
As kojas depiliuoju vasku,i savaite pora kartu(bent)darau pilinga,ir kiekviena vakara po vonios issitepu kojas riebiu kremu smile.gif ir galiu sakyt kad jau po truputi eina i gera puse, net kosmetologe pastebejo smile.gif pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Vio, o kas kiek laiko depiliuoji? Nezinau kaip pas kitas, bet man po depiliacijos jau po savaites pradeda listi plaukeliai. Kazkur skaiciau, kad ne visi plaukai vienu metu auga, yra "miego fazeje" esanciu g.gif Nesamone kazkokia. O juodi taskeliai jau po 2 sav. pasirodo blink.gif Bet mano plaukuotumas ziaurus, jei nieko nedaryciau, turbut kaip meskinas vaiksciociau, net antakius tenka ne tik pesioti, bet dar ir plaukelius pakirpti laugh.gif
Turbut tom kojom reiks rimtai uzsiimti, uzteks juokaut. g.gif Varau pilinguotis, kremuotis ir miegot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 15 kovo 2005 - 22:04
As plaukelius salinu kas dvi tris savaites smile.gif Ir svarbiausia nepatingeti dazniau jas pasveisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 15, 22:19)
As plaukelius salinu kas dvi tris savaites smile.gif Ir svarbiausia nepatingeti dazniau jas pasveisti mirksiukas.gif

Aš irgi susidariau įspūdį, kad pilingas - vienas svarbiausių kovos su įaugančiais plaukeliais būdas. Aišku, specialus kremas po depiliacijos turbūt irgi padeda, bet po šveitimo - tikrai matau rezultatus smile.gif . Jeigu jūsų oda nėra labai jautri - nepatingėkite pabrūžinti pirštine ar plaušine - turėtų padėti smile.gif
Atsakyti
na ka gi, as tai pasiryzau depiliacijai karstu vasku pas kosmetologe ir ne kiek nepasigailejau. siaip tai efekta zadejo tik po keleto proceduru, bet man ryskus skirtumas pasimate jau po vieno karto. plaukeliai si karta visiskai neiaugo, o senos zaizdos nuo elektrinio depiliatoriaus (na nuo iaugusiu plaukeliu) pradejo pagaliau gyti. praejo daugiau nei dvi savaites, bet ataugo tik vos vienas kitas plaukelis, bet ir tie tokie silpnuciai, paemus su pirstais iskart issima.
siaip sake procedura reikia kartoti mazdaug kas menesi, tik po pirmo karto gali reiketi greiciau pakartoti. bet man rodos, kad as ir daugiau nei menesi istempsiu. net keista.
tikrai metu lauk visus elektrinius depiliatorius ir daugiau savo koju jais nezalosiu. siaip galiu pasakyt, kad zavejausi elektriniais kokia puse metu - tiek jie man tiko, o paskui pradejo tik gadinti kojas..
Atsakyti
as tai kaskur skaiciau kad reikia viena karta skusti kita kart su epiliatoriumi,tipo tada neiauga g.gif
Atsakyti