Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

As irgi jau senokai kojas tvarkausi su epiliatorium iki blauzdu ir dar slaunu uzpakaline puse mirksiukas.gif Ranku isvis as nedepiliuoju nei skutu, pazastis visada skutuosi su peiliukais, nes su epiliatorium man labai skauda, bandziau cry.gif
O bikini sriti pries kokius 3 men. pradejau tvarkytis kosmetikos salone, tai thumbup.gif ramu kokiom 4-5 savaitem.Moku po 30 lt. wink.gif
O del iauginejimo, tai net nezinau, jau epiliuojuosi kojas gan senokai, bet su tokia problema nesusiduriau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 02 07, 18:21)
As irgi jau senokai kojas tvarkausi su epiliatorium iki blauzdu ir dar slaunu uzpakaline puse  mirksiukas.gif Ranku isvis as nedepiliuoju nei skutu, pazastis visada skutuosi su peiliukais, nes su epiliatorium man labai skauda, bandziau  cry.gif
O bikini sriti pries kokius 3 men. pradejau tvarkytis kosmetikos salone, tai  thumbup.gif  ramu kokiom 4-5 savaitem.Moku po 30 lt. wink.gif
O del iauginejimo, tai net nezinau, jau epiliuojuosi kojas gan senokai, bet su tokia problema nesusiduriau dar  g.gif

Niu man tai bikini daug labiau skauda negu pazastis smile.gif Is pirmo karto tai taip, jausmas nekoks swoon.gif , bet paskui jau geriau 4u.gif
Atsakyti
Nepykit merginos, kad klausiu sioje temoje bet nezinau kur paklausti- gal galesite padeti. Plaukeliai man neiauga gal del to, kad nesidepiliuoju. Taciau maniskiui visas kaklas baisus. Nusiskuta ir po dienos sakes net pulinukai susidaro, tai jis juos "naikina" su adata, bet cia tik iki kito karto... jei galit patarkite....
Atsakyti
jeigu puliniai susidaro, reiskias uzkratas patenka. tegu dezinfekuoja oda pries skusdamasis ir po skutimosi. jei oda ne ziauriai sausa, tai gali tiesiog su salicilo spiritu patept pries ir po. jei neras tinkamos dezinfekcijos, tai geriau tegul pas dermatologa nueina, paziures, kas ir kaip. gal odele i uzdegimus linkusi, gal folikulitas vis pasireiskia.
Atsakyti
O del vyru tai as tikrai maciau per telika - kad didziausia iauginejimo priezastis, kai jie skuta barzda yra tai, jog jie skuta ne palei plauka, o pries plauka g.gif
Tai va, tipo, reikia skustis plauko augimo kryptimi ir nebus jokiu problemu, nors as anksciau ir pati galvodavau, kad reikia skustis pries plauko augimo krypti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 02 07, 19:01)
Niu man tai bikini daug labiau skauda negu pazastis smile.gif Is pirmo karto tai taip, jausmas nekoks  swoon.gif , bet paskui jau geriau 4u.gif

Tai va, as ir rasiau, kad pazastis kutu, o tik bikini sriti tvarkau kosmetologijos kabinete. As nesakau, taip, labai skauda, ypac pirma karta doh.gif bet po to kazkaip ipranti jau unsure.gif Bet uztat kaip patogu thumbup.gif
Atsakyti
mano depiliatorius irgi guli stalciui nenaudojamas, del plauku iauginejimo. atrodo kas vakar siurkscia kempine maszuoju kojas, tie plakai vistiek iauga... liudna, nes taip patogu juos raut.
Atsakyti
As epiliuojuosi blauzdas ir rankas. O po to karta per savaite sveiciu su sveiciamaja galvute. Ji buvo priedas prie epiliatoriaus. Labai geras dalykelis thumbup.gif Oda tampa lygesne ir plaukeliu iaugimas mazesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 14, 16:46)
As epiliuojuosi blauzdas ir rankas. O po to karta per savaite sveiciu su sveiciamaja galvute. Ji buvo priedas prie epiliatoriaus. Labai geras dalykelis thumbup.gif  Oda tampa lygesne ir plaukeliu iaugimas mazesnis thumbup.gif

Lija22, o koks Tavo epiliatorius? Nezinau, arba mano oda ir plaukai, arba epiliatorius be rysio g.gif Kol nesilankiau siame forume, tol galvojau, kad iauginejantys plaukeliai tik mano beda, kuri laika net skutausi kojas. Dabar vel pabandziau, ziuriu, ir vel tas pats doh.gif Turbut nelemta sad.gif Negana to, kad reikia kenteti tuos plaukus salinant, tai dar jie po to nesamoningai atauga. Nuskriaude gamta moteris protest.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2005 03 14, 17:49)
Lija22, o koks Tavo epiliatorius? Nezinau, arba mano oda ir plaukai, arba epiliatorius be rysio g.gif  Kol nesilankiau siame forume, tol galvojau, kad iauginejantys plaukeliai tik mano beda, kuri laika net skutausi kojas. Dabar vel pabandziau, ziuriu, ir vel tas pats doh.gif  Turbut nelemta sad.gif Negana to, kad reikia kenteti tuos plaukus salinant, tai dar jie po to nesamoningai atauga. Nuskriaude gamta moteris protest.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

As turiu Satin Ice Optima (Philips). Jis man labai patinka thumbup.gif Nesakau kad nera ne vieno iaugusio plaukelio schmoll.gif Bet ju tik keli, dazniausiai vos pastebimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 02 08, 10:42)
Tai va, as ir rasiau, kad pazastis kutu, o tik bikini sriti tvarkau kosmetologijos kabinete. As nesakau, taip, labai skauda, ypac pirma karta  doh.gif bet po to kazkaip ipranti jau  unsure.gif Bet uztat kaip patogu  thumbup.gif

Nezinau, man tai visai neskauda, kai kosmetologe mano daro. Ji pataria eiti trys dienos po menesiniu, tada jautrumas mazesnis, o gal ir ismislas, bet as kiek kartu bandziau eksperimentuot, pr delcia kai darai, zymiai leciau atauga, tiek del depiliaciju, tiek del nagu kirpimo, o del plauku tai 100 proc. (einu tik per jaunati plaukus, kad augtu), matyt, veikia zmogu ne kitaip, kaip ir visa gamta menulis.
Jei ka, tai mano kosmetologe Asta, Vilniuj, Gatineau salonas, Vilniaus g. Kaina apie 30 - 35 depiliaciju, bet kaip gerai padaro! O kirpykloj tai yra mane ten baisiai sugadine.
Atsakyti
o koks dabar menulis?
Atsakyti