Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(dianute @ 2008 05 18, 12:38)
Kaip tik dėl įauginėjančių plaukelių dabar ir atsisakiau depiliacijos, bent jau kokiam mėnesiui ar daugiau: noriu pasigydyt odą. O taip džiaugiausi atradusi šią plaukų šalinimo būdą  doh.gif  verysad.gif

o kokiu budu depiliuodavai? ax.gif nes siaip tai jei depiliuoji cukrumu ar vasku, tai nori nenori menesiui mazdaug atsisakai depiliacijos vien tam, kad plaukeliai ataugtu... as irgi dziaugiausi ir kol kas negalvoju atsisakyti, nes kai plaukeliai pradeda iauginet, kiti jau buna siek tiek atauge, taigi vistiek nelabai iseina demonstruotis, todel tiesiog laukiu kol islys tie iauge plaukeliai ir tie, kurie auga, ataugs iki tinkamo depiliacijai ilgio ir tada jau lekiu pas kosmetologe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 05 18, 13:23)
o kokiu budu depiliuodavai?  ax.gif nes siaip tai jei depiliuoji cukrumu ar vasku, tai nori nenori menesiui mazdaug atsisakai depiliacijos vien tam, kad plaukeliai ataugtu... as irgi dziaugiausi ir kol kas negalvoju atsisakyti, nes kai plaukeliai pradeda iauginet, kiti jau buna siek tiek atauge, taigi vistiek nelabai iseina demonstruotis, todel tiesiog laukiu kol islys tie iauge plaukeliai ir tie, kurie auga, ataugs iki tinkamo depiliacijai ilgio ir tada jau lekiu pas kosmetologe  lotuliukas.gif

ir vašku, ir cukrumi. Mano plaukeliai jau visiškai ataugę, jau kelintą kartą juos nuskutu (bet ir skutimui leidžiu normaliai ataugti, nes mano oda labai susierzina po skutimo), o tie keli įaugėliai vis dar tupi gun_bandana.gif ir giliai! susidarę tokie nedideli gumbiukai... ko tik nebandžiau...
Atsakyti
pas mane problema po depiliacijos, kad plaukeliai neprasikala, atsiranda tokie kaip spuogai, na baisiai kojos atrodo doh.gif , o niežtėjimas, tai drąskytis galiu. tai kiekvieną vakarą su pylingu varau doh.gif praeitais metais buvau eurokose nusipirkusi gelį po depiliacijos su vaisių rūgštim, tai super, jis toks vėsinantis, bet šiais metais visas kosmetikos parduotuves apėjau, niekur nebėra verysad.gif euro vaistinėj klausiau tai rodo man visokius losjonus, kurie ramina odą po depiliacijos schmoll.gif tai klp, kur debreceno g. yra parduotuvė profesionalios kosmetikos aptikau priemonę, kuri neleidžia įaugti plaukeliams, STARPIL firmos, kaina 48 lt 125 ml, bet dabar yra akcija kad antras buteliukas už 1 lt, tik dar neišbandžiau blush2.gif kadangi pakolkas viskas nudepiliuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 05 24, 09:18)
tai klp, kur debreceno g. yra parduotuvė profesionalios kosmetikos aptikau priemonę, kuri neleidžia įaugti plaukeliams, STARPIL firmos, kaina 48 lt 125 ml, bet dabar yra akcija kad antras buteliukas už 1 lt, tik dar neišbandžiau blush2.gif kadangi pakolkas viskas nudepiliuota thumbup.gif

gal jau išbandei? padėjo nors kiek?
man tai jau bloga nuo tų įauginėjimų, pas mane bikini oda turbūt jautri baisiai, nes visa dėmem nuejus jau doh.gif Dabar savaitę nieko neskutau, neroviau, tepiau du kart per dieną bepanthen, dabar dar kelias dienas kažkokiu kitokiu kremu nuo įauginėjimo (kosmodoj už 28lt pirkau) ir nu jokio rezultato... įauginėja, beria verysad.gif verysad.gif nusibodo!!!!!!
nusipirkau maudymkę su šortukais, nes daugiau nesugalvoju ką daryt blink.gif
Atsakyti
Aš kadangi nieko normalesnio dar neradau, nusipirkau tą naują "Veet" kremą nuo įauginėjimo. Mokėjau apie 25-30 Lt (neprisimenu tiksliai blush2.gif ). Pažiūrėsim, ką jis gali, nors daug nesitikiu... verysad.gif
Vakar žiūrėjau "Akropolio" "Eurovaistinėj" Dr. Wolff kremą, bet kad jis skirtas veidui... Ar tikrai padeda? g.gif
Atsakyti
as kazkur skaiciau, kad plaukeliai neiaugtu, reikia siurkscia kempine prausiantis patrint oda, tai va, savo kailiu isbandziau- man labai isauginedavo bikinio srity, tai dabar kas vakara prausiantis duse, su siurkscia kempine patrinu blush2.gif ir zinokit, jokiu problemu:)
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2008 06 03, 11:25)
Aš kadangi nieko normalesnio dar neradau, nusipirkau tą naują "Veet" kremą nuo įauginėjimo. Mokėjau apie 25-30 Lt (neprisimenu tiksliai  blush2.gif ). Pažiūrėsim, ką jis gali, nors daug nesitikiu... verysad.gif

čia tokioj žalioj tubelėj gal? aš jį irgi turiu, tepu jau antra savaitė, bet kol kas rezultatų nesimato... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aralija @ 2008 06 03, 23:56)
as kazkur skaiciau, kad plaukeliai neiaugtu, reikia siurkscia kempine prausiantis patrint oda, tai va, savo kailiu isbandziau- man labai isauginedavo bikinio srity, tai dabar kas vakara prausiantis duse, su siurkscia kempine patrinu blush2.gif  ir zinokit, jokiu problemu:)

o ta siurkscia kempine praustis tik pries depiliavima galima ar reikia butinai kasdien?nes as tai dazniausiai prausiuosi su palyginus svelnia kempine g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 06 11, 14:02)
o ta siurkscia kempine praustis tik pries depiliavima galima ar reikia butinai kasdien?nes as tai dazniausiai prausiuosi su palyginus svelnia kempine g.gif

po depiliacijos gali trinti nors ir kasdien, jeigu labai įauginėja. dar pabandyk depileve serumą nuo įauginėjimo. jis irgi šiek tiek padeda.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 11, 12:50)
po depiliacijos gali trinti nors ir kasdien, jeigu labai įauginėja. dar pabandyk depileve serumą nuo įauginėjimo. jis irgi šiek tiek padeda.

o kur jį pirkt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 11, 16:32)
o kur jį pirkt? unsure.gif

Nagavitoj.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 11, 13:50)
dar pabandyk depileve serumą nuo įauginėjimo. jis irgi šiek tiek padeda.

as sita ir uzvakar nusipirkau ax.gif tik dar nespejau isbandyti blush2.gif Nagavitoj dar nusipirkau plaukelaims minkstinti seruma, tai depiliuotas pazastytes jau teplioju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 12 birželio 2008 - 09:21