Įkraunama...
Įkraunama...

Įaugę plaukeliai

QUOTE(maravillosa @ 2009 06 17, 23:46)
Pries tris savaites susigundziau nusipirkti depileve rinkini.. Nusidepiliavau blauzdas ir pazastys, ko kurio laiko blauzdas siaubingai pradejo niezeti, ogi to priezastis -masiskai iauginejantys plaukeliai. Su pazastimis truputi geresne situacija, kaikuriuose vietose pasirode tik keli spuogeliai nuo iaugusiu plaukeliu.. bet visvien! Kas kaltas? Mano neprofesionalumas?  doh.gif Kai antra karta isbandziau vaskaant blauzdu tai  kaikuriuose vietose pasirode mazos melynes taskiukais! Kosmaras! Kojos atrode katastrofiskai,dabar bijau prisiliesti prie savo depiliavimo rinkinio...

o jūsų plaukai ploni ar stori?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 05 04, 22:56)
Ar apie šitas putas kalbat?
user posted image
Kokia jų kaina Lietuvoj?

sveikos, smile.gif
ziurejau Navigatos puslapyje ir aptikau kad yra ne putos o gelis irgi nuo iauginejimo bet jau jautresnems kuno vietoms. gal kas naudojot?
nes man didziausia problema yra su bikini srities iauginejimu, o sitos jusu taip popinamos putos lyg ir kojoms? o gal jas meginat ir bikinio sriciai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutija @ 2009 06 22, 12:03)
sveikos,  smile.gif
ziurejau Navigatos puslapyje ir aptikau kad yra ne putos o gelis irgi nuo iauginejimo bet jau jautresnems kuno vietoms. gal kas naudojot?
nes man didziausia problema yra su bikini srities iauginejimu, o sitos jusu taip popinamos putos lyg ir kojoms? o gal jas meginat ir bikinio sriciai? 4u.gif

Naudoju ir bikini sriciai tas pacias, man jokio skirtumo smile.gif Tikrai nematau reikalo pirkti kazka atskirai bikinio sriciai.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

Vakar nusipirkau elektrini epiliatoriu, nusiepiliavau kojas, dar nusipirkau raminamaji aliejuka po depiliacijos su ramuneliu ekstraktu, pasitepiau, labai nuramino oda smile.gif
Noriu paklausti koki pilinga naudojate, kad plaukeliai neiauginetu, kada ji reikia naudoti pries epiliavima ar kelios dienos po epiliavimo ?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2009 06 23, 09:53)
Noriu paklausti koki pilinga naudojate, kad plaukeliai neiauginetu, kada ji reikia naudoti pries epiliavima ar kelios dienos po epiliavimo ?

pylinga juk galima bet koki naudoti, o geriausias- tai kavos tirsciai ax.gif
kad neiauginetu, pylinga patariama naudoti po epiliavimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandykit peelinga su paprasta rupia druska pasidaryti, susimaisyt su duso zele reikia. Padeda dar geriau nei kavos tirsciai, odele super grazi ir minksta patampa. Bet man kaip iauginejo blauzdu plaukeliai, taip ir toliau sekmingai iaugineja, niekas nepadeda, negaliu nei epiliatorium, nei vasku salinti plauku, turiu skust pastoviai. Mano kosmetologe sake kad cia nepades oda minkstinantys kremai, nes iauga todel, kad plaukeliai yra silpni ir nesugeba prasimust pro oda. Reik gerti plaukus stiprinancius vitaminus biggrin.gif cia pajuokavo jinai. Nepades niekas, as isbandziau viska, net Palangos smelio pylinga, sako labai geras dalykas, bet mano plaukeliai vis tiek nenori list lauk, tad daugiau neberizikuoju depiliuotis blink.gif
Atsakyti
as pas savo kosmetologe pirkau "intimate folisan" piestuka, tai nuo iaugimu super padeda thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kytia: 26 birželio 2009 - 12:15
o kiek kainuoja ta priemone? g.gif
man labai bikini iaugineja plaukeliai,net ir nuo skutimo.nebezinau ka daryt.visur kitur uztanka kavytes pilingo, o bikini doh.gif doh.gif doh.gif siaubas.vieni pulinukai,niezti verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 06 26, 13:13)
as pas savo kosmetologe pirkau "intimate folisan" piestuka, tai nuo iaugimu super padeda  thumbup.gif

user posted image

drinks_cheers.gif ir as toki turiu thumbup.gif
mokejau gal 12 lt. 4u.gif
Atsakyti
hm,ir aš turiu problemą su įauginėjimu ir nežinau,ką daryti,reikės pabandyti gal tas putas,nežinau,ko griebtis ir pilinuoju ir nieko nepadeda... naudojau kažkokią ampulytę depileve tai nepadėjo.. verysad.gif gal padės tos putos
Atsakyti
ampulyte su tokiu gelsvu tirstoku turiniu naudojama kad letintu plauko augima, na dar ir susvelnina oda, o sitas piestukas yra su vaisiu rugstele skirtas kad plaukai neiaugtu.
Atsakyti
aaa 4u.gif
bet tai dabar pasimeciau ir nežinau,ką geriau pirki nuo įauginėjimo... ar tas putas,ar pieštuką,ar dar kokią kitą poriemonę, mačiau depileve firma turi ne vienčą priemonę nuo įauginėjimo g.gif
Atsakyti