QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 14, 16:32)
turejo vyra vaiku, bet nemylejo tiesiog gyveno ir tiek, nes jai tas zmogus buvo be galo geras, rupestingas ir t.t. gal taip ir geriau?

nei virpeti is jaudulio kai jis tik paskambina...o gal geriau buti mylimai? o paciai eiti pasroviui.... o mes cia prisigalvojam tas negerai, anas negerai....
Nu jau ne. Ačiū. Tokio gyvenimo nenorėčiau. Visą gyvenimą praleidus su vienu vyru be meilės galima ir žudike patapti. Noriu svaigti iš meilės...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 14, 21:02)
siandien kalbejau su savo ex per skype jis airijoj gryzta po 3 sav...atrodo pasikeites kitaip kalba...nores aisku susitikt net nzn ,kad ir kaip jis mane iskaudino kazkokius jausmus manau jam dar jauciu...
Aš tavo vietoje išsidailinčiau, užsimesčiau nepasiekiamos kaukę ir pasirodyčiau eksui kokią puikią moteriškę prarado. Tegu nusiėda sau nagus iki alkūnių.

Kalba jie visi vienodai, taip kad būk stipri ir negrįžk prie praeities.
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 15, 00:18)
Šiandien atsikėliau nuotaika puiki ir žinau, kad neįklimpsiu. Pirma jis naujas rusas

antra aš ne durna, kad kankinčiausi iš meilės

Pabūsiu tikrai gera drauge, jis man namie visus varžtus suveržios ir net nepastebės kaip nebegalės be manęs gyventi. o va tada aš jau pasireikšiu

Vyras po kojom neįdomu, jie man įdomūs tol kol nepasiekiami Eksės visai nebijau. Susitaikys tai tebunie...
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 15, 00:27)
Pasibaisejau ka as cia perskaiciau!
Kokios vis del to yra slykscios tos bobos, nu ne, tikrai dar menesi temsiu be ju.
Tu tik dabar sužinojai kokios mes šlykščios???!!!!! Matyt tik dabar bręsti pradėjai

Kaip ten bebūtų vyrai irgi neprastesni. Juk apie vyrus sklando tokie posakiai- kaip diedas taip durnas, visi vyrai kiaulės ir t.t. O apie moteris Jūs bijot garsiai taip šnekėt, nes mes iš tiesų šlykščios