Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą....

QUOTE(Qwertama @ 2007 08 14, 22:32)
as irgi linkusi manyti, kad jei pastebi trukumus, reiskiasi nemyli. pati jauciu, anksciau savo vaikino jokiu trukumu nepastebedavau, o dabar pastebiu. galvoju, jie atsirado tik dabar, ar anksciau tiesiog nepastebejau. ir vis labiau isitikinu, kad nepastebedavau.  rolleyes.gif

gal ir ne tiesiog pradžioje kreipi dėmesį į kažką kitą tame žmoguje, ir pradžioje jie neatskleidžia savo trūkumų, manasis atsiskleidė tik antruose metuose ir kur dingt tada? maniškis tiek trūkumų turi, kad nemoku jau su juo bendraut, ir jau 5 metai. ir dar kažkiek tos meilės yra, nors jo trūkumai baigia suėsti tą meilę. žiūrėkit ar galėsit priprasti prie trūkumų, nes jų nepakeisit.
Atsakyti
Kalbėjau su močiute. Ji eilinį kartą mane gražioj formoj senmerge išvadino doh.gif Depresovna šiandien man diena doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 14, 22:21)
Paskutinės naujienos iš mano varpinės. Mano gražusis nusižiūrėtasis vaikinas (čia tas kur nuotrauką mašinoje eksės vežiojosi) šiandien pareiškė, jog aš pati geriausia jo draugė. Su manim jam tiesiog atsiveria bendravimo laisvė ir kitokie bla bla... doh.gif  lotuliukas.gif Jis man padėjo nusipirkti mašiną, susuko spintelę ir šiaip visą laisvalaikį su manim praleidžia. Taip pat sakė, jog rimtos draugės po išsiskyrimo neieško. Nors jei ieškotų aš jo sąraše būčiau number 1. O aš durnė atrodo jį įsimylėjau. doh.gif Nors eik ir nusitapyk... doh.gif
Kodėl man taip nesiseka???? Senka mano optimizmas, oi senka.  lotuliukas.gif

Paprasciausiai, jam gal siuo metu nesinori rimtu santykiu, ziurek kad neiklimptum labiau po to ims ir susitaikys su ex...man taip buvo patikek, taip jauciausi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pasibaisejau ka as cia perskaiciau! blink.gif
Kokios vis del to yra slykscios tos bobos, nu ne, tikrai dar menesi temsiu be ju. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 15, 00:27)
Kokios vis del to yra slykscios tos bobos, nu ne, tikrai dar menesi temsiu be ju. irnesakyk.gif

ir kodel cia taip??????? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 14, 16:32)
turejo vyra vaiku, bet nemylejo tiesiog gyveno ir tiek, nes jai tas zmogus buvo be galo geras, rupestingas ir t.t. gal taip ir geriau? g.gif  nei virpeti is jaudulio kai jis tik paskambina...o gal geriau buti mylimai? o paciai eiti pasroviui.... o mes cia prisigalvojam tas negerai, anas negerai....

Nu jau ne. Ačiū. Tokio gyvenimo nenorėčiau. Visą gyvenimą praleidus su vienu vyru be meilės galima ir žudike patapti. Noriu svaigti iš meilės...

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 14, 21:02)
siandien kalbejau su savo ex per skype jis airijoj gryzta po 3 sav...atrodo pasikeites kitaip kalba...nores aisku susitikt net nzn ,kad ir kaip jis mane iskaudino kazkokius jausmus manau jam dar jauciu... doh.gif

Aš tavo vietoje išsidailinčiau, užsimesčiau nepasiekiamos kaukę ir pasirodyčiau eksui kokią puikią moteriškę prarado. Tegu nusiėda sau nagus iki alkūnių. lotuliukas.gif Kalba jie visi vienodai, taip kad būk stipri ir negrįžk prie praeities.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 15, 00:18)
Paprasciausiai, jam gal siuo metu nesinori rimtu santykiu, ziurek kad neiklimptum labiau po to ims ir susitaikys su ex...man taip buvo patikek, taip jauciausi doh.gif  doh.gif  doh.gif

Šiandien atsikėliau nuotaika puiki ir žinau, kad neįklimpsiu. Pirma jis naujas rusas doh.gif antra aš ne durna, kad kankinčiausi iš meilės lotuliukas.gif Pabūsiu tikrai gera drauge, jis man namie visus varžtus suveržios ir net nepastebės kaip nebegalės be manęs gyventi. o va tada aš jau pasireikšiu lotuliukas.gif Vyras po kojom neįdomu, jie man įdomūs tol kol nepasiekiami Eksės visai nebijau. Susitaikys tai tebunie...

QUOTE(Viesulas @ 2007 08 15, 00:27)

Tu tik dabar sužinojai kokios mes šlykščios???!!!!! Matyt tik dabar bręsti pradėjai biggrin.gif Kaip ten bebūtų vyrai irgi neprastesni. Juk apie vyrus sklando tokie posakiai- kaip diedas taip durnas, visi vyrai kiaulės ir t.t. O apie moteris Jūs bijot garsiai taip šnekėt, nes mes iš tiesų šlykščios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 15, 11:15)
Nu jau ne. Ačiū. Tokio gyvenimo nenorėčiau. Visą gyvenimą praleidus su vienu vyru be meilės galima ir žudike patapti. Noriu svaigti iš meilės...
Aš tavo vietoje išsidailinčiau, užsimesčiau nepasiekiamos kaukę ir pasirodyčiau eksui kokią puikią moteriškę prarado. Tegu nusiėda sau nagus iki alkūnių.  lotuliukas.gif Kalba jie visi vienodai, taip kad būk stipri ir negrįžk prie praeities.
Šiandien atsikėliau nuotaika puiki ir žinau, kad neįklimpsiu. Pirma jis naujas rusas  doh.gif antra aš ne durna, kad kankinčiausi iš meilės lotuliukas.gif Pabūsiu tikrai gera drauge, jis man namie visus varžtus suveržios ir net nepastebės kaip nebegalės be manęs gyventi. o va tada aš jau pasireikšiu lotuliukas.gif Vyras po kojom neįdomu, jie man įdomūs tol kol nepasiekiami Eksės visai nebijau. Susitaikys tai tebunie...
Tu tik dabar sužinojai kokios mes šlykščios???!!!!! Matyt tik dabar bręsti pradėjai  biggrin.gif Kaip ten bebūtų vyrai irgi neprastesni. Juk apie vyrus sklando tokie posakiai- kaip diedas taip durnas, visi vyrai kiaulės ir t.t. O apie moteris Jūs bijot garsiai taip šnekėt, nes mes iš tiesų šlykščios  lotuliukas.gif

Papildyta:
Bet tu tokia kieta, zaviuosi....as tai isgyvenau labai kai anas susitaike su savo ekse, o siaip tai bus kaip bus...as siandien nuvaziavau i kirpykla nudaze plaukus, pasidraiau manikiura siandien esu patenkinta savimi drinks_cheers.gif nors karta... doh.gif nes siaip perdaug kazkokia paskendus savyje paskutiniu metu...
Atsakyti
Pirmiausia tai noriu Jums visoms po gėlytę- tiesiog šiaip, kad linksmiau būtų biggrin.gif
user posted image
Dolce&gabanna,
Na jau tikrai ne tokia aš kieta biggrin.gif Turiu kiaušus, bet nelabai didelius mirksiukas.gif
Atsakyti
o jau as galvojau pas mane kiausiukai yra, o pasirodo dar buna ir didesniu pas kitas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aciu uz gelyte 4u.gif
Atsakyti
Viena mano pažįstama yra pasakius, jog turėčiau nusipjauti tuos pautelius, jei noriu vyrą turėti. Gal ir tikrai..nes visi bernai į mane kaip į superinę draugę žiūri. Tik kur dabar rasti daktarą, kuris nuoperuotų mano turtus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 08 15, 13:47)
Viena mano pažįstama yra pasakius, jog turėčiau nusipjauti tuos pautelius, jei noriu vyrą turėti. Gal ir tikrai..nes visi bernai į mane kaip į superinę draugę žiūri. Tik kur dabar rasti daktarą, kuris nuoperuotų mano turtus  lotuliukas.gif

Patikek man irgi panasiai,gal del to jau viska pasidarau pati pradedant kad apie masinas nusmanau, kaiip vidutinis vyras baigiant visokiais kitais vyriskais dalykais, bet visgi noriu as vyro g.gif biggrin.gif gal turekit tuos turtus, pravercia visgi gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
buvau truputėlį atitrūkus, bet ne todėl, kad atėjo meilė... neatėjo, vis dar laukiu ir tikiuosi blush2.gif wub.gif
Atsakyti