Fitneso klubo vyru drabuzineje ikyriai skamba kazkieno mobilusis telefonas. Galop vienas vyriskis ijungia laisvu ranku rezima: - Klausau... Moteris: - Brangusis, cia as. Tu klube? Vyras: - Taip. Moteris: - Uzejau i viena parduotuve ir, zinai, radau toki puiku odini paltuka. Ir tik 1000 litu! Ar galiu ji nusipirkti? Vyras: - Na, jei jau taip nori, pirk. Po poros minuciu vel suskamba mobilusis. Moteris: - Dar buvau uzsukusi i mersedesu salona. Kokie puikus naujieji modeliai! Vienas man ypac patiko. Vyras: - Kiek? Moteris: - 200 000 litu. Vyras: - Gerai, bet uz ta kaina kad man butu visi privalumai. Dar po minutes vel sucirskia skambutis. Moteris: - Tu - nuostabus! Ir dar... atsimeni, mes buvo nuziureje toki nama? Tai va, jis vel parduodamas. Jie praso 950 000 euru. Vyras: - Na, gali pasiulyti jiems 900 000. Moteris: - Gerai. Pasimatysime veliau. Myliu! Vyras: - Iki. Vyriskis isjungia telefona. Aplinkui stovintys vyrai "apsale" susizvalgo. Vyriskis: - Gal kas zino, kieno cia telefonas?
šiaip tai dažniau galėtų tokie fruktai paskambinti, nes nepastebėčiau kaip vakaras ateitų
Ale šiandien visą vakarą namie sėdėsiu ir nieko neveiksiu! Kaip bus geeeera! Jau du vakarus iš eilės po darbo lėkdavau su draugėmis, tai dabar namai atrodo kaip rojus Taip norisi ramybės, kad ne tas žodis