Įkraunama...
Įkraunama...

Norinčioms gimdyti Šakiuose, 2 tema

QUOTE(Ausrioke @ 2009 03 27, 09:40)
isejo? blink.gif gaila

QUOTE(augmina @ 2009 03 31, 21:12)
labai gaila gydytojos Stonienės kad nebedirba poliklinikoj, tikrai šauni gydytoja  thumbup.gif . Kiek žinau ji skyriuje dar kai kada budi, tai jos senos pacientės ten eina 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 01, 09:31)
Nenorėčiau petekt per jos budėjimą.  schmoll.gif

Aš Stonienę giriu, gyriau ir girsiu. wub.gif
Be jokių kėslų ir kitų gydytojų ar mamų užgauliojimų.
Esu jai dėkinga už savo vaiko gyvybę, o tai neįkainojama. Niekada negalėsiu(nenorėsiu) to pamiršt wub.gif wub.gif wub.gif Man ji supergydytoja wub.gif
Atsakyti
Aš galiu lyginti tik priežiūrą nestuke.gif - tarp Stonienės ir kitų gydytojų. Tai man nepasisekę...... Pinai tikiu, kad ji gali pasielgti ir labai atsakingai ir nuoširdžiai. Bet lygiai taip pat gali ir neatsakingai pasielgti. Kaip kad su manim.
Atsakyti
o as esu patenkinta domeikienes darbu, gal kad viskas baigesi puikiai, taciau prieziura buvo gera, tyrimai atlikti, na, nepaisant to, kad neturi konsultacija tonusu klausymo aparato ir juos klauso su dudele biggrin.gif nuvaziuodavau i kauna ir pasitikrindavau, jei kas budavo neaisku, bet pati daktare man labai patiko, ir dabar visuomet gali nueiti pasitikrinti, pasikalbeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutukas @ 2009 04 02, 11:33)
o as esu patenkinta domeikienes darbu, gal kad viskas baigesi puikiai, taciau prieziura buvo gera, tyrimai atlikti,

Pirmą nėštumą man sekė ji puikiai thumbup.gif , nu bet antrą kartą kai nuėjau...... doh.gif Gal sutapimai buvo, bet visada vėluodavo, ar tai kokių prekių išbėgdavo pasižiūrėt ( akušerė galvą įkišus pasakydavio, kad tokiam kabinete atvežta apatinio ar kitokio trikotažo..), tai liepdavo palaukt, nes dabar kava.... Vienžo, antras lankymasis man pas ją buvo nemielas.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 02, 12:47)
Pirmą nėštumą man sekė ji puikiai  thumbup.gif  , nu bet antrą kartą kai nuėjau......  doh.gif Gal sutapimai buvo, bet visada vėluodavo, ar tai kokių prekių išbėgdavo pasižiūrėt ( akušerė galvą įkišus pasakydavio, kad tokiam kabinete atvežta apatinio ar kitokio trikotažo..), tai liepdavo palaukt, nes dabar kava.... Vienžo, antras lankymasis man pas ją buvo nemielas.

Stonienė labai nuoširdi gydytoja, thumbup.gif nemoka meluot ir apsimetinėt, ir gaila kad išėjo iš moterų konsultacijos, tiesiog sunku dirbti su kolegėmis, kurios tave igoruoja. verysad.gif bet toks žmogus neprapuls niekur. Girdėjau kad dirba privačiame kabinete Kaune. ŠAUNUOLĖ. drinks_cheers.gif
Žmogų kad vertint ar teist, turi pirmiausia save paanalizuot, gal net savo vertės laipsnį nusistatyt. ax.gif Man pvz. nėra blogų žmonių, jie paprasčiausiai skiriasi vieni nuo kitų, ir renkiesi tuos kurie tau arčiau širdies. 4u.gif Juk ne klonai, žmonės gal esam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(augmina @ 2009 04 03, 22:04)
* , tiesiog sunku dirbti su kolegėmis, kurios tave igoruoja. :

** Žmogų kad vertint ar teist, turi pirmiausia save paanalizuot, gal net savo vertės laipsnį nusistatyt. ax.gif 

**Man pvz. nėra blogų žmonių, ,

* Šitas labai jautėsi, sutinku. Konsultacijoj jos buvo dvi, bet tikrai santykiai nebuvo kolegiški. Tas ir matėsi, ir girdėjosi.

** khhhhhhhhhhh unsure.gif g.gif .

*** tau gerai tada.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 04, 16:08)
* Šitas labai jautėsi, sutinku. Konsultacijoj jos buvo dvi, bet tikrai santykiai nebuvo kolegiški. Tas ir matėsi, ir girdėjosi.

**  khhhhhhhhhhh    unsure.gif  g.gif  .

*** tau gerai tada.

kai tu pas Stonienę lankeisi, gal jai tikrai buvo sunkus metas, dukra užsienyje, gimdyt ruošėsi, pati gydytoja, bet nieko padėt negali už jūrų marių, o dar kasdien "draugės" net kavą atskirai geria, kaip jaustis. schmoll.gif Gal tokia diena papuolė. doh.gif Juk ir mums kiekvienai ateina "nulinė diena" ir gal ta diena taip tau viską suš..., kad kai pagalvoji tai oi. Bet ką daryt, gyvenam toliau, kai ką užmirštam, kai ką paliekam, juk gyvenimas tęsiasi, svarbu, kad klaidos nesikartotų. 4u.gif Aš tave pilnai suprantu ir pateisinu, pati esu daug nudegusi, bet nieko neatsuksi, ne DVD. Sėkmės tau, man vidinis balsas sako, kad tu esi labai šauni ir nesugriuvus, nebijai pasisakyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš irgi galiu pagirti Stonienę, turėjau problemų o ji man padėjo, tikrai gera gydytoja 4u.gif
Atsakyti
darau isvada, kiek zmoniu, tiek nuomoniu, tad smerkti vieniems kitu tikrai nereiketu, kas man gerai, kitam tikriausiai bus blogai ar panasiai... g.gif smagu, pasidziaukim su tomis, kurioms viskas praejo sklandziai ir sekmingai, bei palaikykime kitas, kurios turi kitokia patirti ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ir diskusijos cia verda lotuliukas.gif
o del gimdymo, imu galvoti, kad tikrai Sakiuose negimdysiu, vis daugiau neigiamu atsiliepimu isgirstu, lai nepyksta ant manes Sakiu daktarai, bet nematau cia profesionalu. laikas uzleisti vietas jauniems, naujovems, bet niekas neina cia, tai ir sedi moterytes n metu. Anksciau lankiausi pas Ambrazeviciene, jai tik pagiriamieji zodziai. dabar vazineju i Kauna, jei yra is ko rinktis renkiesi geriausia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane25 @ 2009 04 16, 16:30)
na ir diskusijos cia verda lotuliukas.gif
o del gimdymo, imu galvoti, kad tikrai Sakiuose negimdysiu, vis daugiau neigiamu atsiliepimu isgirstu, lai nepyksta ant manes Sakiu daktarai, bet nematau cia profesionalu. laikas uzleisti vietas jauniems, naujovems, bet niekas neina cia, tai ir sedi moterytes n metu. Anksciau lankiausi pas Ambrazeviciene, jai tik pagiriamieji zodziai. dabar vazineju i Kauna, jei yra is ko rinktis renkiesi geriausia. ax.gif

mergyte, neprieštarauki sau, juk 6 šios diskusijos puslapyje rašei visai ką kitą mirksiukas.gif svarbiausia turėti tvirtą nuomonę tongue.gif
Atsakyti