QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 10, 13:24)
Beje, prieš savaitę Domeikienės delsimas daryti cezarį baigėsi vaikiuko mirtimi......
pletkai

vaikiukas mire ne del to

lai ilsisi jis ramybej...
QUOTE(augmina @ 2009 01 07, 18:19)
Kai paskaičiau kraštiečių atsiliepimus apie Šakių gimdymo skyrių ir ten dirbantį personalą

argi visoms jau taip blogai buvo ir tik komplikacijos visokios lydėjo. Tiesiog nesitiki, pati gimdžiau du nuostabius vaikus ir neturiu niekam jokio priekaišto, lankiau nėštumo mokyklą, kurioje paskaitas skaitė tos pačios akušerės, kurios ir gimdymus priiminėja, dirba gimdykloje jau daugybę metų ir yra tikros savo darbo menininkės,

o gydytojos pastovėjo, pdėjo,kai reikėjo. visko buvau išmokyta ir po gimdymo tokio nuoširdumo ir atsidavimo darbui nežinau. kiek paklausai pažįstamų gimdžiusių kitur, tai tik atliekamas darbas konvejeriu ir tiek

, jei norit dėmesio ir nuoširdumo, tai nevarkit ir pinigų nemėtykit dėl mados kad provincijoje gimdyti nemadinga
Papildyta:
na nenoriu Jūsų įžeisti, bet rašyti tokius kaltinimus gydytojai nežinant kaip buvo iš tikrųjų turėtų žeminti Jus pačią.

Esu pati medikė, žinau ką reiškia šmeištas. Domeikienė šiame incidente net nedalyvavo. Mėgstat pletkelius ar ne Liūdna
QUOTE(augmina @ 2009 01 07, 19:09)
na mielos Šakių nėštukės

, nebijokit Šakių gimdymo skyriaus, akušerės sako( ir aš su jomis 100 proc. sutinku), kad jos moka dirbti savo darbą

, tai atlieka puikiai, o jei kokia gydytoja, akušerė,gal šiaip veidas kam nors nepatinka, ar kam kokia skaudi netektis pasitaiko, tai jų pasitaiko ne vien Šakiuose ,visur.

Tik kuo didesnis miestas, tuo mažesnis aidas.Tai žinokit, kad nuo likimo nepabėgsi, jau kaip Dievulio skirta, tai nors į Paryžių važiuok, bėdos pasivys.Žinokit niekas nieko tyčia nedaro. Reikia labai stipriai tikėti, bendrauti su savo negimusiu vaikučiu, ir žinokit tikrai labai padeda, nusiramini, ir atrodo kad jauti ir kaip vaikutis tau tyliai pritaria. Šito išmoksti mamų mokyklėlėse ir tai užveda

. Taigi mano visos pažįstamos akušerės sako kad jų skyriaus niekas neuždaro ir jums visoms šiais metais liepė perduoti kuo laimingesnių metų ir ramių, sėkmingų gimdymų
butent,kad visur visko pasitaiko

as pvz gimdziau klinikose ir del to,kad nepadare cezario,vos nepraradau savo vaikiuko,ir lb dekinga esu kmuk kudikiu reanimacijos personalui,kad isgelbejo mano mazuti.
bet Sakiuose negimdyciau,jei kam idomu
Kol tu busi visai mazas ir kiekviename zingsnyje tykos pavojai,as tau nuolat kartosiu:"Negalima".Kai tu ugtelsi ir tapsi sviesiaplaukiu nenuorama berniuksciu,as sakysiu:"Nereikia".Praeis dar keleri metai ir tau,uzsisklendusiam paaugliui,as draugiskai tepatarsiu:"Nereiketu".Ir su baime lauksiu tos valandos,kai pirma karta istarsiu:"Sunau,spresk pats..."