gal kas galėtų i AŽ parašyti gyd. Bagdanavičienės tel nr
kažkur prasidanginau
QUOTE(carolle @ 2008 01 04, 13:44)
Jei tiktų, tai duočiau jos marčios, nes kartu dirbam.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 10, 16:57)
jau ji turi nr ir ne marčios
Papildyta:
o veliau gavosi nesusipratimas.mergytei ant odeles buvo infekcija igimta (pusleles) tai budinti vaiku daktare Urboniene ta pati vakara po gimdymo sugalvojo mane su vaiku issiust i klinikas tipo viskas suskambinta jusu laukia vaziuokit ir greitoji laukia. kai nulipom i apacia pasirodo greitoji veze i klinikas po avarijos kazkoki girta berna (jis visas kraujoutas, purvinas, baisiausiai keikias ir spardos) ir mus igrudo i ta pacia greitaja. isivaizduojat?o juk vaikas katik gimes ir as pati nemiegojus per nakti sedet beto negalejau nes susiuta buvau taip ir nuvaziavom i klinikas. ir cia dar ne viskas
Papildyta:
ir dar kaune pasake jog kai skambino tai buvo pasakyta, kad mamai vietos neturi, tik vaikui, o kai apziurejo vaikuika tai sake net nebuvo skubaus reikalo vest
QUOTE(mamaRasa21 @ 2008 01 20, 19:09)
Papildyta:
o veliau gavosi nesusipratimas.mergytei ant odeles buvo infekcija igimta (pusleles) tai budinti vaiku daktare Urboniene ta pati vakara po gimdymo sugalvojo mane su vaiku issiust i klinikas tipo viskas suskambinta jusu laukia vaziuokit ir greitoji laukia. kai nulipom i apacia pasirodo greitoji veze i klinikas po avarijos kazkoki girta berna (jis visas kraujoutas, purvinas, baisiausiai keikias ir spardos) ir mus igrudo i ta pacia greitaja. isivaizduojat?o juk vaikas katik gimes ir as pati nemiegojus per nakti sedet beto negalejau nes susiuta buvau taip ir nuvaziavom i klinikas. ir cia dar ne viskas
Nu siaubas! Sitaip su naujagimiu ir ka tik pagimdziusia pasielgti! Virsune!
As tavo vietoj toki skandala buciau pakelusi, kad ta Urboniene pas mane ant keliu atsliauszusi butu ir atsiprasinetu!
Tikiuosi maziukei viskas gerai?
Gyd.Bagdanaviciene nebutu leidus tokiai nesamonei atsitikti,jei ji butu budejusi. Ji vienintele, mano nuomone, ten normali gydytoja.
Sekmes tau ir tavo mazylei
QUOTE(deluxe @ 2008 01 22, 14:36)
Nu siaubas! Sitaip su naujagimiu ir ka tik pagimdziusia pasielgti! Virsune!
As tavo vietoj toki skandala buciau pakelusi, kad ta Urboniene pas mane ant keliu atsliauszusi butu ir atsiprasinetu!
Gyd.Bagdanaviciene nebutu leidus tokiai nesamonei atsitikti,jei ji butu budejusi. Ji vienintele, mano nuomone, ten normali gydytoja.
Jus didvyres, kad sitiek istveret.
Tai dr Bagdanaviciene buvo pakraupus
QUOTE(mamaRasa21 @ 2008 01 23, 21:00)
Tai dr Bagdanaviciene buvo pakraupus
zinai man po viso sito toks sokas buvo, kad atsigavau tik po kokio menesio
be to kai pirma karta gimdai tai nei zinai nieko nei ka
db tai elgciaus visiskai kitaip, buvau, galima sakyti paluzusi emociskai, kai atskyre mergaite ir pasiliko ja kaune, visas dienas verkiau iki kol atsirado laisva vieta pas mergaite ligoninej
net keista kad pienas nedingo
iki siol pati maitinu mazyle
o db augam puikiai, tikiuos nebeteks susidurt su "daktare" Urboniene

Nu as isivaizduoju, kad tau sokas buvo, o dar tavo mergyte neaisku kaip jautesi atskirta nuo motinos. Tikrai gerai,kad pienukas nedingo, o galejo visko but.
Dziaugiuosi,kad pas jus db viskas gerai. Aukit sveikutes ir didutes
QUOTE(mamaRasa21 @ 2008 01 20, 18:09)
Stonienė
Stonienė . Ji man nustatė antrą nėštumą. Po konstatavimo, kad laukiuosi, sekantis klausimas buvo : tai ką darysim? Gimdysit, ar ne? Nespėjau gerai net to tepalo po echo nusišluostyt, susikamšiau rūbus ir moviau pro duris. Ką su tokia gali pagalvot,
na tikrai su ja geriau nesusidurt
man tai ji jau tada paliko nemalonu ispudi
na tikrai su ja geriau nesusidurt
Pavarykim dar ant tos pačios gydytojos
Aš ėjau tokiu reikalu su dabartiniu
-tik antspaudo man jos reikėjo ant tyrimo,nes su kito gyd.antspaudu jis mokamas ir t.t.t.t.aš tik paklausiau,ar gali man jį išrašyt,kad nereikėtų spec.važiuot į Kauną-pasakė,kad negali,važiuok,kur prisirašius.
Nu ir aišku man,negali,tai negali,bet kai pridūrė su tokia ironiška šypsena-kad ir kaip būtų gaila,vienas vaikas ant rankų(buvau su mergaite),kitas įsčiose,bet padėt nieko negaliu....aš likau pasibaisėjus,tipo,susiprask,kad nelaiku vaikus gimdai-vieną po kito...
Aš ėjau tokiu reikalu su dabartiniu
Nu ir aišku man,negali,tai negali,bet kai pridūrė su tokia ironiška šypsena-kad ir kaip būtų gaila,vienas vaikas ant rankų(buvau su mergaite),kitas įsčiose,bet padėt nieko negaliu....aš likau pasibaisėjus,tipo,susiprask,kad nelaiku vaikus gimdai-vieną po kito...