tapo ir man aktuali si tema, laukia remontas, ir nzn kaip sienas daryt: dazyt, tapetuot, skystus tapetus ar dar ka daryt....
patiktu dazytos sienos, tik idomu, ar tada jas galima valyt-plaut? (na tarkim apie elektros jungikli buna labai nusiciupineja)

patiktu dazytos sienos, tik idomu, ar tada jas galima valyt-plaut? (na tarkim apie elektros jungikli buna labai nusiciupineja)
QUOTE(isdykusS @ 2008 06 18, 02:39)
tapo ir man aktuali si tema, laukia remontas, ir nzn kaip sienas daryt: dazyt, tapetuot, skystus tapetus ar dar ka daryt....

na kas liecia skystus tapetus tai bet kada gali pataisyti ta vieta kuria sugadinai, o del dazytu sienu tai ziurint kokius dazus pasirinksi.
Sveiki! Nezinau, ar toje temoje klausiu
, nes pasimeciau tarp gausybes temu Mes ruosiames daryti isorine namo apdaila, butent dekora. Tai reikia pasirinkti spalvas. Gal galetumete patarti, kur galima butu siuo klausimu pasidometi, pasiziureri ivairius spalvu variantus

man tai grazus eco firmos Svediski tapetai,bet tik kad labai brangus

Laba diena
turiu beda ir as, jei tik taip galima pavadint
zodziu gyvenam name, kuriame yra senoviniai kokliniai peciai. Noriu juos atgaivint, t.y. nudazyt siuolaikiskai, ne viena spalva. Gal turit kokiu minciu? Ka galima butu net nzn nupiest , kad nebutu perdaug, bet kad ir pats pecius "atgytu"...turiu kelias idejas, bet noriu isgirst ir jusu nuomone

Mano galva i klausima "kokie tapetai geriausi" atsakymo ner 
Mes visada perkame (o remontus pas save, anyta, mano tevus ir t.t. daremes jau kelis kartus) perkame storesnio pluosto vinilinius tapetus. Man patinka, kad ten ir faktura yra, ir stori tapetai truputi sienu nelygumus paslepia. Popierinius klijuoti - neduokdie - plysta, slysta, neprispausi
Tikra kancia. O dazomi tapetai man biski ofisini stiliu primena, tai namuose tikrai nenoreciau, nebent kokiam koridoriuje.
Maciau dar naturalaus pluosto ir tuos pacius vinilinius, bet placius tapetus (90 cm plocio berods, jei neklystu) - jei kas ka zino, pasakykite savo nuomone. Idomu, kaip jie klijuojasi, kaip laikosi, kaip atrodo.
O del pasirinkimo vietu - man Vilniuje patiko Statau (ten yra tokiu idomiu, kuriu nera kitose parduotuvese). O siaip, ir Ermitaze, ir Senukuose, ir Siaures miestelio parduotuvese galima susirasti tai, kas sirdziai miela. Tik, aisku, reikia ieskoti.

Mes visada perkame (o remontus pas save, anyta, mano tevus ir t.t. daremes jau kelis kartus) perkame storesnio pluosto vinilinius tapetus. Man patinka, kad ten ir faktura yra, ir stori tapetai truputi sienu nelygumus paslepia. Popierinius klijuoti - neduokdie - plysta, slysta, neprispausi

Maciau dar naturalaus pluosto ir tuos pacius vinilinius, bet placius tapetus (90 cm plocio berods, jei neklystu) - jei kas ka zino, pasakykite savo nuomone. Idomu, kaip jie klijuojasi, kaip laikosi, kaip atrodo.
O del pasirinkimo vietu - man Vilniuje patiko Statau (ten yra tokiu idomiu, kuriu nera kitose parduotuvese). O siaip, ir Ermitaze, ir Senukuose, ir Siaures miestelio parduotuvese galima susirasti tai, kas sirdziai miela. Tik, aisku, reikia ieskoti.
Va aš audžiu mintį amuose dekoruoti sienas (jau tuoj pirksim namą, tai tas dekoravimas geriausiu atveju po pusmečio bus, bet dabar jau daug idėjų prisigalvojau).
Va čia daug idėjų sienų dekoro:
Sienų dekoras
Čia radau panašią temą, prasideda viskas apie vaikų kambarį, o paskui tema išsivysto į trafaretinį dažymą:kita tema
panaši tema
dar puslapiukas su sienų dekoru:
sienų tapyba
Va čia daug idėjų sienų dekoro:
Sienų dekoras
Čia radau panašią temą, prasideda viskas apie vaikų kambarį, o paskui tema išsivysto į trafaretinį dažymą:kita tema
panaši tema
dar puslapiukas su sienų dekoru:
sienų tapyba
gal kas klijavosi pas save sienu danga? (doremus, iris pardavineja), kuriu plotis po 1,3 m... ir gal gali kas nors koki klijuotoja parekomenduoti?
labai reik...
labai reik...
kadangi namas musu senas, rekonstruojamas, visur gipsas, meistrai berankiai, o plesia lyg 4 rankas turetu, tai nusprendem sienas klijuoti stiklo tapetais patys. gyvenime nesu panasiu darbu darius, bet patiko. Paprastai klijuojasi, kur blogiau suvedimus padarem, tai su marmuriniu glaistu tarpelius uzpildem ir liuks. Kolei kas patenkinta ir dirbti paprasta, nes klijais tepama tik siena, tapeto nereik. Tik gal brangokai tie tapetai gaunasi, bet mums buvo svarbu, kad stiklo tapetai sudaro kaip ir armuojanti sluoksni, pro kuri nesimato sienu trukimu, jei tokie bus. na, aisku, ziuresim, kaip viskas galutiniame variante atrodys, kai nudazysim viska

pas mus gipsas dazytas, menesis laiko, o as jau galvoju kaip ji isvalyti , kazkaip demes baisiai ;lipma, gal dazai prasti?

Nuo rugpjucio gresia remonto pradzia, taigi pradejau dometis ivairiausiais dalykais su tuo susijusiais. Vat skysti tapetai man naujiena buvo
man patiko. Sio vakaro diskusija su MB bus sia tema
nors faktas, kad jis seniausiai jau apie tai zino...
Reik ir ermitaza aplankyt, kur ten juos parduoda... tik noretusi ir pavyzduku kokiu pamatyt, realiai kaip atrodo, nes parduotuvej nerimti tie pavyzdziai...

Reik ir ermitaza aplankyt, kur ten juos parduoda... tik noretusi ir pavyzduku kokiu pamatyt, realiai kaip atrodo, nes parduotuvej nerimti tie pavyzdziai...