Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų dangos

Gal kuriai teko susidurti su Total apdailos plokštėmis?
Vieną sieną palei laiptus norėčiau dekoruoti, bet mano išsirinktą faktūrą padauginus is 30 kvadratu sienos pločio gaunasi net 7 tūkst. g.gif Gal kas žinot kokią nors pora tūkstančių pigesnę alternatyvą? 4u.gif

http://www.riteris.l...rios_teksturos/
Atsakyti
mano klausimas turbūt tiks prie sienų dangų. Rekonstruojam antrą aukštą ir vieną sieną vyro pageidavimu išmūrijom iš senovinių raudonų plytų. Gal kas esate susidūrę su tokių plytų paruošimu naudojimui? T.y. gal kas žinote, kaip jas šveisti ir kokiu lauku lakuoti ir ar išvis tas reikalinga? Būsiu labai dėkinga už atsakymą ax.gif

Dėl stiklo pluošto tapetų galiu pasakyti, kad tai labai ilgaamžis dalykas. Mano tėva gal jau 6 metai kaip išsiklijavę tokiais tapetais ir jokių nusiskundimų, jokių nusidėvėjimų. Dėl šitos priežasties ir mes vienam kambary juos išklijavom, dabar linkstu prie to, kad ir vaikų kambaryje reikia tokiais klijuoti, nes kiek ieškojau vaikiškų tapetų, tai neradau nieko širdžiai mielo, o jei gražu, tai tada ir brangu smile.gif
Atsakyti
O as isradau puosti sienas siutais paveiksliukais cool.gif (pvz. parase)

QUOTE(emrata @ 2008 07 23, 09:44)
vaje kokios grozybes  wub.gif  cia pacios darbeliai?

Aciu ax.gif , pacios. Jau susilaukiau nepatentiktu mamu del paraso, kad per daug reklamuojuos schmoll.gif. Toms kurioms taip atrodo - pirkti nebutina, dauguma cia dalyvaujanciu - auksarankes, as tik idejas siulau drinks_cheers.gif . 4u.gif
Atsakyti
[quote=driu,2008 07 16, 11:13]
Gal kuriai teko susidurti su Total apdailos plokštėmis?
Vieną sieną palei laiptus norėčiau dekoruoti, bet mano išsirinktą faktūrą padauginus is 30 kvadratu sienos pločio gaunasi net 7 tūkst. g.gif Gal kas žinot kokią nors pora tūkstančių pigesnę alternatyvą? 4u.gif

dar gali pabandyti skystus tapetus, arba kamštyne danga. Ir pigiau ir praktiška. Padariau pas save.Trys metus. Juokiu sisidevejemo žimių.
Atsakyti
Geri tapetai kainuoja brangiai, bet žinokit visai nesgiailėjau išleidusi daugiau pinigų tikrai kokybiškiem. Vienas dalykas, kad tokių ir priežiūra labai lengva, nes jie ir valosi super, jeigu kas, o ir atrodo tūkstantį kartų geriau nei pigesni. Be to, juk ne kasmet juos klijuoti reikia, tai labai labai gerai reiketu pagalvoti ar pirkti pigesnius. Galima ir likuciu paieskoti - buna pigiau, o galima pazaisti tos pacios fakturos, bet skirtingu spalvu -ka mes ir padarem vienam kambary, ir dziaugiames rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Niu tai ar teko kuriai paciai klijuoti skystus tapetus ? g.gif labai noriu jais isklijuoti viena siena .. tik idomu kiek kainuoja ... g.gif jei kuri ka zinote apie tai daugiau , tai laaaabai lauksim pasipasakojimu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Padekite prasom surasti plytas imituojancias plokstes prekyboje Vilniuje. Va tokios kaip paveikslelyje, tik jos pilkos spalvos, vadinasi "Brick white". Anksciau jos buvo ir tuose paciuose "Senukuose", o dabar jau tokiu nera cry.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 06 18, 02:39)
tapo ir man aktuali si tema, laukia remontas, ir nzn kaip sienas daryt: dazyt, tapetuot, skystus tapetus ar dar ka daryt.... doh.gif
patiktu dazytos sienos, tik idomu, ar tada jas galima valyt-plaut? (na tarkim apie elektros jungikli buna labai nusiciupineja)

pas mus sienos dazytos, tai gali jas nors ir sepeciu sveist, visiskai nenusitrina. taciau dazuose tikrai daug silikono.
Atsakyti
na sige su tom plytomis vargau be proto.informacijos neradau,kiek patarimu prisiklausem...pati su aparatu ant kurio galo metalinis sepetys sukasi,sveiciau.sunku,keikiau,nes niekas neapsieme sio darbo daryti.nosis ir ausys-vien raudona kose... biggrin.gif tai su vyru visa savaite dirbome,geriau plytas sudrekinti,netaip dulka.po to yra aliejus spec,plytoms ir sutvirtintojas,kad netrupetu kaip suprantu.mes aliejumi net netepeme,nes norejome,kad plytos atrodytu ne tokios ryskios.turiu foto pries ir po.bet beda ir geda blush2.gif nemoku ykelti ju y cia.banziau n kartu... blush2.gif
Atsakyti
mergytes ieskau pagalbos !!!
irenginejam 5 kvadratu virtuve, su baldais viska jau susitvarkem - gaminami bet neturiu ideju kaip apipavidalinti viena tuscia siena prie kurios bus staliukas su kedelem g.gif kadangi vietos mazai tai norisi ir kad erdve plestu ir jauki miela butu bigsmile.gif nu nieko neisgalvoju, mastau apie plyteles ir vedrodine juosta... bukit geros patarkit, gal kas ka nors matet ax.gif...
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 09 19, 06:43)
Geri tapetai kainuoja brangiai, bet žinokit visai nesgiailėjau išleidusi daugiau pinigų tikrai kokybiškiem. Vienas dalykas, kad tokių ir priežiūra labai lengva, nes jie ir valosi super, jeigu kas, o ir atrodo tūkstantį kartų geriau nei pigesni. Be to, juk ne kasmet juos klijuoti reikia, tai labai labai gerai reiketu pagalvoti ar pirkti pigesnius. Galima ir likuciu paieskoti - buna pigiau, o galima pazaisti tos pacios fakturos, bet skirtingu spalvu -ka mes ir padarem vienam kambary, ir dziaugiames rezultatu  biggrin.gif

Ir aš ilgai blaškiusis išsirinkau tapetus ir palei laiptus, pirkau vinilinius, su stambiu rastu Domus galerijoje 4u.gif manau bus labai gražu ir praktiška, ir šilta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa1 @ 2008 09 20, 00:26)
Niu tai ar teko kuriai paciai klijuoti skystus tapetus ? g.gif  labai noriu jais isklijuoti viena siena .. tik idomu kiek kainuoja ...  g.gif  jei kuri ka zinote apie tai daugiau , tai laaaabai lauksim pasipasakojimu  mirksiukas.gif

Prieš savaitę klijavau skystais tapetais kolidorių;nesunku tik reikia laiko ir kantrybės ,nes darbas vyksta labai lėtai,na nebent jei turit praktikos.Man maišelis tapetų kainavo 100lit ,juo užtepiau apie 4kv,dar pirkau spec glaistą apie20lt ,sumaišai ta turinį su vandeniu ,kol gaunasi masė panaši į 'faršą' ir su rankomis lipini spausdama prie sienos,prilipinus palygini su glaistykle. Aš užsimaišydavau po nedidelį kiekį ir per keturis vakarus sutepiau,siulų nesimato,atrodo gerai ir įdomiai ,dar galima paskaityti čia smile.gif http://www.rp-reklam...nstrukcija.html
Atsakyti