Gimdžiau praėjusią savaitę ir esu daugiau nei patenkinta gimdymu ir priežiūra po jo

Gimdžiau ir gulėjau toj mokamoj gimdykloj - palatoj, todėl jaučiausi, tarsi būčiau viešbutyje

Vyras visa laika gyveno kartu, turėjo atskirą lovą

Ten dušas, tualetas, paveikslai ant sienų, žodžiu nuostabu

Tam aukšte, kur viso po gimdymo guli, taip ir nepabūvojau, ten pat gimdžiau, ten pat gulėjau, iš ten namo po dviejų parų išvažiavau ir nei tualetų nemačiau bendrų, nei dušų, nei jokių kitų mamyčių, iš savo palatos nebuvau išėjusi
Gimdžiau pas gydytoją Mariją Diliautienę bei akušerę Verą Karalienę, abi tiesiog nuostabios buvo, ir po gimdymo nuolat lankė mane bei padėjo

Ir anesteziologe puiki nerealiai, jos dėka gimdžiau su plačiausia šypsena, tik va jos pavardės nemačiau
Žodžiu mano gimdymas praėjo n kartų puikiau, nei tikėjausi, vienintelis blogumas, kad biški uodegą kirpo ir siuvo, tai poto skaudėjo, kol gijo
QUOTE(zirafos sese @ 2006 03 06, 11:59)
Žinosim
O kaip ten apskritai Pogimdiniam skyriui jauteisi? (Net nzn, kaip tas skyrius iš tikrųjų vadinasi?

) Kaip seselės? Ar padėjo, ar parodė, kaip leliuką teisingai prie papuko glausti reikia ir pan.?
Aš gi toj mokamoj gimdykloj-palatoj gulėjau, o ji tam aukšte, kur ir kitos gimdyklos, taip kad pogimdiniam skyriuj net nebuvau ir nieko nemačiau, o pas mane tai nuolat ateidavo ir akušerės, ir sesutės, visomis buvau patenkinta

Kaip minėjau, vienintelis asmuo iš viso personalo, kuriuo buvau nelabai patenkinta, tai Uscila

Net valytoja buvau labai patenkinta, bo kadangi gulėjau ten, kur ir gimdžiau, tai po gimdymo buvo ten ką valyti ir tvarkyti (kraujai visokie ir t.t.), kad mums būtų švaru ir patogu, tai atėjusiai valytojai biški davėm, tai paskui mūsų palata blizgėjo, nuolat valė, šiukšles išnešinėjo ir t.t.

Na aišku, kaip supratau tai su visom, kurios toj mokamoj palatoj guli, geriau elgiasi personalas, na aišku ir gauti ką nors turbūt labiau tikisi
O Mileris pas mus buvo nosį įkišęs po gimdymo praėjus kelioms valandoms, mes tada su vyru vieni jau buvom, mažyliu džiaugėmės, tai atidarė duris, galvą įkišo, pasiklausė, ar viskas ok, kaip jaučiamės, sakom ok, tai sako gerai, uždarė duris ir kažkam šalia buvusiam pasakė: nu va, 200 litų (čia tiek ta palata kainuoja)