Įkraunama...
Įkraunama...

Mokama palata VGN arba vienvietė

QUOTE(Spungena @ 2013 05 24, 11:50)
norėjom ir mes mokamos palatos, bet išpuolė gimdyti vasario gale, tuo metu kai uždarė raudoną kryžių, o santariškių dar neatidarė, tai ohoho kiek gimdyvių užgulė VGN'ą biggrin.gif Gavom tokią varganą ir labai ankštą palatėlę pačiam koridriaus gale. Bet neliūdžiu dėl to, bendroj palatoj su kokia "likimo drauge" pagulėti gal net ir linksmiau, pokalbiai atitolina nuo viso to streso ir skausmų po gimdymo smile.gif.

Aš gimdžiau irgi panašiai tuo metu (kovo pradžioje), tai apgultis buvo tikrai didelė, bet kažkaip mums pavyko be jokių problemų gauti tą mokamą palatą. Vos tik mane paguldė į gimdyklą, vyras nuėjo užsakyt jos ir iškart gavo. Gavom be wc ir dušo, bet bendro naudojimo buvo prie pat, tai jokių keblumų nekilo smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalink, kiek dabar kainuoja tos mokamos palatos su/be wc ax.gif
Atsakyti
Kai buvau gimdykloje, tuo metu vyras nuėjo rezervuoti mums šeimyninės palatos. Tuo metu buvo laisvos tik be dušo ir WC, todėl kitokio pasirinkimo nebuvo.
Mum atskira palata kainavo: 15 Eur man ir 15 Eur vyrui už kiekvieną naktį.

Jeigu būtų galimybė, vienareikšmiškai imtume su patogumais, kadangi dvi dienas šliaužiau iki WC į koridoriaus galą.
Jei tik yra galimybė pasirinkti mokamą palatą, tačiau be patogumų, prašykite kuo arčiau WC.
Atsakyti