Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit su one.lt

QUOTE(inga-uk @ 2007 02 22, 14:34)
o as jau kokias tris savaites taip vargstu, ir kas svarbiausia daviau uzklausima kodel taip tai man nieko niekas ir nepasake  g.gif o pastarosiomis dienomis net neleidzia ir prisiregistruoti  g.gif ka daryt neisivaizduoju nes buciau siuntusi i kita pasta bilieta atsispausdinimui, o dabar ir negaliu niekaip atsispausdinti bilieto kuris kainuoja ne viena ir du litus schmoll.gif

Vargsti, kaip tai? O dėl prisiregistravimo, gal tuo metu apkrautas puslapis? O nemėginai eiti i punkta-pamiršai slaptažodi. Ten tereikės įvesti savo tel. nr. kurio registravaisi.
Atsakyti
sveiki 4u.gif gal kas zinote kodel one "drauguose" neimanoma siusti zinuciu, nors iki siol viskas buvo gerai? g.gif vietoj issiustos zinutes man parasoma "klaida". kas cia daros? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 26 vasario 2007 - 16:31
[būna kartais ir kad rašo klaida bet ir pati nežinau kodėl. šiandien susirašinėjau su drauge one tai nieko panašaus nebuvo. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
ax.gif Nesistebek....pas juos problemos su serveriu...Stenkis one.lt naudoti diena kai maziausiai zmoniu ax.gif o seip tai as siandien issiregistravau is one.lt, nes nusibodo strigimai cool.gif
Atsakyti
bet kad paskutiniu metu man tai nieks nestriginėjo
Atsakyti
Čia yra tokių, kurie dalyvauja tame vaikų darželyje? blink.gif doh.gif
Atsakyti
tai nereik bendraut su vaikų darželiu
Atsakyti
Vaiku darzelis ar ne, bet labai patogus bendravimo su draugiukais budas. gossip.gif Isivaizduojat, prie kelias dienas netekus kantrybes parasiau one administracijai laiskeli tai turejo naglumo atrasyt "ar naudojate koki nors "toolbar" - Yahoo, Google ar pan.? Kokia narsykle naudojate - Explorer, Mozilla, Opera? Kokia antivirusine programa naudojate? - ar yra ijungta "pop-up blocker" funkcija?
Ar bandete prisijungti prie kito kompiuterio?" doh.gif Nors tai tikrai is ju kazkokia problema, nes viskas mano kompe yra tvarkoj, ir jokiam kitam internetiniam puslapy jokiu problemu nera, tik su one amzinos nesamones dedas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 27 vasario 2007 - 19:03
Visa tiesa apie one. http://kriu.lt/faktai/?id=11
Atsakyti
smile.gif+2007 02 27, 20:13-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 27, 20:13)

ax.gif Čia tai tikra tiesa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 02 26, 18:29)
sveiki  4u.gif gal kas zinote kodel one "drauguose" neimanoma siusti zinuciu, nors iki siol viskas buvo gerai?  g.gif  vietoj issiustos zinutes man parasoma "klaida". kas cia daros? doh.gif

pas mane ta pati beda unsure.gif kai ispresi beda, parasyk vaista blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 03 03, 16:38)
pas mane ta pati beda  unsure.gif  kai ispresi beda, parasyk vaista  blush2.gif

butinai drinks_cheers.gif jei tik pirma laiko nepasiusiu ju velniop, issilydzius siaip jau gelezinei mano kantrybei. gun_smilie.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti