Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit su one.lt

Merginos, ko jus vargstat su tuo one, seniai laikas pamirst, kai dabar pilna e-mailu nuo 1 GB ir daugiau - yahoo, hotmail, pagaliau gmail, kuris yra lietuviskas smile.gif pakvietimu dar turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2007 03 08, 20:33)
Merginos, ko jus vargstat su tuo one, seniai laikas pamirst, kai dabar pilna e-mailu nuo 1 GB ir daugiau - yahoo, hotmail, pagaliau gmail, kuris yra lietuviskas smile.gif pakvietimu dar turiu biggrin.gif

G-mail pakvietimų nebereikia. Jis jau laisvas.
Atsakyti
bet su one tikrai kazkas darosi doh.gif , nezinau, gal cia todel, kad vienas kompas, bet pvz. kitas gali laisvai ieiti i e-mail'a blink.gif . Jei as surenku savo e-mail'o login, tai kartais atsidaro mamos e-mail'as blink.gif , arba atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 03 03, 16:38)
pas mane ta pati beda  unsure.gif  kai ispresi beda, parasyk vaista  blush2.gif

na pas mane jau kelios dienos viskas thumbup.gif pirma diena kai kaip visada jau is lempos pabandziau issiust zinute ir issisiunte, net issiziojau is nustebimo. lotuliukas.gif taip keista buvo kad nesupratau kaip taip gali buti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip aš nepernešu one.lt schmoll.gif anksčiua ten buvau užsireginęs, nu bet užkniso nerealiai, jau skype daug geriau lotuliukas.gif o kiti tai be one gyvent negali.... pvz dalis mano klasiokų blink.gif kaip narkomanai, per laisvą minutę lekią į one..... siaubas kas darosi šiais laikais ..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 08, 20:55)
bet su one tikrai kazkas darosi  doh.gif , nezinau, gal cia todel, kad vienas kompas, bet pvz. kitas gali laisvai ieiti i e-mail'a  blink.gif . Jei as surenku savo e-mail'o login, tai kartais atsidaro mamos e-mail'as  blink.gif , arba atvirksciai  biggrin.gif

Jo, man taip irgi panasiai buvo. g.gif
Be to, el.paste net nebeduoda zinutes parasyti, visur System error: null !

Bet tai nebesvarbu, reiks begt is to one bye1.gif
Atsakyti
as ir turiu one.lt pasta, bet ziauriai užknisantis, pastovai "laikinai Išjungtas" bash.gif. anksciau normaliau buvo dabar tai vapse š.. aggressive.gif reiks trintis is ten
Atsakyti
Jėzau, niekad paštu tuo nesinaudojau ir nesinaudosiu doh.gif
Jau tokia nesąmonė blink.gif
Yra daug geresnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 15, 15:25)
One paliko vienas didelis didelis sh.. Cia placiau apie juos gali paskaityti biggrin.gif
http://kriu.lt/faktai/one-lt

čia tai gerai thumbup.gif lotuliukas.gif

niekada ten nesiregistravau ir nesuprantu, ko čia nervintis. Dabar gi tų e-mail'ų nemokamų daugiau nei reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2007 05 31, 14:49)
Jo, man taip irgi panasiai buvo. g.gif
Be to, el.paste net nebeduoda zinutes parasyti, visur  System error: null !

Bet tai nebesvarbu, reiks begt is to one  bye1.gif
Laikas keistis? smile.gif Mėginkite yahoo.com (blogai, kad gan lėtai krauna ir yra nemažai reklamų, nepatogus), gmail.com (man pats pačiausias: daug daug vietos, be reklamų, stabiliai veikia, geras spam'o filtras, patogus naudojimas) ir dar lietuviškų yra. wink.gif
Atsakyti
LA, gal ka žino buvo perpildytas kompas programai leidau ištrinti nereikalinga programa kai įėjau į one.lt ten nebegaliu nusiūsti žinutės kaži kas atsitiko g.gif schmoll.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2007 08 05, 18:36)
LA, gal  ka žino buvo perpildytas kompas programai leidau ištrinti nereikalinga programa kai įėjau į one.lt ten nebegaliu nusiūsti žinutės kaži kas atsitiko g.gif  schmoll.gif  unsure.gif  verysad.gif

Labux

o gal tiesiog tavo anketą kas nors užblokavo? Ar negali taip būti?
Nes jei anketa užbluokuota, tada tikrai neleidžia siusti žinučių.
Atsakyti