man tai slykstus Dior pure poison. skaiciau, kad pagal zodiako zenkla jie tinka liutams, kadangi as liute, idomumo delei karta parduotuveje pauosciau...nu nesuprantu kaip galima tokiais kvapintis...
QUOTE(F_A @ 2007 09 14, 04:51)
Na man is nemegstamiausiu Nr. 1 butu Samsara - nuo siu kvepalu net ziaugciot pradedu jei bunu su kazkuo jais pasikvepinusiu
2-5 vietas dalinasi E. Lauder dauguma kvepalu ("Beyonde paradise", "Intuition", "White linen", "Beautiful")
ne man jie 

2-5 vietas dalinasi E. Lauder dauguma kvepalu ("Beyonde paradise", "Intuition", "White linen", "Beautiful")

Man irgi Estee Launder

Papildyta:
QUOTE(Miss Cherie @ 2007 09 26, 15:51)
O kaip jums Chanel madmoissele
Chanel'iu nemegstu, bet sitas vienintelis niam niam

QUOTE(Freshi @ 2007 10 03, 17:59)
Man irgi Estee Launder
bet ne vienus turejau, nes mamos draugas vis dovanodavo, o as nenoredavau izeist ir nesakydavau, kad jie slykstus, tai pastatydavau i vonia ir mama jais purksdavosi, kai suni eidavo vedziot- taip ir susinaudodavo 
Papildyta:

Papildyta:

Smagu,bet jis tai visai nesaldus,kaip ir astrokas

Man nepatinka visi DG kvapai ir Chanel Chance
Mano nosi erzinantys:
YSL "Opium"
YSL "Yvresse"
Davidof "Cool Water"
Dior "Pure poison"
Dior "Miss Dior Cherie "
Kenzo "Flower by Kenzo"
YSL "Opium"
YSL "Yvresse"
Davidof "Cool Water"
Dior "Pure poison"
Dior "Miss Dior Cherie "
Kenzo "Flower by Kenzo"
visi escados isskyrus magnetism,man
dar tokie Shalimar,ir hypnotic poision dioro.ziauriai man patiko,turejau visa linija,o paskui,op ir neskanus pasidare.
dar moschino cheap and chic nelabai...

dar tokie Shalimar,ir hypnotic poision dioro.ziauriai man patiko,turejau visa linija,o paskui,op ir neskanus pasidare.
dar moschino cheap and chic nelabai...
as ir turejau meginuka Dior "Miss Dior Cherie ", ismeciau, nes kvapas labai sunkus buvo, man toks bobiskas

Angel negaliu pakęst
ir Burberry London

Prada

QUOTE(helena @ 2007 10 05, 23:03)
Man Burberry London labai labai skanūs

Kolege kvepinosi Samsara, tai mane tikra ta zodzio prasme nuo ju pykindavo