Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

QUOTE(Kosmeta @ 2007 10 19, 16:42)
Kai pradejau dirbt Parfum Expresse tai oij kiek nemegstamu atsirado  biggrin.gif  bet daug ir megstamu  biggrin.gif o anksciau tik keleta zinojau  biggrin.gif

oo zmogus is parfum expresso bigsmile.gif galetum siaip papasakot ka idomaus apie zmoniu skoni peveze blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
gawom siandiena wyriskus hermes-terre d'hermes..moteriskus-chopard-infiniment,celin dion,kylie minogue ir daug daug wisokiu rinkinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 10 19, 16:48)
gawom siandiena wyriskus hermes-terre d'hermes..moteriskus-chopard-infiniment,celin dion,kylie minogue ir daug daug wisokiu rinkinuku  4u.gif

Vau, Hermes... ar mini ar didelis butelis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 19, 15:53)
Vau, Hermes... ar mini ar didelis butelis? bigsmile.gif

50ml-189...kaip wyrisku gana ydomus kwapas,bet keistokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 10 19, 16:57)
50ml-189...kaip wyrisku gana ydomus kwapas,bet keistokas  smile.gif

Aišku, ačiū 4u.gif O gal kada ir moteriškų turėsit Hermes'ų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 19, 16:00)
Aišku, ačiū 4u.gif  O gal kada ir moteriškų turėsit Hermes'ų?  rolleyes.gif

niu kolkas nieko nezinau...cia jau kaip waldzia musu sugalwos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 10 19, 17:02)
niu kolkas nieko nezinau...cia jau kaip waldzia musu sugalwos  smile.gif

Reiktų tai valdžiai primint, kad SM yra krūva Hermes fanių, kurios tuoj pat juos nupirks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 19, 16:05)
Reiktų tai valdžiai primint, kad SM yra krūva Hermes fanių, kurios  tuoj pat juos nupirks. biggrin.gif

parasykit man konkrecius pawadinimus ir kai tik waldzia teirausis as jiems priminsiu ko teiraujasi klientai smile.gif
Atsakyti
Kai buvau labai jauna ir graži, tai patiko arbūziniai/agurkiniai (helowyn, Chanson D Eu, dar vieni kurių neprisimenu pavad.- bet gana gaivūs, žolės kvapo). kai šiek tiek pasenau- Samsara, Shalimar, Givenchy, Kashmir... wub.gif wub.gif Bet buvo sutikusi mano sveikatėlė ir po pasveikimo nebegaliu- jie man smirda:mmm . Ir kaip įtariu pats mylimiausias komponentas taip veikia- sandalmedis.
Nelabai seniai atradau kvapiuosius aliejus - tai dabar kaifuoju jais pasitepus blush2.gif Ir susinaudoja ne taip greit.

P.S.Dėl bendradarbių... Nusipirkau "Lor de torrende" jais pasikvėpinus eidavau darban. Po kiek laiko kolegei sūnus padovanojo tuos kvepalus ir ji pradėjo naudotis. doh.gif Oi kaip nekenčiu kai keli tą patį naudoja. Teko irgi laukt kol ji užbaigs
Atsakyti
Man tai Gucci Rush, Crystal Noir - visai nieko. Angel puse velnio, bet tik ne kasdienai.
O labiausiai nemegstu gaiviu, vandenyno ir gelyciu kvapo... per lengvi jie man... smile.gif
Atsakyti
man tai nepatinka melionu, citrinu kvapo kvepalai.
o seip saldus thumbup.gif na tokie kaip b.spears, naomi campbell kaikurie ir kt.
Patinka ir subtilesni tokie, kaip Ck nepamenu pavadinimo, tokioj bespalvej bonkutej.

Eglužė žiemos, kas per kvapieji aliejai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 20 spalio 2007 - 17:12
QUOTE(Kosmeta @ 2007 10 19, 17:13)
parasykit man konkrecius pawadinimus ir kai tik waldzia teirausis as jiems priminsiu ko teiraujasi klientai  smile.gif

24 Faubourg by Hermes
24 Faubourg Eau Delicate by Hermes
24 Faubourg Summer by Hermes
Amazone by Hermes
Caleche by Hermes
Caleche Eau Delicate by Hermes
Eau des Merveilles by Hermes
Elixir des Merveilles by Hermes
Hiris by Hermes
Rouge by Hermes
Rouge Eau Delicate by Hermes

4u.gif Nors keleta is isvardintu.