atsimenu kazkada Statkeviciaus kvepalus parduotuvej pauosciau tai kvapas nepatiko labai
cia ziuriu daug kam Gucci Rush nepatinka.. o man jie labai faini
, bet va Gucci Rush 2 tai nepatiko
atsimenu kazkada Statkeviciaus kvepalus parduotuvej pauosciau tai kvapas nepatiko labai
tai buvo patys "neskaniausi" kvepalai kada nors uostyti
QUOTE(Dovistoma @ 2007 08 08, 15:19)
JPG Classique vasarinis variantas
kartais naudoju, o šiaip nemėgstu gaivių, nebent vieninteliai - Eau de Chanson Coty ir EA Green tea - labai retai naudoju
kartais naudoju, o šiaip nemėgstu gaivių, nebent vieninteliai - Eau de Chanson Coty ir EA Green tea - labai retai naudoju
QUOTE(soir @ 2007 08 09, 09:01)
geras - Eau de Chanson Coty
As irgi stoju i Eau de Chanson myletoju buri!!!
QUOTE(bijanti @ 2007 08 10, 18:29)
Negaliu pakesti sunkiu kvepalu i kuriuos ieina paciule - Gucci "Rush"(kosmaras, kaip vienoj knygoj apibudinta: smirda kaip padvisusi pele
), Naomi Campbell "Cat deluxe" - nuo ju karta vos neapsivemiau autobuse vaziuodama kai kazkas buvo prisikvepines jais
siaip visi Naomi campbell smirdi, baisus ir mugler 'alien", angel nepatinka bet ne iki tokio lygio dar
Joa "Cax deluxe" man irgi kosmariskai smirda
QUOTE(Supergirl @ 2007 08 11, 22:16)
Galvojau galvojau, apie kokius čia Chanson kvepalus šneka eina, ir prisiminiau. Šituos, taip?

Turėjau ir aš juos. Abejus. Šitų žalių kvapą dar ir dabar prisimenu, kai pamačiau buteliuko nuotrauką
Geri buvo, vaikystę primena, o ir nebrangūs 

Turėjau ir aš juos. Abejus. Šitų žalių kvapą dar ir dabar prisimenu, kai pamačiau buteliuko nuotrauką
va va, as irgi vis galvojau, apie ka cia merginos sneka, nes pavadinimas man jau toks girdetas
pirmieji mano pacios pirkti kvepaliukai
ir pamenu, kad tie zydrieji man lb nepatiko kazkodel
man taj nepatinka J.LO "GLOW" ir ISSEY MIYAKE "L'EAU D'ISSEY" abu turiu jau pora metu ir abu visiskai nauji,uzteko viena kart pauostyt ir visai nepatiko,ir abiejus gavau dovanu is broliu....
gal yra tokiu kurioms patinka?? Galeciau parduot nebrangiai....
QUOTE(Supergirl @ 2007 08 11, 22:33)
tikrai purskiami
O man Angel patinka 
Siaip saldesniu as megeja, bet va ir Moschino I love love prilipo - nu geruliai tokie
Niekaip negaliu Chanel chance prisijaukint - nu riecia man jie nosi, o kai pasipurskiau tai net negera pasidare - ant manes jie kazkoki muilo kvapa igauna.. fee..
Nepatinka ir kitu mylimi J'adore
Ai dar prisiminiau YSL Baby doll pernest negaliu
:
Siaip saldesniu as megeja, bet va ir Moschino I love love prilipo - nu geruliai tokie
Niekaip negaliu Chanel chance prisijaukint - nu riecia man jie nosi, o kai pasipurskiau tai net negera pasidare - ant manes jie kazkoki muilo kvapa igauna.. fee..
Nepatinka ir kitu mylimi J'adore
Ai dar prisiminiau YSL Baby doll pernest negaliu
Galvojau galvojau, apie kokius čia Chanson kvepalus šneka eina, ir prisiminiau. Šituos, taip?

Jau ir pati buvau pamirsus kad kazkada tokius(zalius) turejau

Jie buvo ir purškiami ir nepurškiami turėjau ir tokius ir tokius
Visu arbuziniu .. brr.