Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kurių negaliu pakęsti

norėčiau paklausti tų, kurios nemėgstat gaivių kvepalų - kuo kvėpinatės tokiomis karštomis dienomis kaip šiandien karsta.gif šiandieniniam orui nieko iš turimų kvapų negalėjau pritaikyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 08, 15:24)
norėčiau paklausti tų, kurios nemėgstat gaivių kvepalų - kuo kvėpinatės tokiomis karštomis dienomis kaip šiandien  karsta.gif šiandieniniam orui nieko iš turimų kvapų negalėjau pritaikyti unsure.gif

Moschino I love love,Carolina herrera 212 splash kazkokie irgi gaivus.Leaur par Kenzo,Davidoff kazkurie smile.gif
Atsakyti
Aš tai šian EA Greean Tea prisiminiau beturinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 08, 16:42)
Moschino I love love,Carolina herrera 212 splash kazkokie irgi gaivus.Leaur par Kenzo,Davidoff kazkurie smile.gif

Tai cia gi toms kurios megsta gaivius kvapus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 08 08, 14:24)
norėčiau paklausti tų, kurios nemėgstat gaivių kvepalų - kuo kvėpinatės tokiomis karštomis dienomis kaip šiandien  karsta.gif šiandieniniam orui nieko iš turimų kvapų negalėjau pritaikyti unsure.gif

Kazkurioj kvepalu temoj rase, jog geriausiai karsta diena atsiskleidzia Dolce&Gabbana Sicily edp ax.gif Ir jie tikrai nera gaivus...anaiptol biggrin.gif
Atsakyti

JPG Classique vasarinis variantas
g.gif
kartais naudoju, o šiaip nemėgstu gaivių, nebent vieninteliai - Eau de Chanson Coty ir EA Green tea - labai retai naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija24 @ 2007 08 08, 16:16)
Kazkurioj kvepalu temoj rase, jog geriausiai karsta diena atsiskleidzia Dolce&Gabbana Sicily edp  ax.gif Ir jie tikrai nera gaivus...anaiptol  biggrin.gif

g.gif gal tikrai reiktų pabandyti ax.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 08 08, 15:49)
Aš tai šian EA Greean Tea prisiminiau beturinti  ax.gif

Kaip fainai smile.gif
QUOTE(Adietka @ 2007 08 08, 15:55)
Tai cia gi toms kurios megsta gaivius kvapus smile.gif

oi nedaskaiciau kad nemegsta gaiviu blush2.gif
Atsakyti
negaliu pakest astriu, sunkiu, spiritiniu doh.gif o siaip mano skonis keiciasi. kazkada negalejau, givenchy Hot Couture kvapo. o daba ziu, kad visai nieko biggrin.gif tik aisku ne vasariniai man jie.
Atsakyti

Jau senokai nustojau skirstyti kvapus i zieminius, vasarinius ,rudeninius .Kazkaip taip gaunasi , kad labiau nuo nuotaikos ar kitokiu, net nenusakomu dalyku ,priklauso vienoks ar kitoks mano pasirinkimas.Sakykim, su Kenzo drambliuku puikiai jauciuos karsta diena, bet smile.gif lygiai taip pat puikiai-salta ar lietinga smile.gif
Atsakyti
man astrus kvepalai viasai nieko,lb patinka is AVON tokie-glow,mmm dievinu wub.gif o negaliu pakest tai EA-red door,man tas kvapas toks ,,bobiskas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 09, 07:55)
o negaliu pakest tai EA-red door,man tas kvapas toks ,,bobiskas"  biggrin.gif

aha, man irgi tas nepatinka. matyt dar neužaugau...
Atsakyti