Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Ieva-Pieva - megstukas laaaaaaaaaabai thumbup.gif
Atsakyti
Ieva-pieva, megztukas thumbup.gif thumbup.gif labai mielas toks wub.gif

Mexxica, as tai mezgu 6 numerio virbaliukais mirksiukas.gif o ar darysi viena salia kito tuos burbulus?

qqte, gal trecio reikia sniuriuko prie nugaros kakliuko, kad neissitemptu peciai g.gif g.gif (na buna kartais taip prie megztiniu padaryta), o siaip tai lyg ir nereikia niekur schmoll.gif
Atsakyti
Merginos Jus tik nerkit o as jau visas kaip nors palaikysiu ir padrasinsiu ir paskatiniu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 15, 20:27)
qqte, gal trecio reikia sniuriuko prie nugaros kakliuko, kad neissitemptu peciai  g.gif  g.gif (na buna kartais taip prie megztiniu padaryta), o siaip tai lyg ir nereikia niekur  schmoll.gif

nea..ten parasyta kad apacioje 2 sniuriukus prisiuti is soniuko bet man nedasyla kam...
nu pabaigsiu susiusiu ir paziuresiu...
gal ka suimprovizuosiu
blogai kad nekur ner megztukelio nugaros ar sono kaip atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 15 rugpjūčio 2007 - 20:34
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 15, 13:10)

labai gražu
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 08 15, 19:27)
Mexxica, as tai mezgu 6 numerio virbaliukais  mirksiukas.gif o ar darysi viena salia kito tuos burbulus?

Aš jau padariau tuos burbulus ant rankovių, tik krašto apie megztinį ne ax.gif man išėjo šachmatine tvarka kaip ir nuotraukoj 4u.gif iš esmės tai taip, vienas šalia kito mastau.gif
Aš mezgiau su 7 nr, nes taip ant siūlų pakuotės parašyta buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 08 15, 17:58)
o ka tu mezgi??
as galiu palaikyt smile.gif
as su situo kamuojuosi megztukas
liko apdaila, ir krasciukai
tik kol kas nelabai supratau kaip sniuriukus prisiuti...ten parasyta kad 3 reikia
nu 2 suprantu po viena is kiekvieno sono
bet kur trecia  g.gif
gal kas zino?

koks grazus megztukas! thumbup.gif man labai patiko smile.gif as zadu imti karen milen suknele, bet galvoju, kad ja kaledom nersiu, o dabar imsiuosi a lia statkeviciaus sijono, jei tik pavyks issifruoti schema..
jauciu reikes paciai but statkevicium ir nusipiest schema cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 16, 22:06)
koks grazus megztukas! thumbup.gif  man labai patiko smile.gif as zadu imti karen milen suknele, bet galvoju, kad ja kaledom nersiu, o dabar imsiuosi a lia statkeviciaus sijono, jei tik pavyks issifruoti schema..
jauciu reikes paciai but statkevicium ir nusipiest schema  cool.gif

Gal galetu man, zioplai, kas nors paaiskinti kas cia per suknele, nes labai daug snekat apei ja, o as net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Karen Millen suknele
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2007 08 17, 09:36)
Karen Millen suknele
user posted image
user posted image
user posted image