Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Dzine @ 2007 09 03, 15:43)
nu super, ką ir besakyti  lotuliukas.gif  o dar kai aš natūroj mačiau tai išvis  thumbup.gif

Ronja, sesute mano oro_buckis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 27, 17:21)

o čia kažkieno baigtas darbas, nors man tai jis "pobaisis"

Tai ,kad čia originalas. user posted imageuser posted imageIr dar visai padorus. Teko čiupinėti KENZO meistrų darbus ,tai patikėk,mūsų auksarankės kruopštumu visa galva aukščiau, jau taip viskas nekokybiška, kad net baisu.
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 08 30, 13:05)
nes dar su Frederica baltą paltuką lyg ir mezgiosim  lotuliukas.gif

Tai jau prašom jungtis, nes aš jau įpusėjau
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 03, 15:57)
Tai ,kad čia originalas. Ir dar visai padorus. Teko čiupinėti  KENZO meistrų darbus ,tai patikėk,mūsų auksarankės kruopštumu visa galva aukščiau, jau taip viskas nekokybiška, kad net baisu.
Papildyta:
g.gif , vistiek ant modelio geriau atrodo nei "ant pakabos"
Tai jau prašom jungtis, nes aš jau įpusėjau

Siūlų neturiu unsure.gif ir tik 3-dienį gausiu pinigų, tai užsiėmiau kitom nesąmonėm" turinka, o gal suknelę iš gėlyčių neriu unsure.gif , neskubėk taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 03 rugsėjo 2007 - 15:13
Sveikutės hi.gif visos saunuoles Na o Mexxita tikrai tavo paskutinis megstinukas thumbup.gif as vis pasiskaitineju pavarvinu seile ir viskas,dabar bandau dukrai numegssti suknute ziemai aisku nezinau kaip su rankovem ir kaklu gausis nes nelabai suprantu ,kaip ta kaklo iskirpte padaryti ,turiu ir mezgimo knyga ,skaitau bet niekaip nedasunta doh.gif gal galetumet biskuti padeti mirksiukas.gif iskirptes noreciau apvalos ar kuri pradedanciai butu paprasta numegsti smile.gif
Siaip mano sirdy paverge skukneliu temoj ( ARELIA numegsta suknute) stai sita
user posted image
tai jei pavyks dukrai numegsti, bandysiu sita suknute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emaliuke: 03 rugsėjo 2007 - 15:30
QUOTE(emaliuke @ 2007 09 03, 16:27)
Sveikutės  hi.gif visos saunuoles Na o [B]Mexxita tikrai tavo paskutinis megstinukas  thumbup.gif as vis pasiskaitineju pavarvinu seile ir viskas,dabar bandau dukrai numegssti suknute ziemai aisku nezinau kaip su rankovem ir kaklu gausis nes nelabai suprantu ,kaip ta kaklo  iskirpte padaryti ,turiu ir mezgimo knyga ,skaitau bet niekaip nedasunta  doh.gif gal galetumet biskuti padeti  mirksiukas.gif iskirptes noreciau apvalos ar kuri pradedanciai butu paprasta numegsti  smile.gif

Na bandysim padėt, klausk, kai bus neaišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 09 03, 16:29)
Na bandysim padėt, klausk, kai bus neaišku  mirksiukas.gif

Tai jau neaisku lotuliukas.gif numezgiau jau iki tos vietos pradejau rankovems akis numetineti ir manau kad kakla reiktu pradet tvarkyt na as niekaip nesuprantu,daleiskim kur idejau suknute,kaip kaklo iskirpte daryti kaip tas akis numetinet ar ant atskiro virbalo deti man va tas neaisku ,nes niekad su virbalais tokiu dalyku nesu dariusi tik salikus kelis ir kepures vaikams visai paprastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 09 03, 16:35)
Tai jau neaisku  lotuliukas.gif numezgiau jau iki tos vietos pradejau rankovems akis numetineti ir manau kad kakla reiktu pradet tvarkyt na as niekaip nesuprantu,daleiskim kur idejau suknute,kaip kaklo iskirpte daryti kaip tas akis numetinet ar ant atskiro virbalo deti man va tas neaisku ,nes niekad su virbalais tokiu dalyku nesu dariusi tik salikus kelis ir kepures vaikams visai paprastas  smile.gif

Na bandysiu papasakot, kaip aš darau, kai jau numezgu iki tos vietos, kai reikia daryti kaklą. Gal yra ir koks kitoks būdas,bet aš darau šitaip g.gif Suskaičiuoju akis, kiek yra iš viso, tada numezgu iki vidurio, vėl numezgu atgal iki krašto (nuo vidurio atgal, o ne iki galo). tada vėl mezgu eilę, bet jau nebe iki vidurio, o kiek mažiau keliom akim (priklausko nuo siūlų storio ir to, kokio gilumo ir platumo iškirpimo noriu). tai gi tas kelias akis palieku ir vėl mezgu atgal, ir taip darau tl, kol jau lieka tiek akių, kiek reikia pečiui. jokių nenuleidžiu akių (ta prasme, nesuimu). Tada numezgu visą eilę iki pat galo, ir viską tą patį kartoju iš kitos pusės(t.y. numezgu iki vidurio, atgal, vel link vidurio palikdama kelias akis, vel atgal ir t.t.). kai jau baigiu, nuleidžiu akis. taip pat darau ir priekį, ir nugarą, tik priekiui aišku darau gilesnę iškirptę.
na nežinau ar ką nors supratai, sunku žodžiais paaiškint doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 09 03, 16:45)
Na bandysiu papasakot, kaip aš darau, kai jau numezgu iki tos vietos, kai reikia daryti kaklą. Gal yra ir koks kitoks būdas,bet aš darau šitaip  g.gif  Suskaičiuoju akis, kiek yra iš viso, tada numezgu iki vidurio, vėl numezgu atgal iki krašto (nuo vidurio atgal, o ne iki galo). tada vėl mezgu eilę, bet jau nebe iki vidurio, o kiek mažiau keliom akim (priklausko nuo siūlų storio ir to, kokio gilumo ir platumo iškirpimo noriu). tai gi tas kelias akis palieku ir vėl mezgu atgal, ir taip darau tl, kol jau lieka tiek akių, kiek reikia pečiui. jokių nenuleidžiu akių (ta prasme, nesuimu). Tada numezgu visą eilę iki pat galo, ir viską tą patį kartoju iš kitos pusės(t.y. numezgu iki vidurio, atgal, vel link vidurio palikdama kelias akis, vel atgal ir t.t.). kai jau baigiu, nuleidžiu akis. taip pat darau ir priekį, ir nugarą, tik priekiui aišku darau gilesnę iškirptę.
na nežinau ar ką nors supratai, sunku žodžiais paaiškint  doh.gif  4u.gif

Aciukas 4u.gif as kaskaip panasei ir galvojau smile.gif bandysiu ,veliau ziuresiu kaip rankoves gausis doh.gif jei viskas tvarkoj siandien vakare turetu priekis bun numegstas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emaliuke @ 2007 09 03, 16:58)
Aciukas  4u.gif as kaskaip panasei ir galvojau  smile.gif bandysiu ,veliau ziuresiu kaip rankoves gausis  doh.gif jei viskas tvarkoj siandien vakare turetu priekis bun numegstas  tongue.gif

tai puiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 03, 16:12)
Siūlų neturiu  unsure.gif  ir tik 3-dienį gausiu pinigų, tai užsiėmiau kitom nesąmonėm" turinka, o gal suknelę iš gėlyčių neriu  unsure.gif , neskubėk taip  mirksiukas.gif
Gerai, numesiu gazą, luktersiu tavęs, vistiek šiemet nebenešiosiu nestuke.gif ,tai iki pavasario laiko turiu.
Šeip kažkaip greitai neriasi, pradėjau kai dar nebuvai įkėlus nuorodos osincoj, tai mano nelabai panašus, bet aš ir nesistengiau kopijuot, tai koks gavosi- toks. Žodžiu labai smagus nėrinys, toks be ribų- fantazijos proveržis, man žiauriai patinka tokius nert, be schemų, be aprašymų, kas gaunas tas gaunas. Tai laukiu prisijungiant ir sėkmės užbaigiant kitus darbelius ir žinoma pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(forta @ 2007 09 03, 09:44)
Nu as galiu pasisiulyt i kompanija,turiu dukrele 20 metu,kuri labai nori mamos mezginiu(bet labai jau modeliukus sunku jai isrinkti),o pirmasis man tiktu bigsmile.gif Tai ka pradedam ax.gif Tik kalnieriu as darysiu vientisa,man rodos bus graziau?

bukit gera ,pasakykit kaip ir kiek akiu daDET VIENTISAM KALNIERIUI
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 09 03, 13:39)
Štai ir mano burbulinis  4u.gif
Jau anksčiau buvo baigtas, bet neturėjau užsegimo, tai nerodžiau  rolleyes.gif
Nuotraukos tai nestebuklas, nes pati fotkinaus  blush2.gif nors,  pats ir pats irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

http://public.fotki....urbulinis1.html
http://public.fotki....urbulinis2.html
http://public.fotki....urbulinis3.html

O man nerodo unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 09 03, 14:33)
as manau irghi kalnierius vientisas graziau
kokius siulus ir kokiu spalvu nusimatet sitam megztiniui?
jei isisifruosit rastelio schema kur ne pynes imeskit ok?

Aš turiu šviesių, beveik baltos spalvos siūlų, 100 % vilna smile.gif
Pradėjau vakar megzt ir nekaip sekėsi unsure.gif unsure.gif unsure.gif Bandžiau kokius 5 kartus, nesigauna schmoll.gif Bijau, kad per sunkų darbelį išsirinkau verysad.gif , be schemos nesusitvarkysiu doh.gif Su rašteliais tai viskas tvarkoj (nes aš paėmiau paprastą pinę ir tas šoninis raštas irgi kitoks mano), bet kaip išgaut tokią formą niekaip neįsivaizduoju schmoll.gif Reikia tikslesnių apskaičiavimų, nuo kiek akių pradėti ir po kiek kurioj eilej pridėti. Gal kas pagelbės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 04 rugsėjo 2007 - 07:00