Įkraunama...
Įkraunama...

Darom remontą patys

QUOTE(okkey @ 2007 12 18, 15:43)
dejo ale baltas, bet tokios idomios tarsi kvadratukais  ax.gif sveis dar nebandziau dar tik keli menesiai kaip kabo  mirksiukas.gif yra baltos kitam namukyje kur 2 metus kabo, tai taip virtuveje kiek apsinesusios, bet ka noret, ten gartraukio net nepakabinus as  doh.gif sveist nebandziau bet pabandysiu  ax.gif
na mes nuo lubu nuleidinejom karkasiuka toki, nes taip reikia kad butu toks kaip tuscias tarpas tiems halogenams italpinti (nepamenu kiek bet lygtais ne maziau 7 cm, tiksliai neuzfiksavau nes pas mus virs 20 cm tai man neaktualu buvo  4u.gif ), o pacia skyle pagal halogenu dydi elektrikai isgreze  4u.gif

Mūsų veiksmų planas irgi toks pat..Truputį nuleisim lubas ir išgręžę skyles dėsim halogenus.
Taip pat lemputes (melsvai šviečiančias) planuoju dėti palei grindis sienoj, tada labai gražus SPA efektas gaunas. Mačiau pas pažįstamą ir likau sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 12 18, 16:43)
o pacia skyle pagal halogenu dydi elektrikai isgreze  4u.gif

jeigu elektrikai isgrezia tas skylas, tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2007 12 18, 15:09)
tai gal tada jie kitokias turi tas lentutes, bniu ir susuko man dabar galva, tai is kur zinot kokios gerai valosi  g.gif  vis tiek vonioj apsines jos greiciau  unsure.gif

ne greičiau nei virtuvėj. aš virtuvines lentutes kartą per metus nušveičiu ir būna baltos kaip sniegas. na, tikrai nesiskundžiu, gerai valosi thumbup.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 12 18, 17:58)
Mūsų veiksmų planas irgi toks pat..Truputį nuleisim lubas ir išgręžę skyles dėsim halogenus.
Taip pat lemputes (melsvai šviečiančias) planuoju dėti palei grindis sienoj, tada labai gražus SPA efektas gaunas. Mačiau pas pažįstamą ir likau sužavėta  thumbup.gif

o palei grindis sienoj paprastus halogenus? mes tai grindinių vis dar ieškom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miltė @ 2007 12 19, 11:01)
ne greičiau nei virtuvėj. aš virtuvines lentutes kartą per metus nušveičiu ir būna baltos kaip sniegas. na, tikrai nesiskundžiu, gerai valosi thumbup.gif
o palei grindis sienoj paprastus halogenus? mes tai grindinių vis dar ieškom doh.gif

niu tai saunu tada, kad gerai valosi thumbup.gif tada tikriausiai su plastikinem ir darysim ax.gif
Atsakyti
O man džiaugsmo pilnos kelnės,vyras jau plyteles pradėjo klijuot vonioj rolleyes.gif ,kaip man gražu ta baltai raudona vonia wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 12 19, 19:04)
O man džiaugsmo pilnos kelnės,vyras jau plyteles pradėjo klijuot vonioj rolleyes.gif ,kaip man gražu ta baltai raudona vonia wub.gif  wub.gif

Įdėsi foto blush2.gif , nes aš pati svajoju apie tokią thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2007 12 19, 20:56)
Įdėsi foto  blush2.gif , nes aš pati svajoju apie tokią  thumbup.gif

dar tik viena siena balta ir viena raudona,bet kai pamačiau tą raudoną susilydžiau kaip gražu rolleyes.gif
dar norėjau Iris pirkti dekorus apie veidrodį,ir susinervinau,pasirodo reik pirkti visą dėžutę,o man tiek nereikia....supykau.Reiks dabar kažką naujo ieškot,o jie taip man būt tikę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 12 19, 21:13)
dar tik viena siena balta ir viena raudona,bet kai pamačiau tą raudoną susilydžiau kaip gražu rolleyes.gif
dar norėjau Iris pirkti dekorus apie veidrodį,ir susinervinau,pasirodo reik pirkti visą dėžutę,o man tiek nereikia....supykau.Reiks dabar kažką naujo ieškot,o jie taip man būt tikę unsure.gif

O kur plyteles pirkai? Jei neklystu, žadėjai laukti Senukų atidarymo ax.gif Pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 12 19, 21:13)

Kas per dekorai Taira? ka jie ten peza kad "urmu" reikia pirkti..,gali buti kad galiu nupirkti,gali buti kad ir pigiau.
Atsakyti
o aš vis dar neapsisprendžiau, kokios spalvos plytelėmis savo vonios kambarį klijuot. iš pradžių galvojau, kad gal sienas ryškiai geltonas daryt, o grindis juodas. tik sako, kad nepraktiška juodos dėl kažkokių kalkių unsure.gif
kaip manot, kokia spalva geriausiai tiktų mažai patalpai? žinau, kad noriu, jog būtų ryšku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 12 19, 22:08)
O kur plyteles pirkai? Jei neklystu, žadėjai laukti Senukų atidarymo  ax.gif Pavyko?

Nusivyliau aš tais Senukais nieko jie ten neturi,bent jau pas mus kaimuky biggrin.gif Pirkau Iris.

QUOTE(vietinis tipas @ 2007 12 19, 22:34)
Kas per dekorai Taira? ka jie ten peza kad "urmu" reikia pirkti..,gali buti kad galiu nupirkti,gali buti kad ir pigiau.

Nu tai Iris ir peza,tipo ta firma parduoda tik dėžutėm,jei gerai pamenu tai ten lyg iš Tau Ceramika kolekcijos.

QUOTE(Gege @ 2007 12 19, 22:34)
o aš vis dar neapsisprendžiau, kokios spalvos plytelėmis savo vonios kambarį klijuot. iš pradžių galvojau, kad gal sienas ryškiai geltonas daryt, o grindis juodas. tik sako, kad nepraktiška juodos dėl kažkokių kalkių  unsure.gif
kaip manot, kokia spalva geriausiai tiktų mažai patalpai? žinau, kad noriu, jog būtų ryšku smile.gif

Man gražiai skamba geltona su juoda,nu jei dėl praktiškumo tai ne visai juodas dėk kokias tipo pelenų,ar esfalto,aš tokias grindis planuoju dėt,prie savo baltai raudonos vonios.
Atsakyti
as sian parsiveziau naujas sienines, bet be mozaikos. Meistram nesigauna, graziai irmint veidrodi, o specialiai ispjaut - neber laiko verysad.gif verysad.gif
ech, kaip blogai, kai pries remontus tiek daug ko nezinom. Bet vis gi mano vonia bus zalia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip as ir norejau thumbup.gif

sian ispyle grindis, gyvenu be tuliko blush2.gif o mano saunuole kate isvaiksciojo ta betona doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif pilna kates peduciu, ka man ryt meistrai pasakys - neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti