Įkraunama...
Įkraunama...

Darom remontą patys

QUOTE(Nete @ 2007 12 16, 21:29)
as su tokiu va klausimeliu, o gal tu galetum pafotknta savo virtuve ar koridoriu? Kaip tas kamstis realiai ant lubu atrodo

nera tamsu zinok g.gif nors pas mus virtuvej sviestuvas su 3 lemputem 4u.gif bet diena tai man irgi neatrodo, kad butu tamsu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 19 gruodžio 2007 - 22:09
QUOTE(Levander @ 2007 12 19, 22:08)
nera tamsu zinok  g.gif  nors pas mus virtuvej sviestuvas su 3 lemputem  4u.gif  bet diena tai man irgi neatrodo, kad butu tamsu  4u.gif
user posted image

nu man kaip grazuuuuuuuuuuu, beet meistrai sake, kad dregmei gali netikt kamstis. Pas mane bus plastmase unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 12 19, 23:02)
as sian parsiveziau naujas sienines, bet be mozaikos. Meistram nesigauna, graziai irmint veidrodi, o specialiai ispjaut - neber laiko  verysad.gif  verysad.gif
ech, kaip blogai, kai pries remontus tiek daug ko nezinom. Bet vis gi mano vonia bus zalia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip as ir norejau  thumbup.gif

sian ispyle grindis, gyvenu be tuliko  blush2.gif o mano saunuole kate isvaiksciojo ta betona doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  pilna kates peduciu, ka man ryt meistrai pasakys - neisivaizduoju  lotuliukas.gif

sveikinu 4u.gif pati žinau kaip smagu kai gauni to ko nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 12 19, 22:11)
nu man kaip grazuuuuuuuuuuu, beet meistrai sake, kad dregmei gali netikt kamstis. Pas mane bus plastmase  unsure.gif

ane unsure.gif na reikes pasidometi, nors as irgi plastmases noriu mirksiukas.gif ir halogenu noriu doh.gif bet kaip vyrą įkalbėti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 12 19, 22:02)
as sian parsiveziau naujas sienines, bet be mozaikos. Meistram nesigauna, graziai irmint veidrodi, o specialiai ispjaut - neber laiko  verysad.gif  verysad.gif
ech, kaip blogai, kai pries remontus tiek daug ko nezinom. Bet vis gi mano vonia bus zalia thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip as ir norejau  thumbup.gif

kokio zalumo??? mes su vyru isimylejom vonia kur voniu temoj ideta salotine tokia su tulpem.. sakem bandysim daryt copy-paste blush2.gif jau r plytkas nusiziurejau.. tik kazi ar nebus per daug rysku g.gif tiesa pas mus vonioj langas yra...tai gal biski prigesintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 20, 00:19)
kokio zalumo??? mes su vyru isimylejom vonia kur voniu temoj ideta salotine tokia su tulpem.. sakem bandysim daryt copy-paste  blush2.gif  jau r plytkas nusiziurejau.. tik kazi ar nebus per daug rysku  g.gif  tiesa pas mus vonioj langas yra...tai gal biski prigesintu  g.gif

zinok, mes savo miegamaji ryskiai salotine spalva nusidaze. nu taip grazu, taip grazu jau kelis metus biggrin.gif tai as galvojau ir vonia salotine daryt, bet kad nesidubliuotu norisi man dar kita grazia spalva atrast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 12 19, 23:30)
zinok, mes savo miegamaji ryskiai salotine spalva nusidaze. nu taip grazu, taip grazu jau kelis metus biggrin.gif tai as galvojau ir vonia salotine daryt, bet kad nesidubliuotu norisi man dar kita grazia spalva atrast smile.gif

nu pas mane visas butas spalvotas doh.gif del to dabar labai atsargiai renkuos... visas namas bus sviesi kakava.. bet va vonai.. pamaciau ta foto ir susileidau.. juk tai maza patalpa... kurioj apsilankai kasryt.. tai gal ir nebutu kazkas baisaus pasidaryt ja ryyyyzkia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 20, 00:37)
nu pas mane visas butas spalvotas  doh.gif  del to dabar labai atsargiai renkuos... visas namas bus sviesi kakava.. bet va vonai.. pamaciau ta foto ir susileidau.. juk tai maza patalpa... kurioj apsilankai kasryt.. tai gal ir nebutu kazkas baisaus pasidaryt ja ryyyyzkia..  g.gif

gal gali parodyt ta nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 12 20, 09:49)
gal gali parodyt ta nuotrauka?

user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Spalva tai grazi, as va tokios spalvos ir norejau, ryskiai salotines, bet visos plyteles gliancines, ypac kur vonia stovi tai bus tragedija doh.gif doh.gif kiekvienas vandens laselis matysis.

Nors mano plytkos irgi gliancines, bet per daug jau rinkausi ir kaina ir spalva kad butu padori, nu nieko ner "idomesnio"

imesiu nuoroda i savas plytkas

http://www2.senukai....id=000050865118

http://www2.senukai....id=000050865114

tos alia pilkos realiai irgi zalios, tik vos vos.

p.s. ar zinojot, kad zalia spalva apetita kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 12 20, 12:48)
p.s. ar zinojot, kad zalia spalva apetita kelia  lotuliukas.gif

tai va kodėl taip sustorėjau doh.gif pas mane virtuvė salotinė dirol.gif

o gliancinės tai blizgios??? aš jų nei kiek nebijau schmoll.gif pas mane daba blizgios.. ir jokios tragedijos schmoll.gif o seniuose radau tokias salotines plytkas... pailgas tokias fainas wub.gif ir kaina padori.. nes prieš tai tik po 50lt kv mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2007 12 20, 13:48)
p.s. ar zinojot, kad zalia spalva apetita kelia  lotuliukas.gif

grazios spalvos wink.gif
dabar aisku, kodel valgau zaliajam kambary, o ne virtuvej biggrin.gif
Atsakyti