as sian parsiveziau naujas sienines, bet be mozaikos. Meistram nesigauna, graziai irmint veidrodi, o specialiai ispjaut - neber laiko
ech, kaip blogai, kai pries remontus tiek daug ko nezinom. Bet vis gi mano vonia bus zalia kaip as ir norejau
sian ispyle grindis, gyvenu be tuliko o mano saunuole kate isvaiksciojo ta betona pilna kates peduciu, ka man ryt meistrai pasakys - neisivaizduoju
as sian parsiveziau naujas sienines, bet be mozaikos. Meistram nesigauna, graziai irmint veidrodi, o specialiai ispjaut - neber laiko ech, kaip blogai, kai pries remontus tiek daug ko nezinom. Bet vis gi mano vonia bus zalia kaip as ir norejau
kokio zalumo??? mes su vyru isimylejom vonia kur voniu temoj ideta salotine tokia su tulpem.. sakem bandysim daryt copy-paste jau r plytkas nusiziurejau.. tik kazi ar nebus per daug rysku tiesa pas mus vonioj langas yra...tai gal biski prigesintu
kokio zalumo??? mes su vyru isimylejom vonia kur voniu temoj ideta salotine tokia su tulpem.. sakem bandysim daryt copy-paste jau r plytkas nusiziurejau.. tik kazi ar nebus per daug rysku tiesa pas mus vonioj langas yra...tai gal biski prigesintu
zinok, mes savo miegamaji ryskiai salotine spalva nusidaze. nu taip grazu, taip grazu jau kelis metus tai as galvojau ir vonia salotine daryt, bet kad nesidubliuotu norisi man dar kita grazia spalva atrast
zinok, mes savo miegamaji ryskiai salotine spalva nusidaze. nu taip grazu, taip grazu jau kelis metus tai as galvojau ir vonia salotine daryt, bet kad nesidubliuotu norisi man dar kita grazia spalva atrast
nu pas mane visas butas spalvotas del to dabar labai atsargiai renkuos... visas namas bus sviesi kakava.. bet va vonai.. pamaciau ta foto ir susileidau.. juk tai maza patalpa... kurioj apsilankai kasryt.. tai gal ir nebutu kazkas baisaus pasidaryt ja ryyyyzkia..
nu pas mane visas butas spalvotas del to dabar labai atsargiai renkuos... visas namas bus sviesi kakava.. bet va vonai.. pamaciau ta foto ir susileidau.. juk tai maza patalpa... kurioj apsilankai kasryt.. tai gal ir nebutu kazkas baisaus pasidaryt ja ryyyyzkia..
Spalva tai grazi, as va tokios spalvos ir norejau, ryskiai salotines, bet visos plyteles gliancines, ypac kur vonia stovi tai bus tragedija kiekvienas vandens laselis matysis.
Nors mano plytkos irgi gliancines, bet per daug jau rinkausi ir kaina ir spalva kad butu padori, nu nieko ner "idomesnio"
tai va kodėl taip sustorėjau pas mane virtuvė salotinė
o gliancinės tai blizgios??? aš jų nei kiek nebijau pas mane daba blizgios.. ir jokios tragedijos o seniuose radau tokias salotines plytkas... pailgas tokias fainas ir kaina padori.. nes prieš tai tik po 50lt kv mačiau